Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SONY T 33 VE T 1 İÇİN DE GÖRÜŞÜNÜZ VARSA RİCA ETSEM BİLGİ VERİR MİSİNİZ? ÖZELLİKLER VE FİYAT..
    AMATÖR BİRİ İÇİN HANGİSİ DAHA UYGUN SİZCE?
  • merhabalar..
    samsung marka makina düşünüyorum.
    1- tavsiye edermisiniz.
    2- hangi modelini tavsiye edersiniz.
    ya da yaklaşık 300 $ a alabileceğim başka bir marka varmıdır?
    yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • hocam şu üç makineden hangisini alırsam oh iyiki bunu almışım derim sizce şu açıdan oh diyeceğim kaliteli resimler manuel açıdan doyum ve azda olsa iyi videolar
    canon pro1
    canon s2
    nikon 8800
    nikon 8700
    sony dsc-h1
  • Sayın Mertkan hocam ve değerli arkadaşlar,uzun zamandır forumu takip ediyorum.Öncelikle emeği geçen herkese saygılar sunuyorum.Bol bol manzara resimleri çekmek ve küçük oğlumun her halini görüntülemek istiyorum.Fotoğrafa hükmedebilme isteğimden dolayı manuel ayarları ile öne çıkan Canon A520 ile A95 modelleri arasında tereddütde kaldım.A95 in çözünürlüğünün fazla olması (büyük boy baskı düşünmüyorum),flexi zone özelliğinin olması (ne kadar işime yarayacağını bilmiyorum),şahsi ayarların kaydedilebilmesi(C modu) ve dönebilir lcd ekranının olması (!) beni cezbediyor;buna karşılık A520 nin daha küçük olması,türkçe menüsünün bulunması,2 kalem pille çalışması,daha geniş açılı ve zoom mesafesi daha fazla objektifinin bulunması kafamı karıştırıyor.Bu durumda A520 öne çıkıyor gibi görünse de, incelediğim kadarıyla A95 in fotoğraf kalitesi daha iyi ve flaşlı çekimlerde daha başarılı.Bilmediğim yönleriyle karşılaştırmalı bir açıklama yaparsanız ve benim bu kararsızlığımdan kurtulmama yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

• Yaw şu "Ora DS5340" hakkında bilgisi olan yok mu. 5mp'lik makineyi İhlas Ev Aletlerin de 250ytl ye satıyolar. ben almayı düşünüyomda yardımcı olursanız sevinirim.
    Ayrıntılı bilgi
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.t.p

Yaw şu "Ora DS5340" hakkında bilgisi olan yok mu. 5mp'lik makineyi İhlas Ev Aletlerin de 250ytl ye satıyolar. ben almayı düşünüyomda yardımcı olursanız sevinirim.
    Ayrıntılı bilgi

abicim benden sana tavsiye hiç böyle ora bura işine girme 80 milyon daha verip hp r507 al...
    bu işler megapixele bakmıyor..
    lensi dandikse isterse 7.1 megapixel olsun işine yaramaz,
    benden sana tavsiye lensi pentax olsun çamurdan olsun...
    genpa.com.tr de r 507 325 milyon vade farksız adv. 12 taksitti enson; bir oraya bak derim....
    umarım yardımcı olmuşumdur..

• quote:

Yaw şu "Ora DS5340" hakkında bilgisi olan yok mu. 5mp'lik makineyi İhlas Ev Aletlerin de 250ytl ye satıyolar

abi o makinaya 495 yazıyor ayrıca yanlış bakmadıysam..

bu paraya bu makina
  • merhabalar,
    ben de canon a95 ve a520 arasında kararsız kaldım,
    amacım manzara, makro, portre, hareketli çekim, gece çekimi gibi birçok alanda işe yarabilecek, yaratıcı fotoğraflar çekmemde yardımcı olabilecek, 600ytl civarında bir makinaya sahip olmak... bu iki modeli ayrıntılı bir şekilde inceleyebilir misiniz?...
    şimdiden teşekkürler...
  • "Ora DS5340" fotoğraf makinesinin fiyatı internet sitesinde güncellenmemiş, İhlas Mağazalarının bütün bayilerinde BÜTÜN ürünler %50 indirimli. dolayısıyla fotoğraf makineside 500 yerine 250ytl, tavsiyen için teşekkürler alcoolico.....
  • yaa arkadaşlar canon a95 ve a520 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum, birbirlerine olan üstünlükleri neler? hangi makina ne tip fotoğraf çekimlerinde daha başarılı? iki makina arasında kararsız kaldım. veya aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz daha iyi bir makina var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: havaci

yaa arkadaşlar canon a95 ve a520 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum, birbirlerine olan üstünlükleri neler? hangi makina ne tip fotoğraf çekimlerinde daha başarılı? iki makina arasında kararsız kaldım. veya aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz daha iyi bir makina var mı?

Canon A-520 derim. A95 4 adet kalem pille çalışıyor ve optik zoom'u düşük A-520'ye göre. A-95 iri bir makine A-520 ise daha kibar v estetik görünüşü var.
    MP senin için önemliyse A-520 derim. Çok önemli değil dersen Canon A-510 öneririm. Hem fiyatı daha ucuz.
  • quote:

"Ora DS5340" fotoğraf makinesinin fiyatı internet sitesinde güncellenmemiş, İhlas Mağazalarının bütün bayilerinde BÜTÜN ürünler %50 indirimli. dolayısıyla fotoğraf makineside 500 yerine 250ytl, tavsiyen için teşekkürler alcoolico.....

Kardeş benim makinayı görme hatta deneme fırsatım oldu. Amatörüm kardeşim, aile resimleridir, manzaradır bu tip resimler çekcem, ayarlarıyla fazla oynamıycam diyosan al, hakkaten işini iyi yapıyo. Gece çekimi de war ve iyi. Lityum pil de makinanın bi artısı bence. Bu fiyata böyle ürün bulabileceğini de sanmıyorum... Aklına takılacak başka bi soru olursa çekinme sor. Yakın arkadaşımda bu makina war. Yardımcı olurum...
  • Lityum pilli makinelerin kalem pile göre daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Bi arkadaş pilin bitince bakkaldan bulabilirsin demiş. Ama bakkaldan bulacağınız ucuz kalem piller dijital makineleri açmaz bile. Yanınızda ektra şarjlı pil taşımanız gerekir ki Canon gibi 4 pilli bir makine ise 4+4 ve bunların şarj cihazı pek de pratik değil. Şimdiki li-ion pillerle makinesine göre 300-400 poz çekebiliyosunuz. Daha ne olsun.
  • Sevgili havaci ben de senin gibi oldukça kararsızım fakat dpreview,imaging-resource,steves-digicams ve photoxels.com sitelerinden araştırdığım kadarıyla A95 hep öne çıkıyor.A520 nin daha küçük oluşu,4*optik zoom ve 2 kalem pille çalışması bir de türkçe menüsünün bulunması dışında bir avantajı kalmıyor.Ayrıcawww.eniyidijital.com adresinden de detaylı karşılaştırma yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenc -- 26 Temmuz 2005, 23:40:22 >
  • Sayın mertkan bu forumda değerli vaktinden bizlere zaman ayırdığın için teşekkürler.Fuji FinepixS5500 ve Panasonic DMC-FZ5 makinalarını karşılaştırırmısın.Hangisini önerirsin.Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acısu -- 26 Temmuz 2005, 16:46:28 >
  • Merhaba arkadaşlar ;
    nikon 5900 aldım . türkçe kullanım kılavuzu nasıl temin edebilirim ..
    hoşçakalın..
  • Sayın dkp makinayı nereden aldın,yurtdışındanmı
  • Oncelikle herkese merhaba,

Dijital fotografcilik konusunda hemen hemen hic bir bilgiye sahip olmadigimi belirtmeden gecemeyecegim. Bu nedenle sizlerin bilgilerinize basvurmak istiyorum.

Gerek fiyat gerekse ozellik icerigi bakimindan uc dijital makine arasinda kararsiz kaldim. Bunlardan hangisini satin almamin daha akillica olacagi konusunda oneride bulunursaniz cok sevinirim.

Ilginize simdiden tesekkurler.

- Sony DSC-P200
    - Nikon Coolpix 7900
    - Canon IXUS 700

Murat Demirtepe
  • Nikon coolpix7900 ile Canon ixus700 arasında bir seçim yap. ixus700 boyut olarak biraz daha küçük. ama fiyat olarak 7900 'un daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. buradan karşılaştırma ve ayrıntılı incelemeleri bulabilirsin. Sony ise bu iki modele karşı hem özellik bakımından hem de tipi kötü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdemirtepe

Dijital fotografcilik konusunda hemen hemen hic bir bilgiye sahip olmadigimi belirtmeden gecemeyecegim. Bu nedenle sizlerin bilgilerinize basvurmak istiyorum.

Gerek fiyat gerekse ozellik icerigi bakimindan uc dijital makine arasinda kararsiz kaldim. Bunlardan hangisini satin almamin daha akillica olacagi konusunda oneride bulunursaniz cok sevinirim.

Ilginize simdiden tesekkurler.

- Sony DSC-P200
    - Nikon Coolpix 7900
    - Canon IXUS 700
    Murat Demirtepe

Hocam tavsiyem IXUS 700 dur....megapixelinin yuksekliginin yaninda ufak boyutta ve profesyonellik oncesi bi makine oldugu kanaatindeyim...manuel ayarlarinin cok yonlu ve fazla olusu da tavsiye sebebimdir......ben almanya dan bi web sitesinden 370 euroya aldım GLOBAL garanti muhabbeti var...burdaki fiyatı 500-550 euro arası... ama kolay kolay bozulmaz die dusunuyorum...buradaki fiyat farkıyla bozulursa tamir ettiririm die hesap ettim..ama dedim ya celik kasası var kolayca bozulacaını sanmam..... ve canon mercek var isin en gusel tarafi.....nikon hakkında fazla bilgim yok ama IXUS 700un sinifinda da sadece Nikonun yarisabileceini dusunuyorum....nacizane tavsiyem IXUS 700 dur........sigara iciyosaniz kisa marlboro box buyuklugunde bi makine IXUS 700.....ve marifetleri saymakla bitmiyo....diiiyim ben saaa...

ayrıca menusunun turkce olmasi ve turkce kullanma kilavuzunun olusunu da soylemeliyim....bek onlari unutmustum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katakulli -- 29 Temmuz 2005, 12:14:09 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.