Şimdi Ara

Fotoğraf makinesi önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 400 liram var. Fotoğrafçılığa giriş için iyi bir dijital fotoğraf makinesi almak istiyorum.
    Alacağım makinenin video çekebilme özelliği de olmalı.
    Önerilerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler.

• Dostum o paralara dslr değil dslr like bile zor bulunur ama 100 lira daha koyabilirim diyosan buyur makine bu : FUJIFILM FINEPIX S4000

hemen umutsuzluğa kapılma bütçeme göre birşey arıyorum dersende ne çok iyi ne çok kötü bir makine ama işini görür makine bu :
    FUJIFILM FINEPIX S2950

karar senin

• Ya ben dslr nedir bilmiyorum? Bana kısaca anlatır mısınız?

Bir de biraz bekleyip 800'e kadar çıkaracağım harcama limitini. Buna göre neler önerirsiniz?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexea -- 30 Temmuz 2011; 10:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexea

Ya ben dslr nedir bilmiyorum? Bana kısaca anlatır mısınız?

Bir de biraz bekleyip 800'e kadar çıkaracağım harcama limitini. Buna göre neler önerirsiniz?
    Teşekkürler.

Dslr nedir ?

DSLR dijital , SLR ise tamamen analog makinalardır. Her ikisininde objektifi değiştirilebilir. DSLR de CCD veya CMOS sensor üzerine algılama yapılırken SLR de film üzerine algılama yapılır.
    Pratik olması açısından DSLR tercih edilebilir, ama daha fazlasını arayanlar için klasik sistem SLR nin yerini hiçbirşey almaz.
    Tabi çok çok gelişmiş DSLR lerede güç yetmiyor. Kısaca DSLR fotoğraf makinelerinin en üstüdür ve en en iyisidir gerçi markasına görede değişebilir

Eğer 800'e kadar çıkabilirim diyosan sadece 25 tl farkla güzel bir başlangıç yapabilirsin
    Makine bu : http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=FUJIFILM-FINEPIX-fujifilm-HS20-EXR--KARGO-DAHiL&auction_id=1274605

FUJI HS20 EXR bende bu makine ile Nikon P500 arasında kalmıştım ama yinede gönlüm Fuji Hs20 exrye kaydı çok güzel bir makine

16 megapixel
    30x zum
    ve 1080p mükemmel bir uyum olmuş eline sağlık fujinin karar senin eğer bir sorun olursa çekinmeden sorabilirsin elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız.
    iyi günler...

• canon ya da nikon'dan önerin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexea

canon ya da nikon'dan önerin var mı?

daha önce canon ve nikonlarla gerekli karşılaştırmayı yaptım eğer gönlün fujiden yana değilse nikon p500de düşünebilirsin nede olsa nikon kalitesi makine bu : http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=Nikon-Coolpix-P500--Kargo-Dahil&auction_id=1201888
  • peki dslr mi bu makineler, yani fotoğraf, poz, çekim ayarları vs. gibi durumları nasıl?
  • dslr like seviyesinde makinalar dslr zevki vermesede yinede iyidir kullanımı pratik zevk alırsın fotoğraflar net ve güzeldir saniyede 10 kare filan çeker hızlıdır çekim ayarı ister manuel ister otomatik ama bir çokda modları var portre panaroma gibi
  • peki ikinci el bir dslr alsam ne kadardır?
    ya da en ucuz dslr ne kadar? iyi bir marka olması koşuluyla.

alınca güzel bir şey almak istiyorum. ama fiyatlar pahalı.
  • Canon 450d - 1000d ve nikon d3000 bulabilirsin Sahibinden Dslr
    burdan bakabilirsin fiyatı ben ayarladım 800 tlde eğer sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParsLorD -- 30 Temmuz 2011; 19:15:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.