Şimdi Ara

Fotoğraf makinası tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçem 500-1000 arası fotoğraf hobisine yeni başlayacağım üzerinde çok bi bilgim yok sadece beni kendine çeken bi güzelliği var daha önce hiç yapmasamda sevebileceğim bir aktivite gibi düşünüyorum sizden sadece 500 1000 arası makro çekimlerde portre çalışmalarında muhteşem olmasada beni tatmin edebilecek bi makine önermenizi istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim

• Kompakt makine istiyorsan öneride bulunamam. Ama pro (slr) makine istiyorsan, tabi bununla ilerde lens alma vs gibi şeylerde yapabilirsin. Canon 1100d öneririm.
    Benim fikrim.
  • tavsiye icin acilmis basliklar var sorunuzu oraya yazarsaniz daha nitelikli cevaplar alirsiniz
  • bende artık iyi bir fotograf makinası almamın zamanının geldiğini düşünenlerdenim.Ancak o kadar çok fotograf makinası markası var ki bunlardan hangi birine seçeceğimi bilemiyorum.
    Benim aslında sorunum şu büyüklüğü 14.50 mm olan veya 13.60 mm den daha küçük olan ( Tüm Çap) nesne ve objeleri çekebilmek.. veya çok ufak bir karıncayı fotograflamak.. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim? Bu konuda danışacak kimsem yok.Satıcıya gitmeden önce işten anlayan birileri bana bir kaç tüyo verirse benim için çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

Kompakt makine istiyorsan öneride bulunamam. Ama pro (slr) makine istiyorsan, tabi bununla ilerde lens alma vs gibi şeylerde yapabilirsin. Canon 1100d öneririm.
    Benim fikrim.
    zoom için powershot sx 230 öneririm genelde de iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 5 Şubat 2012; 17:27:08 >
  • 1100d ya da 550d (canon)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl önce açıldı
    Fotoğraf kağıdı tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.