Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Fotoğraf makinası alacağım.Bunu beğendim :http://www.hepsiburada.com/nikon-coolpix-s220-10.0mp-2.5-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd98212

Bütçe 300 tl max.Birde bişi soracam.Eski makinam Canon a560 suya karşı çok dayanıksız aletti.Nemden bile etkileniyordu.Antalya'da nemli bir şehir.3 defa garantiye gitti şuan halen garantide beklemedeyim.Acaba bu makina neme dayanaklı mı ?Değilse bildiğiniz tercihiniz ne olmalıydı ?

Ben bir de bunları buldum : http://www.hepsiburada.com/canon-powershot-a480-100mp-2.5-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd98922

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135172847&CS_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA

Bana bu konuda dönen olursa çok sevinirim.

Saygılar

• arkadaşlar SAMSUNG ST500 12,2Mp doğru tercih olabilirmi..hd video ve kaliteli fotogroflar çekmek istiyorum ve hep yanımda taşımak için alacam ama iki ekranı olması pil sarj sorunu yaşatırmı..??

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=88247&ad=SAMSUNG-ST500-12,2Mp-4,6*Op-3,0%92%92-lcd-Dijital-Fotograf-Makinalari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nburak.com -- 20 Şubat 2010; 1:04:18 >
  • Herkese merhabalar;
    Siz değerli,bilgili arkadaşlarıma danışmak ihtiyacı hissttiğim bir konu var.
    Yardımcı olacak bilgiler sunacağınıza eminim.Şimdiden herbirinize ayrı ayrı teşekkürederim.

Dijital Fotoğraf makinesi alacağım ancak biraz kararsızım.
    Sizden karşılaştırmanızı ve fikrinizi beyan etmenizi istediğim modelleri yazıyorum.
    Her arkadaşımın fikri benim için değerlidir.

1.Casio Exilim Z33
    2.Fujifilm Finepix A170
    3.Sony Cybershot DSC-S930
    4.Canon Powershot A480

Benim gönlüm casio exilim z33 ten yana=)
    Tasarım itibarı ile daha çekici geliyor sanırım$ ancak elbetteki teknik detay daha mühim.Fiyat olarakta diğerlerine göre daha iyi.A170 dışında.

Arkadaşlar,tavsiye ettiğiniz modelin artılarınıda yani neden onu seçtiğinizide belirtirseniz çok mutlu olurum...

• Halen gereksiz msjlar devam ettigi icin daha once yazdıgım bir
    uyarıyı tekrar yazma ihtiyacı hissettim! Umarım bu sefer dikkate alınır!

Sevgili Arkadaşlar;
    Her topic belli konuda yardımcı olmak amaçlı oluşturuluyor.
    Hiçkimse herşeyi bilemez. Ama size temel konularda yardımcı olabilirler.
    Piyasada onlarca farklı üretici ve binlerce çeşit fotograf makinesi modeli var.
    Bu topicde size bilmeniz gereken temel bilgiler verilmis ve bazı makine sahipleri de
    kendi deneyimlerini paylaşmış. Mesela bende Canon SX10 Is var. Bu makineyle ilgili soru
    sormak isteyen arkadaslara bilgi verebilirim. Tabi SX10 ve SX1 başlıklı ayrıca bir topic de var.
    Özetle şunu söylemeye calışıyorum;
    "ben bir fotograf makinesi almak istiyorum.
    su modeller arasında kaldım....
    x,y,z...vs... modelleri...
    lutfen yardımcı olun!"

Bunu yapmayın, cevap alamazsınız. Sadece istediginiz modeli kullanmıs biri size cevap yazar o kadar.
    Temel bilgileri ogrenip, kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra kendi makinenize kendiniz karar verin!

HERKESE IYI GUNLER

• mrb arkadaşlar ..ben canon marka bir fotograf makinası almak istiyorum ancak biraz profesyönel işi olsun istiyorum ..
    bu aralar fotoğrafçılık ilgimi çekiyor..şimdi alabileceğim ve beni uzun süre götürecek bir canon marka makina arıyorum ..5d ...eos lar nasıl olur ...fiyatları nerelerde acaba?..ingiltereden getirtebilirim..sizce bu şekilde bir alıs veiş mantıklı olur mu ...türkçe menü kullanabiliyormuyuz o zaman ..ilginize şimdiden teşekkürler..
  • Fotoğraf Mak. Fotoğraf Makinesi alırken öncelikle ihtiyaçlarınızı doğru olarak belirleyin. Benim tavsiyem yeni başlayacak arkadaşlar için düşük maliyetli bir fotoğraf makinesi alarak başlamaları. bu dünyanın içerisine girdiğinizde büyük ihtimalle kopamayacak ve Profosyenel makinalarla devam ediceklerdir. Profosyenel mak. yine ihtiyacınız ne olduğuna karar verip hareket etmelisiniz. Ayrıntıları sayfanın en başında bulabilirsiniz...

• kullanım amacım-makro,hareketli çekimler zaman zaman geniş manzara çekimleri
    bütçem 500-400TL civarları
    daha önce sadece tatil fotoları çekmişliğim vardır hiç profesyonel olarak düşünmedim.ve hiç iyi bir makinem olmadı
    yorumlar için sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _oguzkaan_

kullanım amacım-makro,hareketli çekimler zaman zaman geniş manzara çekimleri
    daha önce sadece tatil fotoları çekmişliğim vardır hiç profesyonel olarak düşünmedim.ve hiç iyi bir makinem olmadı
    yorumlar için sağolun

fuji s1600fd..
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

kullanım amacım-makro,hareketli çekimler zaman zaman geniş manzara çekimleri
    yorumlar için sağolun

fuji s1600fd..

cevap için sağol
    araştırıyorum şimdi makineyi
  • fuji s1600 Türkiye de garantili yok herhalde
    başka bir öneri yok mu?
  • merhabalar arkadaşlar,

ilgili ve bilgili arkadaşlar cevap verirlerse şimdiden teşekkür ederim..sorum;POLAROİD T1234 modeli diğital fot. makinasını tavsiye edermisiniz??

ÖZELLİKLER;
    Sensör
    12.0 megapixel CCD

Lens ve Tip
    6 element - 5 grup

Odak uzunluğu
    f = 6.3 (W) ~ 18.9 (T) mm

35 mm kameraya eşdeğer
    37.5 (W) ~ 112.5 (T) mm)

Parlaklık
    F/ 3 (W), 5.6 (T)

Deklanşör hızı
    Otomatik 1/2000 sn. Manual 8-1/2000 Gece: 8-1/2000 Havai Fişek: 2 sn.

Optik yaklaştırma
    3x

Dijital yaklaştırma
    5x

Odak aralığı
    Normal: 0,4m ~ infinity (tüm zum aralığında), Makro: 0,1m-0,6m (Geniş açıda)

Poz dengelemesi
    -2EV to +2EV in 1/3 step

Poz metre
    Merkez- avantaj, çoklu, nokta

ISO
    Atomatik, 50, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400

Beyaz denge
    Atomatik, Manual (6 mod) gün ışığı, bulutlu, tungsten, H-florasan, L-florasan müşteriye özel

Poz kontrolü
    Atomatik/ manual

Renkli Ekran
    3.0’’ TFT-LCD

Çözünürlük
    960 x 240

Bellek (dahili)
    32 MB

Bellek (harici)
    SD / SDHC kart girişi 4-32 Gigabyte kadar

Fotoğraf Çözünürlüğü
    12M 4000 x 3000, 4000 x 2664 (3:2), 8M 3264 x 2448 (16:9), 5M 2592 x 1944, 3M 2048 x 1536, HD1920 x 1080, VGA 640 x 480

Video
    Ebat: (16:9) 640 x 480 , 320 x 240,

Dosya formatı
    Fotoğraf
    JPEG (DCF), EXIF 2.2, DPOF

Video
    AVI (MJPEG)

Audio
    WAV

Sahne modu
    Otomatik/P/A/S/M/SCN/Film/Ses kaydı,

Akıllı sahne, portre, manzara, gün batımı, arka ışık, çocuk, gece sahne, havaifişek, kar, spor, party, mum ışığı, gece portre, su damlası, yumuşak ten, yemek, metin, gülme algılama, göz kırpma algılama, film, ses kaydı

Flaş lambası
    Otomatik, kırmızı göz algılayıcı, yavaş senkron., açık /kapalı

USB
    2.0

TV-çıkışı
    PAL / NTSC

Güç kaynağı
    Lion Pil

Otomatik kapanma
    1 dak, 3 dak, 5 dak

Ürün-Boyut
    95,5 x 58.5 x 18.90 mm

Gövde
    Yüksek kaliteli plastik

Ağırlık
    130gr

Lion Pil, USB Kablo, Tutma ipi, CD software

Yazılım
    Arcsoft MediaImpression, Arcsoft PrintCreations, User Manual

Boyutlar
    185 x 80 x 150 mm

• quote:

fuji s1600 Türkiye de garantili yok herhalde
    başka bir öneri yok mu?

tr garantili istiyosan s1500fd bakabilirsin.. hepsi burada da 455 liraydı sanırım..
  • arkadaşlar bana yardım edebilcek kimse yok mu???siizn yorumlarınıza göre karar vercem ondan dolayı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: koi

arkadaşlar bana yardım edebilcek kimse yok mu???siizn yorumlarınıza göre karar vercem ondan dolayı??

http://forum.donanimhaber.com/m_38542005/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_38587144/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_37856735/tm.htm

bu başlıkları incele hocam..

• merhaba dostlar

350-450 tl aralığında bir ürün düşünüyorum.

ilerleyen zamanlarda yarı profesyonel bir makineye geçmeden

önce faydalanabiliceğim bir kaç ürün hakkında bilgi verebilirmisiniz saygılar :))
  • arkadaşlar fujifilm s1500fd modellerine baktım ama biraz daha bütçe indirimine gitmek zorunda kaldım
    önerebileceğiniz bir makina var mı?
    kusura bakmayın buraya yazıp duruyor ama malum öğrenciyiz o kadar para verirken iyi düşünmemiz lazım..

Edit:Panasonic FZ7 almaya karar verdim...2.el öneriler ve ilginiz için sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _oguzkaan_ -- 1 Nisan 2010; 0:14:12 >
  • Merhaba arkadaslar makine alacagım yardım ve fikir istiyorum sizlerden, aklımdaki model pentax k10d, k-x ve nikon d3000.

Şimdi gelelim bu 3 modelle ılgılı aklımdaki sorulara;

1)k-x te Türkçe menü mevcutmudur, kullanımı nikonun arayüzüne göre nasıldır?
    2)k-x ile k10d arasında bir kıyaslama yapmak gerekirse birinin sıfırı digerinin temiz 2. el fiyatına eşit yaklasık olarak, fakat k10d daha eski bir makine bu anlamda hangisini önerirsiniz ve neden öneririsiniz k10d daha üst düzey bır makine bunuda biliyorum bu arada
    3)Nikonu k-x le kıyaslayacak ve bırını secmek ıstersek nasıl bir degerlendirmede bulunursunuz
    4)k-x te live view mevcutmu
    5)k-x gövdeden titreşim önleyici sr ile nikonun vr özelliğini kıyaslayacak olursak ne dersiniz

Açıkça gönlumden gecen model ikili kit seklınde satılan k-x ten yana lakin d3000 in kit fiyatıda aynı hemen hemen,bu makineleri kullanan ve gercekten yardımcı olabilecek arkadaslardan tavsiye bekliyorum ,aklıma başka soru gelirse yine size yöneltecegim yardımcı olanlar için simdiden tesekkurler, iyi forumlar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengolojik -- 11 Nisan 2010; 17:26:43 >

• merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim bir forum fakat yeni üye oldum başlık altında birçok ürün incelenmiş fakat güncelliğini yitirdiğini düşünüyorum.Yeni bir makina almak istiyorum üst limitim 250-300 arası önerebileceğiniz marka ve modeller olursa çok memmun olurum teşekkürler.
  • @azzazelll
    s1500 yurt dışından 2. el almayı planlıyorum bütçem sizin kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: azzazelll

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim bir forum fakat yeni üye oldum başlık altında birçok ürün incelenmiş fakat güncelliğini yitirdiğini düşünüyorum.Yeni bir makina almak istiyorum üst limitim 250-300 arası önerebileceğiniz marka ve modeller olursa çok memmun olurum teşekkürler.

Fuji A235 bu fiyata alınabilir bir cihazdır
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.