Şimdi Ara

Fotoğraf makinam bilgisayardan aktardığım fotoğrafları gösterebilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Cybershot DSC-W80 makinam var. 1 GB hafıza kartı ile kullanıyorum. Doldukça bilgisayarıma aktarıp düzenliyorum.
    Bazılarının boyutunu falan küçültüyorum bu şekilde bilgisayarımda çok daha az yer kaplıyor.
    TV ye falan bağlayıp düzenlediğim videolara ve fotoğraflara bakmak istiyorum. Fakat olmuyor..
    Makina kndi çektiği fotoğraflar ve videolar haricinde bişey göstermiyor.
    Bu küçülttüğüm fotoğrafları veya videoları makinaya aktarıp makinadan bakmanın bir yolu var mı? Şimdiden teşekkürler..

• hort
  • Ben Samsung ES17 kullanıyorum. Benim de aynı sorunum vardı. Fotoğraflarının isimleri makinenin formatında olmalı. Mesela benim makina SAM_1234.JPG veya SAM_1234.AVI diye kaydediyor. Fotoğraflarda isim değişikliği yapmadığın zaman ya da ismini kendi makinan nasıl çekiyorsa öyle isimlendir. Ayrıca .avi formatındaki House MD mi böyle isimlendirip attım gördü ama oynatmadı.

Üst modeller medya oynatıcı görevini görüyorlar. Ben de zaten 200 TLye aldıydım

• Benim eski Canon'da çektiğim fotolar SD kartın içinde idi, yeni Olympus makinaya takınca kartı tüm içindeki resimleri makinadan görebiliyorum. Bu biraz makinanın yazılımı ile alakalı bir olay kanımca.
  • kardeşim makina elinde denesene bize soruyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: massive attack3

kardeşim makina elinde denesene bize soruyosun

Sağol, denedim ama olmuyor. Acaba denemediğim bir şeyle gelen olur mu diye soruyoruz herhalde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.