Şimdi Ara

fotoğraf makinaları neden normal pili 1 dakkada bitiriyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dıjıtal fotograf makınasına normal pıl taktım daha marketten yenı aldım takar takmaz 1 dakka sonra bıtık yazdı..sarjlı pıl oluyor ama neden normal pıl olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz9 -- 24 Eylül 2008; 18:42:26 >

• Boşver hiç iade ile uğraşma. Eğer makinende kozmetik sorunu yoksa ve hoşuna da gitti ise kalsın makinen. Hevesini kırma kullanılmış diye. Bende ikinci el makine kullanmışlığım var. Hatta makinemin bir tanesinde bana gelişinde 9000 resim çekilmiş görünüyordu ve daha önce o sayı kaç kere sıfırlandığı da mechul. Ama makine mükemmeldi. Bir o kadar foto da ben çektim ve sattım makineyi.
    Zaten eğer dijital fotoğraf çekmekten zevk alacaksan senin de durumun belli. 1 sene ye kalmaz, yeni bir konu açarsınız. "Sony s730 dan sonra hangi profesyonel makineye geçmeliyim" diye.
    İyi günlerde kullanın makinenizi. Hayırlı olsun.
  • yeni başlayan birisi için sorun değil tabi amacınız ticaret değilse :)
    fotoğraf çekin ve kendinizi geliştirmeye bakın...
  • teşekkürler..
    ben sadece ilersi için evdeki kişiler kendim arkadaşların çekiyorum saklamak için..makine ideal..
    bugun hafıza kartı almaya gıttım sadece sony olan bır kart uydu 1 gb vede 25 ytl ye aldım..
    yaklasık 350 fotograf cekıyor ayarlarında baglı tabı..
    ayrıca 46 dakıke vıdeo kaydı yapıyor..eger bır yere gezıye gıdersem vıdeo kaydı sorun olabılır..ama 1 gb aldım..dıger 2 gb pek satmıyorlar aramak lazımdı..hemde onlarda 50 ytl cıvarı tabı ıyısı..
    sandısk falan olabılırdı ama sımdılık 1 gb ıle ıdare etcem..
    ayrıca marketten sıfır pil aldım taktım..2 dakka geçmedi makina kapandı pil bitik diyor..sanırım şarjlı pil lazım..
    bende şarjlı pil aldım..ama 10 ytl ye 2 adet verdıler markası ne oldugu bellı deıl heryer çin malı dolmus..
    olmassa gıder duracell alabılırım..şu an testler yapıyor ne nasıl oluyor dıye..

bır tek bılgısayardan fotograf makınasına resım atmayı beceremedım..
    bırde fotograf makınasını tv ye bagladım av modlarında gostermedı..
    tv de ses vede vıdeo cısıkları var yenı tv almıstık orda var..ama uymadı bırde onun arastırması nı yapcam..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.