Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

quote:

Orijinalden alıntı: King Lark

quote:

Orijinalden alıntı: zilgar

Cep telefonuyla çek daha güzel 200 tl cebinde kalsın

aldım arkadaşım sağol 280 TL ye

hayirli olsun

teşekkürler hocam
  • İyi akşamlar gençler..Yurtdışından fotoğraf makinesi getirtmeyi düşünüyorum da, aklımda Fujifilm ve Nikon'un bazı modelleri var..sizce ürün ve çekim kalitesi bakımından hangisi daha iyi? Ayrıca bunların dışında önerebileceğiniz marka ve modeller de var mı? Fiyat 850 TL'yi geçmezse iyi olur.. :)
  • merhaba arkadaslar

500 liraya ve ya ebaydan 300 dolara dslr-like makine onerirmisiniz?
    benim icin oncelikli portre resimlerdir... ilk makinem olcak... yeni yeni ogreniyorum

bu makineleri secmisimdir:

Canon SX130 is
    Fujifilm FinePix S200 exr
    Fujifilm FinePix S3300
    Fujifilm FinePix S2500
    Sony Alpha A100
    Sony R1
    Olympus SP-800
  • Selam Arkadaşlar,

İki tane foto. makinesi arasında kaldım sizce hangisi daha kaliteli ve kullanışlı

Fujifilm HS-20 ve Canon EOS 1100D teşekkürler,
  • 500 TL civarı dslr-like makine önerebilirmisiniz daha önce dijital makine kullandım ama bu sefer yarı profesyonel makine istiyorum teşekkürler.
  • fujifilm s2950+orjinal çanta aldım 400TL ye sizce iyi midir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı
    fujifilm s2950+orjinal çanta aldım 400TL ye sizce iyi midir

cok hizlisiniz valla daha oneri gelmeden halletmissiniz ;) evt ii fiyat
  • quote:

fujifilm s2950+orjinal çanta aldım 400TL ye sizce iyi midir

bende bu modeli almaya karar verdim çok iyi fiyata almışınız nerden aldınız çantada dahil fiyata süper yani
  • arkadaslar, 500 lira ve ya 300/350 dolara bir dslr like makine onerirmisiniz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacante

arkadaslar, 500 lira ve ya 300/350 dolara bir dslr like makine onerirmisiniz???

500 tl ye dslr makıne 2. el de bile cok zor bulunur diye dusunuyorum belkı slr like makıne dusunebılırsınız
  • hepsi buradadan aldım şuan 499 olmuş benim aldığımda sınırlı indirim vardı 100 tane şansa bende makine alıcaktım görünce hemen aldım.
  • dslr-like fujifilm s9600 ve s6500 makinelere bir bak.
  • quote:

hepsi buradadan aldım şuan 499 olmuş benim aldığımda sınırlı indirim vardı 100 tane şansa bende makine alıcaktım görünce hemen aldım.

bende hepsi buradadan baktım o yüzden sormuştum daha ucuz olunca gelince yorumlarını bekliyorum çok şanslısın :)
  • Arkadaşlar aslında fotoğrafçılıktan pek anlamam ama yazın full evde olacağımdan zaman geçirmek için kendi çapımda fotoğraf çekeyim falan diyorum. Bütçem de 300-350 tl arası. Neler önerirsiniz acaba bu aralıkta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarMeena_ManiaC
    Arkadaşlar aslında fotoğrafçılıktan pek anlamam ama yazın full evde olacağımdan zaman geçirmek için kendi çapımda fotoğraf çekeyim falan diyorum. Bütçem de 300-350 tl arası. Neler önerirsiniz acaba bu aralıkta?

fujifilm s6500 s9600 a bakin derim dslr like almisken isinizi gorsun 400-450 tl civari sanirim
    not: birkac post ustdeki mesaji baz alarak oneride bulundum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarMeena_ManiaC

Arkadaşlar aslında fotoğrafçılıktan pek anlamam ama yazın full evde olacağımdan zaman geçirmek için kendi çapımda fotoğraf çekeyim falan diyorum. Bütçem de 300-350 tl arası. Neler önerirsiniz acaba bu aralıkta?

Eğer amerikada tanıdığın varsa yada ordan ürün getirmeyi göze alabiliyosan Canon SX 130 IS modelini tavsiye ederim 2ay önce arkadaşım 180 Dolara getirtti. Golddaki fiyatı 478 lira bi bak istersen araştır makineyi çok harika gerçekten...
  • ebaydan 200 dolara kadar sorun cıkmıyor diye bılıyorum arkadas 190 dolarlık tras makınesı aldı geldı sorunsuz ortalama 325 tl ye kadar oluyor yani
  • Birazda şans işi o kadar kişinin aldığı ürün gelir seninki takılır ama çok uygun fiyatlı ürünler var ebayda riski göze alabilmek gerekiyo...
  • Metro 'da Nikon D90 1999 tl 12 ay taksitle sizce uygun mu Garanti kapsamıda varmış aynı şekilde Nikon d5000 de 1490 tl
    Yalnız gittim baktım d90 ile 5000 in kitleri aynı yani fotoğraflarda sanki farklı gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rich_life -- 11 Haziran 2011; 13:32:33 >
  • Merhaba herkese, bir ablama makina almayı düşünüyoruz; compact model olmalı şöyle çantasına sığabilecek şekilde ve video kaydı önceliğimiz. :) Bütçe 650 TL üst sınırımız, neler önerebilirsiniz. ?
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.