Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi En Uygun Nereden Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, nereden ve nasıl uygun fiyata fotoğraf makinesi alınır... Nikon d7000 için pusudayım, nereden almamı tavsiye edersiniz... sahibinden de bir çok ilan var örneğin ama tabi insan çekiniyor, farklı ildeki birilerinden alışveriş yapmaya, sonuçta ortada ciddi meblağlar var... Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler...

•  Fotoğraf Makinesi En Uygun Nereden Alınır
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Hayyam pasaji ODAK foto Mustafa bey tavsiye ederim
  • Hayyam pasajini tavsiye etmem.ayni urunu doğubank ve civarindan çok daha ucuza tedarik edebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de hayyamda nova foto'dan alışveriş yapmıştım . sağolsunlar yardımcı olmuşlardı . forumun 2. el bölümünde de güvenilir üyelerimizin sayısı az değil . sahibinden üzerinden olmasa da forumdan da alınabilir . sanırım konyadasınız , sahibinden üzerinden Kürşat Acıyan ilanlarına bakabilirsiniz . nikon D40 almıştım kendisinden sağolsun gayet titiz ve güvenilir birisi .
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Aynen konyadayım, sahibinden üzerinden isimle arama yapılmıyor diye biliyorum, aradığımda da arkadaşın herhangi bir ilanı çıkmadı ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu bahsettiğim kişinin tüm ilanları sayfası , yer imlerine eklersen takip edebilirsin sık sık . .

http://www.sahibinden.com/arama?userId=4306191&hasSecureTrade=false
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kardeşim, çok teşekkür ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim hocam , eğer sony'de karar kılarsan alphakulup forumu üzerinden de güvenilir arkadaşlar vasıtasıyla yardımcı olabilirim .
    çok teşekkürler kardeşim ilgin için, makine olarak d7000 e karar verdim. Sıfır da bütçeyi aşacak gibi o yüzden ikinci el temiz bir şey aramaya başladım... İkinci el alırken nelere dikkat etmemi tavsiye edersin...
  • benim dikkat ettiğim noktalar şöyle hocam ;

-kesin doğru olan shutter sayısı ( elden alırken yanınızda bir laptop götürüp veya satıcının bilgisayarından photome benzeri bir programdan net shutter sayısını öğrenin )
    -bir adet tam beyaz bir adet de tam siyah bir fon vasıtasıyla fotoğraf çekip ölü veya hot pixel durumunu kontrol edin
    -shutter sesinin net ve iyi şekilde gelip gelmediğine bakın
    -gövdenin altındaki vidaların ortalarının aşınıp aşınmamış olduğunu kontrol edin ( daha önce tamir , işlem vb. görüp görmediğini anlamak için )
    -motorlu gövde alacağınız için gövdeyi üzerindeki lensle birlikte hem manuel hem de otomatik netleme ile deneyin
    -sanırım d7000 gövdelerin bazı serilerinde yağlanma sorunu vardı , bunu bilen birisinden detaylıca öğrenin veya internetten araştırın . buna da dikkat etmek lazım

bunlar dışında zaten genel olarak kozmetiğine bakarsınız gövde lastiklerinin varsa ekrandaki çizilmelerin durumuna , bunlar dışında varsa başka arkadaşlar da eklesinler görüşlerini . ben bugüne kadar 6-7 gövde alıp sattım ikinci el olarak , şükür bir problem yaşamadım . çoğunu da internet üzerinden yaptım ama size tavsiyem ilk makineniz olacağı için elden deneyerek almanız olur . büyük konuşmamak lazım ama inşallah elden alışverişte bir sıkıntı yaşamazsınız @McMannes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 5 Ocak 2015; 16:53:50 >

kardeşim sağolasın bilgiler için, peki forum ve sahibinden dışında başka hangi siteler var, ikinci el ürün alabileceğim... netfotograf.com u keşfettim orası iyi gibi bunun dışında aktif olarak kullancılıarın kullandıkları hangi fotoğraf forumları var acaba... açıkçası donanımhaber bu konuda biraz yavaş işliyor gibi geldi bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

forum ve sahibinden dışında başka hangi siteler var, ikinci el ürün alabileceğim

Canonturk,Nikonturk,Pentaxturk
  • vatandan aldım ben. kampanyaları takip etmek lazım
  • Uygun fiyat ve aynı zamanda distribütör garantili olmalı fotoğraf makineleri, oluşabilecek sorunlarda merdiven altı diye tabir edilen tamirhanelerle bu iş yürümez, çok ciddi paralar döküyoruz, lensler flaşlar alıyoruz, fotopazar.com 'u tavsiye ederim.
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    hepsiburada da indirim yakalarsan ciddi fark ediyor piyasa değerine göre. Bir de yanında mutlaka ya hediye çeki ya da farklı banklara parapuan lar oluyor, hiç olmadı hızlı kargo oluyor. 2 gün önce mesela canon 650d 18-55mm + çanta 1400'e aldım. Üstüne 50 tl de hediye çeki kazandım. Aynı ay içerisinde 1000 liranın üstünde başka bir alışveriş yapmamış olsaydım bir de finansbanktan 100 tl parapuan kazanacaktım, bir de biraz daha acele etseydim 50tl lik kazandığım çek 150 tl olacaktı, yani toplam 1400 lira üzerinden bir 250 lira daha indirim gelecekti ve inanılmaz bir fiyata makineyi almış olacaktım. Şimdi bile yine iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum. Özetle, o kadar parayı veriyorken biraz için rahat edecek, hepsiburada dan vazgeçemiyorum ben nedense :)
  • Ben gittigidiyordan alış-veriş yapıyorum bu güne kadar hiç sıkıntı yaşamadım.
  • forum üzerinden bir arkadaştan aldım arkadaşlar, makineyi, sanalpazar üzerinden yaptım ödemeyi de... ama şunu da söyleyeyim iki hafta önce sahibinden üzerinden bir elemandan buldum makineyi, zar zor ptt kontrollü ödeme ile gönderiye ikna ettim, ürün güya tertemizdi, elemanın dediğine göre, ancak bildiğiniz yerlerde sürünmüş makine, tuşlar çalışmıyor, flaş iptal falan... kontrollü ödeme olmasa para havaya gitmişti resmen, aman dikkat edin... önce ödeme sonra kargo sistemlerden uzak durun...
  • McMannes hocam öncelikle hayırlı olsun makinen iyi günlerde kullan ben sonradan bu konudan faydalanmak isteyecek arkadaşlar için www.markafoto.com u incelemelerini tavsiye ediyorum özellikte canonlarda oldukça uygun fiyatlı ürünler eurasia garantili
  • Herkese iyi forumlar öncelikle. 27 Aralık 2012 de aldığım elimde uzun süredir boşta duran bi canon 650 D makine var lensli. Acaba bunun fiyatı hakkında bilgisi olan var mı. Makine hiç kullanılmadık diyebilirim. Dolapta öylece duruyor. Bir kere tatile götürmüştüm arada öyle ev halinde çekimler yapıldı ama 2 senedir 1000 adet çekim bile olmamıştır ve kullanmadığım için satmaya karar verdim piyasası nedir hiç bilmiyorum faturası falan mevcut hiç bir eksiği yok. Alıcı olursa çok uygun bişeyler yapabilirim ama öncelikle fiyatı konusunda bilgisi olan burdan yazarsa sevinirim. İlgilenen olursa özelden mesaj atabilir. Fotoğraf çekip paylaşabilirim tüm belgeleri. yardımcı olabilecekleri bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.