Şimdi Ara

Fotograf makinasi almak istiyorum hic bilgim yok yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotograf makinasi almak istiyorum bi kac model inceledim benim icin onemli olan duzgun fotograflar cekebilmem ilk olarak hosuma giden gopro hero4 black edition oldu su altinda kullanilabilmesi yuzunden hosuma gitti ama fotograf cekiminde kullanisli olurmu bilemedim ekrani yok cektigim fotolari goremicem be aklima takilan hic bir ekrani yok fotograf nasil cekiliyo bilemedim diger hosuma giden makina canon 1200d oldu sanki fotograf cekmeye daha uygun gibi geldi bana yardimci olursaniz sevinirim hangi urunu tercih etmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony rx100m1 veya m2 ile başlanabilir taşınabilirlik araniyorsa.

Taşınabilirlik aranmiyorsa şayet canon powershot sx60 falan olabilir. Ama fotograf çekme amacli olarak 1500 liralik goproya yönelmek hatali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kompankmı dsrl mi ona bence karar ver internette hakkıceylan tahir yıldız altan bal gibi uzmanların testleri sorularla yardımları var tavsiyeleri var oku derim 2 ay uğraşıp hala doğru makine mı aldım diye düşünmüyor değilim birde burda en belirleyici bütçe oluyor
  • ya compact olsun yada DSLR.

DSLR like denilen garip cihazları tavsiye etmem. fiyatları DSLR yetenekleri compact
  • kesinlikle tekno mağzalarda hemen size bunları öneriyorlar dsrl like mış onlardan daha üstünmüş taşıması kolay lensi süper zoom muhteşen zırvaları kesinlikle dsrl elinize almak onun duygusuyla fotoğraf çekmek ve o resimdeki keskinliği görünce sundukları demolar bile yetişemezler dsrl like alacağınıza gidim 500 tl compak makine alın daha iyi
    ben yıllarca compak kullandım 4 aydır dsrl kullanıyrum ve işin başındayım fotoğraf çekmemişim diyorum şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.