Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende a720ıs vardı artık slr ye geçmek istiyorum 900 lirayıgeçmeyecek şekilde ne önerebilirsiniz garantili yurtdışı veya 2. el farketmez benim için video kydı olması tercihim
  • Arkadaşlar canon un 35x optik zumlu sx30 ıs makinası çıktı. fiyatı amazon da 429 dolar ama satışta değil.
    Photokina 2010 öncesi birkaç yeni modeller de çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucifer31

iyi bir kompakt dijital makine almak istiyorum.yalnız bütçem sınırlı. optic zoomu, makrosu, iso ayarı, gece çekimi, beyaz dengesi, gibi ayarlarını inceleyerek bikaç makine seçtim.sizce bunlardan hangisini almalıyım.
    samsung wb500, wb600, wb650
    canon sx200, sx120
    nikon L110, L100
    bunları incelediğimde benim gördüğüm nikon L110, canon sx200 ve samsung wb650 ön planda. digitalversus sitesinden makinelerin çekilmiş fotoğraflarınıda karşılaştırdım. siz hangisini almamı önerirsiniz.

bütçeniz nedir ?
  • güzel konu,eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD5B74970 -- 26 Eylül 2010; 16:52:17 >
  • SONY NEX 3 HAKKINDA YARDIM..

Selam, forumun farklı yerlerindede yazdım ama cevap alamadım..

Fotoğraf ile ilgili çok fazla bilgim yok, yeni başlıyıcam..

Bir tanıdık vasıtasıyla, piyasa fiyatı 1.400 TL civarı olan NEX3'ü 800 TL civarı bir fiyata alma fırsatım var.. Makinayı incelemek için bir kaç günlüğüne aldım..

Sizce bu ürün bu fiyata alınırmı, bu fiyata daha iyi bir makina almak mümkünmüdür..

Yeni bir ürün olmasına rağmen forumda pek kullanana rastlamadım, o yüzden çekincelerim var..

Mesala Menüsünde, Parlaklık/Beyaz Dengesi, mesüsü var orada ISO, Beyaz Dengesi vb. ayarları değiştirmeye çalıştığınızda, bu işlem şuanda devre dışıdır diyor, bu durumu anlamadım mesala..

Bu ürünü kullanan yada bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
  • selam.baktığın makine baktığın fiyatta çok iyi.NEX3 harika bir makine.hatta şuan NEX5 i var.o bile eskidi nerdeyse :P
    1500tlye 16 mm sabit lensle nex5 satıyolar.senın almak istediğin nex3'te hangi lens var?eğer aynı sabit lens varsa,bilgin olsun zoom yapamazsın.gördüğü gibi çeker.
    ilerde lens almak isteyebilirsin.bu makinenin lensleride oldukça pahalıdır.her lens olmaz.bu fiyatlarda 2.el dslr alsan çok daha kullanışlı olur.ama makine harika bilgin olsun.
    eğer dersen ki profesyonel ayarlarla ilgilenmiyorum,arada sırada ıyı fotoğraf çekip güzel video kayıt yapmak istiyorum dersen 489tl sony w350,599 tl sony w380,499 tl canon ixus 120(tavsiyem budur) al derim.gömlek cebinde bile taşıyabileceğin,hd video kayıt yapabileceğin makinelerdir.marka takıntın olmasın.modele göre değerlendirme yap.
    şimdiden hayırlı olsun........

• slm arkadaşlar forumu inceleme fırsatım olmadı sizlerden yardım istiyorum. Sesli video kayıt yapabilen batarya süresi uzun olan 500 TL bütçeyi geçmeyecek şekilde en kaliteli hangi fotoğraf makinalarını tavsiye edersiniz? (açıklamalı olursa sevinirim, cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.)
  • fujifilm AV130-160 tl veya AX 200-220 tl
    canon A480-160 tl
    pentax E90-200 tl
    nikon l21 - 200tl

merhaba,
    bu makinalardan hangisini tercih etmeliyim? ya da 200 tl civarı hangi modeli önerirsiniz?
  • Genel amaçlı makine almak istiyorum 3 ürün arasında kaldım:
    1. Sony Cybershot DSC W360 -- 399tl
    2. Panasonic DMC-FS10eg ---- 299tl
    3. Sony Cybershot DSC W350[ -- 379tl
    4. Sony Cybershot DSC W380 -- 449tl (biraz pahalı :()
    ------
    Lumix FS10 u 287 tlye aldım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 1 Ocak 2011; 19:46:36 >
  • ARKADAŞLAR MERHABA BEN CASIO S12 MODELİNİ ALDIM ÇOK MEMNUNUM ÖZELLİKLE EKRANI STANDART'N ÜSTÜ BÜYÜK VE BESTSHOT ÖZELLİGİ
    VB MANZARA RESMİ HATTA VESİKALIK RESİM BİLE ÇEKEBİLİRSİNİZ HD VİDEO KAYDEDER ESKİŞEHİR MEDİA MARKTAN ALDIM ÇOK GÜZEL MAKİNE GERÇEKTEN TAVSİYE EDERİM
  • iyi akşamlar acil yanıt verirseniz çok sevinirim CASIO Exilim Z90 Dijital fotoğraf makinesi alınır mı? Aldığıma değer mi kararsızım ve şu an indirimde? Yardımcı olursanız çok sevinirimmmm
  • Selamlar forudaşlarım..Sony a230L almayı düşünüyorum 2. el satan arkadaş varıdır?
  • Meraba arkadaslar (:
    Fujı S2800 almayı dusunuyorum. Gittigidiyor'da 429 TL Tripod , Canta , Pıl , 4 GB Hafıza kartı vs. ıcınde bu fıyatın sızce ıyı mı ?
    Fotografcılıkla henuz profesyonel olarak ugrasmıyorum ama dusunuyorum ..
    Yardımcı olursanız cok sevınırım (:
    Cok tesekkurler (:
  • mesajım bulunsun.
  • arkadaşlar slm. bunumu yoksa bunumu veya bunumu almalıyım. Lütfen yardim edin fazla vaktim yok.

• fazla vaktin yokken niçin bu kadar sıkıntı yaptın arkadaşım? zaten bütçe de minimal dolayısı ile o kadar sıkma kendini... ben olsam aynı kıymette olanlar içinde optik zoomu fazla olanı seçerim. bölece yüksek zoomda "arkası bulanık obje kristal net foto" merakımı giderirdim.

bol bol portre ve macro çekim yapıp alıştıktan sonra da SLR-Like makinaya yada ucuz SLR makinalara yönelirdim...
  • fotograf makinesi almak istiyorum hangi özelliklere dikkat etmeliyim
    kimileri mega pikseli yüksek olsun diyorlar
    kimisi ıso`u yuksek olsun diye söylüyor benim istedigim bilgisayar ekranında güzel ve kaliteli bir resim demeliyim
    yardımcı olabilirmisiniz
    marka olarak nikon,kodak,fuji düşünüyorum hangisini önerebilirsiniz
  • nikon SLR olup, 2. el olanlara bakın derim. sizin gibi şevkli ve kendini geliştirebilecekler için çok şık bir adım olur. seçiminizde nikon demişsiniz o sebeple nikon dedim. ben SLR üzerine odaklanmanızı tavsiye ederim. ek bütçelerle daha sonra farklı objektifler alınarak kendini geliştirmek harika olur.

SLR olduktan sonra megapixel, iso mesele olmaz çünkü siz müdahele edebilirsiniz. kesin olan güzel ve kaliteli fotoğrafçılığa başlamış olursunuz.

bütçeniz daha yüksekse hayyam gibi istanbulda spot satanlardan alabilirsiniz.

eğer elime çok büyük ben taşıyamam derseniz şimdi micro four-thirds denilen sony nex-5 gibi ince SLR makinalar da var.

bir markanın body'sini alıp 1-2 sene de bir yeni objektif alarak ve o sene o konuda çekerek portreden manzaraya macroya kadar her çekimde uzmanlaşabilirsiniz...
  • Arkadaşlar D90 ile D3100 arasında ekeonomik boyut farkı nedeni ile gidip gelmekteyim.
    18-55 vr lens işimi başlarda görür düşüncesi hakim şuan d3100 ile birlikte
    lakin 18-105 kit lendi ve kendini ispatlaması ile de d90 ayrı bir çekim alanı oluşturmakta.
    Ben internette fiyatları gezerken teknosa da şunu buldum. Lensler nasıl sizce vr özellik varmı bunlarda.

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119988316&CS_Category=_SBA_873_1992_787_4326&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873

• Yeni baslayan biri olarak Dslr makine onerisi istiyorum, nelere dikkat etmem gerekiyor..

canon 1000d alternatiflerden biri..

ayrica compact Leica (dslr olmayan) dslr kalitesini verirmi?
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.