Şimdi Ara

Fotoğraf Makinam Çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze hayırlı geceler. Kurban bayramınız kutlu olsun.. Ne yazıkki bugün talihsiz bir olay yaşadım. Kardeşim fotoğraf makinamı arabanın bagajına koymuştu. Hırsızlar kelebek camı kırarak bagajı açmışlar, sonrada malüm eos 550 d body, 18-55 kit lens, 50 mm 3.6 fps lens ve siyah çantasınıda alarak kaçmışlar. Polise gitmedim çünkü yapılacak bir şeyin olduğuna inanmıyorum bu saatten sonra, zaten civarda da kamera vs. yok. Size tavsiyem arkadaşlar hiç bir zaman değerli eşyalarınızı arabanıza bagaj dahi olsa koymayın.. Bugün benim başıma gelenler yarin sizlerinde başına gelebilir.

Fotoğraf makinası ile beraber çalınanlar.

Siyah çanta,
    18-55 kit lens ve body
    50 mm 3.6 fps lens
    8 gb hafıza kartı
    Tıffen 58 mm uv filtre

Makinanın seri nosu : 218406669528

Makinanın çalındığı bölge Ankara, bahçelievler

saat: 23:00

Herkese iyi geceler tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner_06 -- 28 Ekim 2012; 1:07:06 >

• Bir an önce polise gidin ve tutanak tutturun... makina bi şekilde bulunursa veya hırsızlar başka şekilde başka bi suçtan yakalanırsa sizin icin iyi olur... tekrar geçmiş olsun...
  • Geçmiş olsun.
  • bence polise gidin ve en azından tutunak tutturun.

Çok çok geçmiş olsun, üzüldüm gerçekten :(
  • Polise gitmem bir şeyi değiştirirmi bilmiyorum. Çünkü çalınan araba değilki, makina. Çalan kişiler her halikarda bunu kolayca satabilirler. Bir kaç tane form sitesine daha yazdım. Belki seri nosundan bir şeyler çıkabilir. Bunu yapanları artık Allaha havale ediyorum. Umarım en kısa zamanda belalarını bulurlar..
  • geçmiş olsun. ıssız yerlerde arabadan fazla uzaklaşmamak lazım.

bencede polise gidin en azından seri nosu ile tutanak tutturun. Çalındığının isbatı olur.
  • eski aracımın otomatik çıkan antenini bahçelide sökmüşlerdi. bir yakalasam sökeni anteni otomatik açacağım kendisine.
  • Arkadaşım geçmiş olsun, inşallah daha iyisine tez zamanda kavuşursun.

O şerefsizlere de bela okumaktan başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor.
  • Öncelikle büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm cidden. Bir kaç önce benim de 60D'm çalındı hala ses seda yok. Tek umudum flickr gibi sitelere fotoğraf yüklerse seri numarasından bulunabiliyor. Cameratrace.com 'a her gün girer bakarım bir umut.
  • Geçmiş olsun. Polise tutanak tutturmanızı ve yetili servis merkezine fatura ile beraber çalıntı bildiriminde bulunmanızı öneririm. Servise gidilmesi halinde makinanıza el koyarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Geçmiş olsun. Polise tutanak tutturmanızı ve yetili servis merkezine fatura ile beraber çalıntı bildiriminde bulunmanızı öneririm. Servise gidilmesi halinde makinanıza el koyarlar.

+1

gecmis olsun
  • quote:

Geçmiş olsun. Polise tutanak tutturmanızı ve yetili servis merkezine fatura ile beraber çalıntı bildiriminde bulunmanızı öneririm. Servise gidilmesi halinde makinanıza el koyarlar.

Bu yapılabilir en azından bir önlem ve ufak da olsa bir umut olarak.

Ayrıca geçmiş olsun bu durumda denebilecek çok birşey yok çalanlara küfür edip beddua etmekten başka.
  • polise tutanak tutturmazsanız makinenizi bulsanız bile geri alamazsınız.
  • Polise mutlaka gidin. Onlar hırsızın dahi kim olduğunu biliyorlardır. Belki bir şans ellerine geçer
  • makinemi daha gecen hafta aldım d5100 nolur nolmaz diye sigortada yaptırdım 130 liraya goldda herşeye karşı sigortalı ıslanması çalınması vs. bence birdaha alacaksanız sigortalatın
  • Arkadaşlar öğlen karakola gittim tutanağı tuttirdum. Birkaç parmak izi filan buldular bakalım ne çıkacak. Peki bundan sonra ne yapmam lazım.. bir kaç fon sitesine mesaj attım.. baska neler yapabilirim.

• quote:

Yetkili servis derken hangi servis gitmem lazım..

• Geçmiş olsun. Umarım bulunur..
  • hocam belki seri no sundan bişiler çıkabilir bişi kaybetmezsin ve bir ihtimal makina eline geri döner
    ve babaannemin bir lafı vardı bu dünyada hak yemek kadar bile bile hak yedirmekte günahtır diye... belki bir umut tunak tuttur birine satarken alan kişide seri nosunu polise sorar ihbar edilir belki buluur ama ben polise tutanak tutturman taraftarıyım
  • Valla benim başıma gelse baya üzülürdüm. Geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.