Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mf09

slm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bir arkadaşım amerikadan gelecek gelirken fotograf makinası istedim

Canon Powershot SX200 IS 12.1MP 12x optik zomm

Canon Powershot SX210 IS 14.1MP 14x optik zomm

Panasonic Lumix dmc TZ10 12.1MP 12x optik zoom

ben bu makinalar iyimi slr makina istemiyorum genelde auto moda foto cekiyorum sadece

gece manuel modda cekim yapıyorum aradığım makinada geniş açı çekim özelleği olan güzel foto

çeken gece çekimleri iyi olan optik zommu 10x az olmayan

veya sizin tavsiye edebileceğiniz bunlardan baska makina varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ben Canon Powershot SX10 var 10.0 Mp 20x optik zoom.
    bir yılı askin süredir kullanıyorum ve memnunum.
    canon un bu serileriyle ilgili bir sıkıntısını da duymadım.
    ben tavsiye ederim. fiyat farkı fazla degilse SX210 almanız daha mantıklı.
    panasonic hakkında bilgi sahibi degilim
    simdiden hayırlı olsun, kolay gelsin

• ben Canon Powershot SX10 var 10.0 Mp 20x optik zoom.
    bir yılı askin süredir kullanıyorum ve memnunum.
    canon un bu serileriyle ilgili bir sıkıntısını da duymadım.
    ben tavsiye ederim. fiyat farkı fazla degilse SX210 almanız daha mantıklı.
    panasonic hakkında bilgi sahibi degilim
    simdiden hayırlı olsun, kolay gelsin

bu makina cok büyük arkadasım ben cebe sıgabilecek bi makina istiyorum
    genede yardımların için saol
  • Herkese merhaba;
    Amatörce fotoğraf çekiyorum ve bunu ilerletme yolundayım.Makinemi değiştirmeye karar verdim. Olympus X925 makine nasıldır? Migrosta 199 lira bugün ya da yarın almayı düşünüyorum.Bu fiyata alınabilecek başka bir makine de varsa önerilere açığım.
    Teşekkürler...

ekeleme:http://inceleme.gittigidiyor.com/katalog/olympus-x-925-dijital-fotograf-makinesi-134120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 8 Temmuz 2010; 20:46:33 >
  • arkadaşlar kompakt bir makine almak istiyorum kafam bayağı karıştı 800tl bütçem var ama yurtdışında getirtcem amerika veya almanya bütçeyi ona göre düşünün hd video olmasını istiyorum ne önerirsiniz?ben fuji f80 ve canon ixus 210 modeli arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deaxter

arkadaşlar kompakt bir makine almak istiyorum kafam bayağı karıştı 800tl bütçem var ama yurtdışında getirtcem amerika veya almanya bütçeyi ona göre düşünün hd video olmasını istiyorum ne önerirsiniz?ben fuji f80 ve canon ixus 210 modeli arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum

Bence Fuji F80 al fuji daha iyi.

Fujifilm F80EXR teknik özellikleri
    • 12 megapiksel EXR görüntü sensörü
    • 10x optik zum lens (27mm - 270mm)
    • Kedi/Köpek evcil hayvan tanıma özelliği
    • Geliştirilmiş yüz algılama teknolojisi
    • 3 inç LCD ekran
    • Manuel pozlama kontrolü
    • 720p HD kalitesinde yüksek çözünürlüklü video kayıt
    • Sensör kaydırmlaı görüntü sabitleme özelliği

bu özellikler gayet cazip hemde
    ereyonda distribütor olanı 779 tl. hepsiburada da 858.

Ben fuji F80 bu fiyata alınır.
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=495740

F70 de düsünülebilir cok farkı yok buda 10x optik zoom
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=296471

bunlarda F80 hepsiburada fiyatları ama bunlarda cok ucuk yafff f70 hepsiburadada yok
    http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-finepix-f80exr-12mp-30-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=ft00301

baya bilgim vardır fotograf makineleri hakkında yardımcı olabilirim sana. SLR falanda önerebilirim butcene gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: mf09

slm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bir arkadaşım amerikadan gelecek gelirken fotograf makinası istedim

Canon Powershot SX200 IS 12.1MP 12x optik zomm

Canon Powershot SX210 IS 14.1MP 14x optik zomm

Panasonic Lumix dmc TZ10 12.1MP 12x optik zoom

ben bu makinalar iyimi slr makina istemiyorum genelde auto moda foto cekiyorum sadece

gece manuel modda cekim yapıyorum aradığım makinada geniş açı çekim özelleği olan güzel foto

çeken gece çekimleri iyi olan optik zommu 10x az olmayan

veya sizin tavsiye edebileceğiniz bunlardan baska makina varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

SX210 tek geçerim cihaz gerçekten 1 numara. Slr istemiyorsan bu sana çok iyi gelecektir. Kısa bir süre kullandım çok memnun kaldım sonra abim aldı :D

• Bugün Panasonic Lumix FS11 marka dijital fotoğraf makinesini aldım.Fiyatı 399 TL.Çantası + 4 Gb hafıza kartı ile birlikte 428 küsür liraya geldi.

Sizce nasıl aşağıda özellikleri ve resmi mevcut...Yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: starex_01

Bugün Panasonic Lumix FS11 marka dijital fotoğraf makinesini aldım.Fiyatı 399 TL.Çantası + 4 Gb hafıza kartı ile birlikte 428 küsür liraya geldi.

Sizce nasıl aşağıda özellikleri ve resmi mevcut...Yorumlarınızı bekliyorum

Güzel cihazda pahalıya almışsınız. Geçen hafta best buy'da aynı cihaz 299 TL ve 8gb hafıza kartı 29 TL'di.

• arkadaşlar fujifilm av 100 mü yoksa canon A480 mi alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: we_we_we

arkadaşlar fujifilm av 100 mü yoksa canon A480 mi alayım?

Fuji AV100 TABİKİ ;)

http://www.ereyon.com.tr/urun/fujifilm-av100.aspx
  • ARKADAŞLAR GÜZEL BİR KOMPAKT FOTO MAKİNESİ İSTİYORUM HD VİDEO OLSUN BÜTÇEM 800TL SİZCE NE ALMALIYIM PİYASADAKİ EN İYİ MODELLER NELER??
  • quote:

ARKADAŞLAR GÜZEL BİR KOMPAKT FOTO MAKİNESİ İSTİYORUM HD VİDEO OLSUN BÜTÇEM 800TL SİZCE NE ALMALIYIM PİYASADAKİ EN İYİ MODELLER NELER??

Kodak Z981 14MP bence o fiyatta alabileceğinin en iyisi. 26x optik zoom, sesli video kayıt hd daha ne isticen :D ereyonda 705 tl ;)

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=499354
  • Arkadaşlar bende 200-300 TL arası bir makina almayı düşünüyorum lensi iyi olan bataryalı kısacası bu fiyata en iyi alabileceğim makinayı tavsiye edebilir misiniz size zahmet ??
  • iyi bir kompakt dijital makine almak istiyorum.yalnız bütçem sınırlı. optic zoomu, makrosu, iso ayarı, gece çekimi, beyaz dengesi, gibi ayarlarını inceleyerek bikaç makine seçtim.sizce bunlardan hangisini almalıyım.
    samsung wb500, wb600, wb650
    canon sx200, sx120
    nikon L110, L100
    bunları incelediğimde benim gördüğüm nikon L110, canon sx200 ve samsung wb650 ön planda. digitalversus sitesinden makinelerin çekilmiş fotoğraflarınıda karşılaştırdım. siz hangisini almamı önerirsiniz.
  • CANON AE-1 BODY temiz 3 adet lensi ile satılıktır!! canon ae1
    Ticari amaçlı alıcılardan degil.fotograf severler için..Fotoğrafçılığı ögrenmek isteyenler için efsane CANON AE-1.lensler çok temiz makinenin tüm fonksiyonları çalışır durumda;darbe,zedelenme yada çiziği Yoktur.Fotograflarında gördügünüz gibi size modellik bile yapar en güzel pozları ile :D...Resimleri herşeyi anlatıyor..

CANON AE-1 BODY

CANON LENS FD 50 mm 1:1.4

CANON ZOOM LENS FD 70-150 mm 1:4.5

CANON ZOOM LENS FD 70-210 mm 1:4

YAN FLAŞ.

TEPE FLAŞI.

SERİ ÇEKİMLER İÇİN MOTOR.

UZAKTAN ÇEKİM İÇİN UZATMA KABLOSU.

İle gönderilecektir.
    iletişim ozdemiralperkaya@hotmail.com
  • arkadaslar su an amerıkadayım foto makınesı almak ıstıyorum sony dSCTX1/H nasıl makıne veya ne tavsıye edersınız
  • Kaynak için teşekkürler çok güzel bir Fotoğraf Makinesi kaynağı olmuş dijital fotoğraf makineleri adına güzel bir belge yazı için çok teşekkür ederim :)
  • Canon 350 D+ sigma 18-200 DC OS (otomatik netleme ve sarsıntı önleyici)+
    UV filtre+4 ve 2 gb lık iki hafıza kartı+parasoley=950 lira.
    Profesyonele yeni başlamak isteyenlere.Büyük hevesle aldım.1000 kare ya çektim ya çekmedim.
    Çocukları çekmek için tutmanın alemi yok.satıp kompak bi makina alacağım.saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xusta -- 2 Eylül 2010; 23:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer31

iyi bir kompakt dijital makine almak istiyorum.yalnız bütçem sınırlı. optic zoomu, makrosu, iso ayarı, gece çekimi, beyaz dengesi, gibi ayarlarını inceleyerek bikaç makine seçtim.sizce bunlardan hangisini almalıyım.
    samsung wb500, wb600, wb650
    canon sx200, sx120
    nikon L110, L100
    bunları incelediğimde benim gördüğüm nikon L110, canon sx200 ve samsung wb650 ön planda. digitalversus sitesinden makinelerin çekilmiş fotoğraflarınıda karşılaştırdım. siz hangisini almamı önerirsiniz.

quote:

ARKADAŞLAR GÜZEL BİR KOMPAKT FOTO MAKİNESİ İSTİYORUM HD VİDEO OLSUN BÜTÇEM 800TL SİZCE NE ALMALIYIM PİYASADAKİ EN İYİ MODELLER NELER??

Panasonic Limux FS30 Öneririm kompakt makinenin geldiği son nokta bence . Fotoğraf kalitesini konuşturduğunun yanı sıra HD video özelliğide kamerayı aratmıyor fiyatıda çok uygun 449 tl . daha 1 hafta önce aldım öneren arkadaşa dua ediyorum . Sizde alırsınız belki bana dua edersiniz

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.