Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harun61

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-finepix-s1900-122mp-30-lcd-18x-optik-dijital-fotograf-makinesi-hd-video-cekimiorjinal-canta-hediyeli-/ProductDetails.aspx?productId=ft245442&categoryId=248

bunu almayı dusunuorumözellikle gece cekımı hd vıdeo ve optık zoom onemlı benım ıcın nasıl acaba...

Ayrıca Genel Olarak Şu Özelliklerı arıyorum 3 aydır arastırıyorumm:
    1- en az 12mp
    2-en az 5x optik zoom
    3- full hd 1080p yada 720p vıdeo kayıt (videoda ses kalitesı yuksek ve zoom yaparken makınanın sesını almayacak)
    4-iso oranı yuksek..(özellikle çok guzel gece resımlerı cekmek ıstıyorum..)
    5-BATARYALI (YADA EN FAZLA 2 ŞARJLI PİLLİ)
    ve son olarak butcem - maxımum...300-400 tl...

Ben aldım cokta memnunum tavsiye ederim..

• Nikon Coolpix L21 8.0MP 2.5" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi

Arkadaşlar bu makineyi önerirmisiniz?
  • merhabalar arkadaşlar,aranıza yeni katılıyorum ve bu konuda sizlerden destek bekliyorum,şimdiden teşekkürler...

700-800 tl bütçem var,ve alabileceğim en ideal makine hangisidir öncelikle,marka olarak tabiki hepimizin daha çok bildiği canon,nikon,sony,panasonic de olabilir başka markalarda olabilir....

öncelikle: optik zoom 10x ve üzeri

megapiksel 12 ve üzeri

titreme sıkıntısı en az olan

hareketli fotolarda başarılı

video kayıt özelliği başarılı olan ve aklıma gelmeyen başka özellikler...

sizlerin de yardımıyla iyi bir makine istiyorum,ancak çok profesyonel bir kullanıcı değilişm sadece son zamanlarad fotoğraf makinesine ve fotoğrafa çok merak saldım hepsi bu...

hepinize tekrar teşekkürler...
  • bence soruyu böyle sormayın. yazdığınız teknik özellikler bence güzel özellikler . bunları akakce yada ucuzu gibi sitelerden fiyat aralıkları ile beraber inceleyip bir kaç modele düşürün ve sonra burada paylaşın. kullananların tecrübeleri ile de seçenekleri eleyin.
  • paylaşım için teşekkürler.
  • -FULLHD VİDEO KAYIT (Full hd 1080p yada 720p vıdeo kayıt (videoda ses ve görüntü kalitesı yuksek ve zoom yaparken makınanın sesını almayacak, akıcı ve net goruntu)
    -EN AZ 5X OPTİK ZOOM
    -EN FAZLA 12-14 MP
    -BATARYALI
    -GECE ÇEKİMİ İYİ ...
    -MACRO ÇEKİMLERİ SÜPER...
    -MAXIMUM BÜTÇE: 300-350 TL ARASI BI MAKINA ARIYORUM DOSTLAR.. YARDIMCI OLABILIR MISINIZ...

ŞU NASIL MESELA... : FUJI JX400
    http://urun.gittigidiyor.com/FUJI-JX400-Hediyeler-16MP-HD-FOTO-HD-VIDEO_W0QQidZZ39541822

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun61 -- 19 Mayıs 2011; 13:09:42 >
  • arkadslar yogun cabalarim sonucu 1400 tl nakit para biriktirdim haziran 17 de istanbula gdicem dslr almayi dsunuyorum sizce bu para ile spot 550d + 18-55mm kit lens + toshiba 8 gb class 10 sdhc alabilir miyim ? birde hayyamda onerebilecegnz guvenilir bir dukkan var mi ?
  • Arkadaşalr ne olur yardımcı olun . OLYMPUS X940 MODEL makine aldım kampanyadaydı daha öncede olympus c3020 zoom kullanmıştım lensleri büyük olnalardan süper bir makina açıkcası. ancak yeni aldığım olympusta hayal kırıklığına uğradım. çekim yaparken elimi titrermememe rağmen bulanıklık çıkıyor. mesela yazılara yakınlaştırdımda yazıların hayaleti .ıkmış oluyor üstlerinden. makine 14mp ama ben memnun kalmadım. bilgisi olan varmı diğerleride böylemidir. elimi titretrsem daha bulanık çekiyor.
  • arkadaşlar "Fujifim Finepix jz300" almayaı dusunuyorum herseyı ıstedığım gıbı (videoda zoom da ses olayı olsada) ama resım kalıtesı hakkında pek olumlu görus yok... yardımcı olur musunuz...

Fujifim Finepix jz300 mu
    Fujifim Finepix jz 500 mü yada başka onerebıleceğiniz varmı lütfen yorum yada yardım beklıyorum...

EĞER BUNLAR IYI DEĞİLSE AŞAĞIDAKILERE GORE ONEREBILECEĞİNİ,Z BIR MAKINA VARMI....

-FULLHD VİDEO KAYIT (Full hd 1080p yada 720p vıdeo kayıt (videoda ses ve görüntü kalitesı yuksek ve zoom yaparken makınanın sesını almayacak, akıcı ve net goruntu)
    -EN AZ 5-10X OPTİK ZOOM
    -EN FAZLA 12-14 MP
    -BATARYALI
    -GECE ÇEKİMİ İYİ ...
    -MACRO ÇEKİMLERİ SÜPER...
    -MAXIMUM BÜTÇE: 300-350 TL ARASI BI MAKINA ARIYORUM DOSTLAR.. YARDIMCI OLABILIR MISINIZ...
  • merhaba
    kodak m580 14 mp 8 optik 190tl
    kodak z950 12 mp 10 optik 350 tl
    canon sx130 12mp 10 optik 480 tl
    sizce bu makinelr nasıl hangisini almalıyım
  • 200 TLye kadar dijital fotoğraf makinesi alacağım önerileri alabilirmiyim
  • Cep telefonuyla çek daha güzel 200 tl cebinde kalsın
  • Merhaba;

500 TL ye Olimpus SP800-UZ modelini almayı düşünüyorum.
    Sizce Nasıl bir makine ve bu paraya veya biraz daha fazlasına alabileceğim önereceğiniz makine varmıdır.

Olympus SP 800 UZ dijital fotoğraf makinesi : Kompakt kameralar sektöründe yeni ufukları hedefleyen Olympus ultra zoom serisinin yeni üyesi Olympus SP-800UZ dijital fotoğraf makinesini duyurdu. 30x gibi şaşırtıcı bir optik zum kapasitesine ve 28 - 840mm odak uzaklık değerlerinde sahip olan geniş açı lense sahip olan Olympus SP-800UZ fotoğraf makinesi rakiplerini gölgede bırakıyor. İster standart fotoğraf çekin ister yeni HD video kayıt fonksiyonunu kullanın kameranın 2GB dâhili belleği rahat hareket etmenizi sağlıyor. 3.0 inç büyüklüğünde LCD ekranıyla görüntüleri 16:9 formatta görüntüleyen Olympus SP-800UZ Çift Görüntü Sabitleyiciye sahip.

Olympus SP-800UZ kamera özellikleri
    • 30x geniş açı zum objektif
    • 14 megapiksel çözünürlük
    • 16:9 formatta 3.0 inç LCD ekran
    • HDMI bağlantı desteğinde HD kalitesinde video kayıt
    • 2GB dâhili bellek ve SD hafıza kartı yuvası
    • Photo Surfing
    • [ib] yazılımı
    • USB girişinden şarj imkanı

14 megapiksellik Olympus SP800UZ dijital kamera
    14 megapiksel çözünürlüğe sahip Olympus SP 800 UZ dijital fotoğraf makinesinin 30x optik zum yeteneği ve 28mm geniş açı objektifi (28mm - 840mm) sayesinde uzaktaki nesneleri yanlarında duruyormuşçasına fotoğraflayın. Olympus SP 800 UZ fotoğraf makinesinin Çift Görüntü Sabitleyici fonksiyonu keskin netlikte görüntüler üretirken saniyede 10 kare seri çekim hızı hiçbir özel anı kaçırmamanızı sağlıyor. Kameranın HD kalitesinde yüksek çözünürlüklü video kayıt özelliği de mevcut.

Olympus SP-800UZ kamera ile fotoğraflarınızı paylaşın
    Olympus SP 800UZ dijital fotoğraf makinesi fotoğrafların çekilmesiyle paylaşımı arasındaki işlemleri son derece kolaylaştırıyor. Yüz Algılama teknolojisini ve GPS fonksiyonunu kullanan [ib] yazılımı görüntülerin otomatik olarak etiketlenmesini sağlıyor.

Olympus SP-800UZ dijital kamera özellikleri
    • 30x optik zoom geniş açı lens (28-840mm)
    • Çift Görüntü Sabitleyici
    • Saniyede 10 kare seri çekim hızı
    • HDMI bağlantı destekli HD video kayıt
    • 14 megapiksel
    • 2GB dâhili bellek ve SD kart yuvası
    • [ib] software
    • 3.0 inç LCD ekran (230,000 piksel)
    • Gelişmiş Yüz Algılama Teknolojisi ve Gölge Ayarlama Teknolojisi
    • i-Auto Akıllı Otomatik Çekm modu AF Takip
    • Sihirli Filtreler
    • Entegre flaş

Olympus SP-800UZ satış fiyatı ve kamera incelemesi
    Titanyum gümüş rengiyle 2010 Mart tarihinden itibaren satışsa sunulacak olan Olympus SP-800UZ dijital kameranın test örneği elimize ulaştığında yüksek çözünürlüklü test fotoğrafları eşliğindeki kapsamlı bir Olympus SP-800UZ incelemesini sizlere sunacağız.

• bu kadar güzel özellikler ve bu fiyata iyi fırsat bence...

590 uz modeli 900tlden piyasaya çıktı ve yıllar geçti hala aynı fiyat. bu model ise 1000tlnin üstündeydi oysa şimdi yarıya inmiş görünüyor. pazarlama stratejisi mi yoksa piyasada yanlış konumlanmış bir ürün mü? yada verimli mi değil bilemiyorum. 590uz kullandım güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zilgar

Cep telefonuyla çek daha güzel 200 tl cebinde kalsın

aldım arkadaşım sağol 280 TL ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Lark

quote:

Orijinalden alıntı: zilgar

Cep telefonuyla çek daha güzel 200 tl cebinde kalsın

aldım arkadaşım sağol 280 TL ye

hayirli olsun
  • Arkadaşlar 2 yıl kadar önce mekanik bir eos um vardı, arkadaşım makinayı düşürüp kırınca bende bir daha makina almadım fakat şu aralar boşa çıktım ve yeni bir tane almayı düşünüyorum, fotoğrafçılığa yeni başlayacağım ve hobi olarak düşünüyorum, hafta sonları daha çok doğa ve insan manzaraları peşine düşmeyi düşünüyorum, makro çekim dikkatimi çekmiyor, beni bu alanda uzun bir süre götürebilecek dijital bir profesyonel ya da yarı profesyonel makina önerminizi rica ediyorum (ful otomatik istemiyorum, araştırarak öğrenerek değerlerini kendim girmek deneme yanılma yoluyla çözmek istiyorum) fiyat konusunda da çok uçuk olmamalı...
    şimdiden teşekkürler
  • Merhaba
    Ben bir dijital fotoğraf makinesi alacağım fakat nasıl birşey olacağı konusunda hiçbir fikrim yok ve dijital fotoğraf makineleri hakkında bir bilgim yok

Bana iyi düzeyde macro çekim yapabilecek
    optik zoom u iyi olacak
    Saniyede yapacağı çekim sayısı yüksek olacak(su damlası gibi hareketli objeleri çekmek istiyorum)
    Şarj süresi uzun olacak
    Çözünürlüğü iyi olan yani odaklanma gibi temel özelliklere sahip olan ve her yönü ile be
    ni yarı yolada bırakmayacak, çok fazla sorun yaşamayacağım kullanımı kolay bir makina arıyorum
    çektiğim resimlere pc üzerinden bakacağım yani baskı almayacağım

Bu özellikleri taşıyan bir makina tavsiye ederseniz sevinirim fiyat aralığım(1000-1800 tl)
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arrchel06

Merhaba
    Ben bir dijital fotoğraf makinesi alacağım fakat nasıl birşey olacağı konusunda hiçbir fikrim yok ve dijital fotoğraf makineleri hakkında bir bilgim yok

Bana iyi düzeyde macro çekim yapabilecek
    optik zoom u iyi olacak
    Saniyede yapacağı çekim sayısı yüksek olacak(su damlası gibi hareketli objeleri çekmek istiyorum)
    Şarj süresi uzun olacak
    Çözünürlüğü iyi olan yani odaklanma gibi temel özelliklere sahip olan ve her yönü ile be
    ni yarı yolada bırakmayacak, çok fazla sorun yaşamayacağım kullanımı kolay bir makina arıyorum
    çektiğim resimlere pc üzerinden bakacağım yani baskı almayacağım

Bu özellikleri taşıyan bir makina tavsiye ederseniz sevinirim fiyat aralığım(1000-1800 tl)
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Eğer DSLR düşünmüyorsanız bu fiyat aralığında kriterlerinize uygun olarak alabileceğiniz en iyi makineler (sıfır olarak) sırasıyla Sony HX100, Fujifilm S200Exr, Panasonic FZ35, Sony HX1 olabilir. Yapı olarak daha küçük makinalar bakıyorsanızda; Canon S95, Olympus XZ-1, Canon G11, Panasonic TZ5'lere bakabilirsiniz.

Ama hepsinden önce Sony R1 gelir. DSLR değil fakat DSLR kalitesinde ve hatta pekçok giriş seviyesi DSLR'dan daha yetenekli bir makinadır. Dün sahibinden.com 'da sıfırını gördüm, şaşırdım..

• quote:

Orijinalden alıntı: geceekspresi

Arkadaşlar 2 yıl kadar önce mekanik bir eos um vardı, arkadaşım makinayı düşürüp kırınca bende bir daha makina almadım fakat şu aralar boşa çıktım ve yeni bir tane almayı düşünüyorum, fotoğrafçılığa yeni başlayacağım ve hobi olarak düşünüyorum, hafta sonları daha çok doğa ve insan manzaraları peşine düşmeyi düşünüyorum, makro çekim dikkatimi çekmiyor, beni bu alanda uzun bir süre götürebilecek dijital bir profesyonel ya da yarı profesyonel makina önerminizi rica ediyorum (ful otomatik istemiyorum, araştırarak öğrenerek değerlerini kendim girmek deneme yanılma yoluyla çözmek istiyorum) fiyat konusunda da çok uçuk olmamalı...
    şimdiden teşekkürler

Canon 450D, 550D yada Pentax K-X öneririm.

Canon için 18-55 IS ve 55-250 IS lensleri sizi uzun süre idare edebilir.

Aynı şekilde Pentax K-X de 18-55 DA ve 50-200 DA ile çok iyi kareler verecektir.

Full manuel çekime imkanınız olacağından kendinizide rahatça geliştirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.