Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhese iyi bayramlar benim fotoğrafçılık konusunda bilgim yok ama büyük bir hevesle bu konuda eğitim almaya karar verdim ilk aşama için önerilen makinalardan biride FUJI S1500 bu makina hakkındaki yorumlarınızı öğrenmek isterim.Ayrıca ilk başlıyacak olan biri için önerebileceğiniz başka bir marka yada model varmı şimdiden teşekkür ederim....
  • ARKADAŞLAR BEN FOTOĞRAF MAKİNASI ALMAK İSTİYORUM AMA 250-300 TL CİVARINDA OLMASI GEREKİYOR YANLIZ BİR COK ARASTIRMA YAPTIM COKTA BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ÖRNEĞİN NİKON COOLPİX L19 VAR UYGUN BİR MAKİNAMIDIR...
  • CANON IXUS 80IS arkaslar 199,00 TL (KDV Dahil)
    sizce nasıl?
  • arkadaş bu 4 makinadan hangisini öneririsiniz
    önceliklerim:
    video cekimi hd ve zoom
    iyi fotoraf cekebilme ( gce gündüz yagmur çamur :) )
    malzeme ve işçilik kalitesi

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1968-1922-1636-1917.html
  • Panasonic Lumix DMC FZ28 Diğerlerinden iyi gozukuyor...

Edit:Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 12 Aralık 2009; 12:51:45 >
  • Sony Cybershot DSC-H20 hocam bu makina için yorumlarınız ne olabilir bende bu makina üzerinde düşünüyorum fikirlerin için şimdiden tşk ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: radikal26

Sony Cybershot DSC-H20 hocam bu makina için yorumlarınız ne olabilir bende bu makina üzerinde düşünüyorum fikirlerin için şimdiden tşk ler

bütçe nedir
  • Sony Cybershot DSC-H20 hocam bu makina için yorumlarınız ne olabilir bende bu makina üzerinde düşünüyorum fikirlerin için şimdiden tşk ler
  • 700-800 civarı bir bütce
  • http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2474
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2621

ikisinden birine bakabilirsiniz.gün içinde detaylı bir kıyaslama fotoları da eklerim

• arkadaşlar fotoğraf makinası almak istiyorum fotoğraf çekmeyi severim ama slr alacak kadar param yok 500 lira civarlarında bi para ayırabilirim maximum fazla bi bilgim yok makinalar hakkında sony iyi bilirdim ama araştırınca pekde tercih edilmediğini öğrendim tavsiye edebileceğiniz marka\modeller nedir?
  • Kullanım amacı=> evde: bebek çocuk fotoğrafı çekmek dışarıda: araç içinden fotoğraf çekmek

Küçük, bas çek tarzında, hızlı çekim yapan, ucuz bir fotoğraf makinası arıyorum. FUJIFILM FINEPIX A170 modeli nasıl? Minimum 8-10 Megapikselli, zoomlu başka önerileriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqqwweerrtt -- 6 Ocak 2010; 16:25:40 >
  • agfa marka dc-833m makina aldım 2 foto çektim memory doldu diyor hafıza kartı mı kullanmam lazım not fotoda ilk defa dijital bir makina kullanıyorum tavsiye lütfen
  • web tasarımcısıyım ve bazen resimlere ihtiyaç duyuyorum mesela bi restorantın menüsündeki yemekleri vs. çekmek gibi ayrıca baskı ihtiyacımda var önerebileceğiniz kamera hangisi şimdilik çokta uçuk bişey olmasın :)
  • web tasarımcısı son kullanımda 640x400px boyuta kadar kullandığına göre, modları güzel seçilmiş olan, flaşı kuvvetli ama flaşsız yüksek iso çekimleri de iyi olan, SLR-like yarı profesyonel çözümler işinizi görür. 10 Mpx lik bir makina bir mönü deki iç kapağı kaplayacak arka dekor fotosu için yeterli olur. ben size 500-750 TL civarındaki makinaları tavsiye ederim. özellikle digic 4 görüntü işlemcili ve son derece berrak fotolar çeken Canon PowerShot SX120 IS size tavsiyemdir. akakçe den fiyatlarını tarayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqwweerrtt

Kullanım amacı=> evde: bebek çocuk fotoğrafı çekmek dışarıda: araç içinden fotoğraf çekmek

Küçük, bas çek tarzında, hızlı çekim yapan, ucuz bir fotoğraf makinası arıyorum. FUJIFILM FINEPIX A170 modeli nasıl? Minimum 8-10 Megapikselli, zoomlu başka önerileriniz var mı?

s1500, f200, a170 bu modeller nasıl? fiyat/performans ve görüntü kalitesi olarak hangisi iyi. Değerlendirmelerinizi bekliyorum. Hepsiburadada a170'de %10 indirim, s1500 de %20 indirim ile 45o Tl civarı f200 yurtdışı veya gg'den de alabilirm.
  • quote:

quote:

Kullanım amacı=> evde: bebek çocuk fotoğrafı çekmek dışarıda: araç içinden fotoğraf çekmek

s1500, f200, a170 bu modeller nasıl? fiyat/performans ve görüntü kalitesi olarak hangisi iyi. Değerlendirmelerinizi bekliyorum. Hepsiburadada a170'de %10 indirim, s1500 de %20 indirim ile 45o Tl civarı f200 yurtdışı veya gg'den de alabilirm.

sınıf olarak bunların arasında like makina diye tabir ettiğimiz
    s1500 ayırmak gerekir ebat olarak büyük zoom fazla
    manuel ayarlara birazdaha fazla imkan veren makina
    ama konpaklarla aynı sensör barındırması konpaklardan
    daha iyi foto çekmesi anlamına gelmiyor
    sizin için söylemiş olduğum özelliklere gerek yoksa
    bunların arasında f200 tavsiye ederim ikisinden'de daha iyi foto çeker
    az çok onda'da manuel ayar vardır.ve cebe sığar.

• sayın netün teşekkür ederim.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşımın yakında çocuğu olacak, benden tavsiye rica etti ancak benim de bu konularda çok fazla bilgi yok maalesef.

Video kaydı yapacak ve foto çekecek. Anca digital photo mu yoksa video kamera mı almak konusunda ikilemde kaldık.

HD çekim yapabilen foto mak. nasımı alalım yoksa video kamera mı ??

Ayrıca marka ve model tavsiyelerini zi de belirtirseniz sevinirim....
  • arklar ya ablama 400 tl butce ıle makıne alacam ama hıc bılgım yok..yardım edın lutfen
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.