Şimdi Ara

Fotoğraf Makinası Tamiri ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce bir arkadaşıma ait samsung s85 model fotoğraf makinasını düşürdüm ve ekranı gitti. Teknik servise sorduk 118 ytl'ye yapabileceklerini söylediler. Bir başka yere daha sorduk ve oradan da 130 ytl fiyat aldık.
    Ankara'da daha ucuza fotoğraf makinası tamiri yapabilecek bildiğiniz bir yer var mı? Ayrıca bir arkadaşın da kodak marka fotoğraf makinasının optik merceği yuvasından çıkmıyor öylece kalıyor onun da tamir görmesi gerek.
    Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not: Ayrıca site yöneticisi arkadaşlar fotoğraf makinası veya diğer elektronik veya dijital aletlerin tamirini yapabilen yerlerin listesini bir şekilde yayınlayabilirlerse bir çok arkadaşımız bundan yararlanacaktır ve boşu boşuna fazla para vermeye gerek kalmayacaktır.

• bulsanda fazla birşey deyişeceyini sanmam samsung d 900 cp ekranı bile 100ytl civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağdaştv -- 8 Mayıs 2008; 14:37:53 >
  • Arkadaşlar peki ben makinenin sıfırını alsam ne kadara bulabirim?
    Samsung s85'in taksitli ucuza satıldığı bir yer var mı? Varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 200ytl civarında bu makinalar bütün alışveriş sitelerinde var hangisi sana uyarsa alabilirsin taksitde yapıyolar.
  • arkadaslar bana s 85 ekranı lazım benımkı bozuldu satmak ısteyen olursa toros42@hotmail.com dan ulaşabilir
    tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Kulaklık Tamiri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.