Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni bir kompakt makina almayı düşünüyorum,
    bu ilk makinam olacağı için tecrübe eksikliğinden dolayı seçenekler arasında boğuldum.
    Öncelikle bütçem kısıtlı 200-300 tl arası maksimum limittir.
    Genelde aile fotoğrafları çekerim, ama manzara ve mikro çekimlerde yaparım.
    Gece çekimleride orta kalite olan bir makina lazım.HD video çekim yapsa fena olmaz (:
    Fotoğrafların çıktısını almayı düşünmüyorum dijital ortamda bakacağım.
    Bana göre şöyle garantisi sağlam olan sorunsuz bir makina önerebilirmisiniz.
  • Merhaba arkadaşlar ben de sizin gibi fotoğrafa merak salmaya başladım( demin bir siteye tesadüfen girdim iso gürültü mp vs... okudum ilgimi çekti, meğer rastgele fotoğraf çekiyormuşuz)

normalde başka teknolojik aletlerle aram iyidir bu yüzden bu konuda, bilenlerin yardımına ihtiyacım var.Sizden ricam 150 tl civarına alabileceğim en iyi d.fotoğraf makinesi hangisidir.

Nikon L21

Canon A495

Samsung ES28

Hp CA340

Pentax E90

Samsung ES30 gibi bu fiyata hangisi en iyisidir(giriş seviyesine göre)

Tşk.
  • Aşağıda verdiğim adresteki fotoğraf makinelerinden birini önerebilir misiniz? Aralarında ne gibi farklar var anlayamıyorum..

http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi,1,pr,a.html/1002-119
  • Arkadaşlar 2008 yılında sanyo vpc e-860 modeli bir fotoğraf makinesi aldım.2 gün önce içine su kaçtı ve dijital ekranı zarar gördü.Görüntü vermiyor.Bulanık.Sanırım ekranın değişmesi gerekiyor.Bursa ilinde ki yetkili servisleri Araştırmama rağmen servisini de ekranıda bulamadım.Bu konuyla ilgili bana yardım olacak varmı?
    Konuyu doğru yere mi yazdım bilmiyorum ama ilk bulduğum forum burasıydı bende buraya yazdım admin arkadaş kusura bakmasın artık.
  • Arkadaşlar yardım ederseniz çok memnun olurum...

-Nikon d7000 yada Canon 60D bunlardan hangisi ?

-Nikon d5100 yada Canon 600D bu iki tür cihazlardan hangisi daha kulanışlı olur ve ileriye dönük bir cihaz

360 paroramik foto ve makro üzerine fotograf ve manzara resimleri üzerine grafik tasarım için kulanacagım hangisini tavsiye edersiniz ?

(
  • Merhaba,

Henüz 2 aylık, faturalı, 22 ay daha garantisi devam eden, çok temiz Nikon D3100 makinemi 1400 TL'ye satıyorum. Yanında 30 TL değerinde 8 GB Transcend hafıza kartı ve 50 TL değerinde Lowepro çanta hediyemdir. İlgilenirseniz buradan yazabilir ya da pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindearth -- 21 Temmuz 2011; 13:55:08 >
  • fujifilm finepix s2950 arkadaşlar bu makine nasıldır? görüntü kalitesi ve manuel ayarlar konusunda ne kadar tatmin edicidir? anlayan, kullanan biri varsa yardımcı olursa sevinirim. zira makine habire indirime giriyor. kalıbının makinesi midir merak ediyorum.

Manuel ayara imkan veren (iso,enstantane, diyafram vb.) , optik zoom biraz yüksek minumum 10x - 15x olan (daha da yüksek olursa sevinirim), fotoğraf çekmeye meraklı birine fotoğraf makinesi önerirseniz sevinirim.

- Boyut önemli değil slr-like ya da compact olabilir.
    - optik zoom yüksek ve kaliteli fotoğraflar çekebilen
    - marka tercihim yok: canon, fuji, panasonic.(bu arada fujinin compact makinede bu kadar iddalı olduğunu buradan öğrendim. ayr tşk)
    - mümkünse pil olsun batarya ikinci tercihim. (olmazsa olmaz değil.)
    - megapixel çok fazla önemli değil sensör büyük kaliteli olsun. (bunu da buradaki üstatlardan öğrendim.)
    - video hd olursa çok iyi olur ama yukarıdaki özellikler olursa ''olmazsa olmaz'' değil.
    - bütçe olarak talep ettiğim özellikleri karşılamasıyla doğru orantılı olarak 300-400 hadi 500 tlye kadar yolu var.

herkesin fikrini , cevabını beklerim ama üstatların profesyonel arkadaşların teknik ve detaylı açıklamaları olursa yarın burdan çıkan sonuca göre makineyi almak istiyorum.

yardım,fikir ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• eskiyen Canon makinamın yerine şarjı uzun giden, optik zoom'u yüksek olan, gece çekiminde iyi olan kompakt bir makina arıyorum. 700-800 civarında olabilir. ne alabilirim sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

Merhaba
    yeni bir kompakt makina almayı düşünüyorum,
    bu ilk makinam olacağı için tecrübe eksikliğinden dolayı seçenekler arasında boğuldum.
    Öncelikle bütçem kısıtlı 200-300 tl arası maksimum limittir.
    Genelde aile fotoğrafları çekerim, ama manzara ve mikro çekimlerde yaparım.
    Gece çekimleride orta kalite olan bir makina lazım.HD video çekim yapsa fena olmaz (:
    Fotoğrafların çıktısını almayı düşünmüyorum dijital ortamda bakacağım.
    Bana göre şöyle garantisi sağlam olan sorunsuz bir makina önerebilirmisiniz.

Bu öneriye benim de ihtiyacım var...bi kaç güne yurtdışına gideceğim. aynı bütçede (300TL Civarı ) iyi bi makineye ihtiyaç var

• 300-400 TL arasında kompakt makina arayışındayım..

Aşağıdaki makinayı (Olympus-VG-130) teknolojik marketlerdeki fiyatından çok daha ucuza ve yanında hediyeleri ile buldum. Makina hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
    Bu fiyata daha iyi özelliklere sahip bir tavsiyeniz var mı ?
    https://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=rapidco&prodid=4008&atr_id=2

Not : Profesyonel bir çekim için değil , daha çok aile içinde kullanmak , bebiş in her türlü fotolarını çekmek için ihtiyacımız var Gece çekimlerinde başarılı olması , Hd video çekebilmesi öncelikli tercihimdir. Bu ürün 5x optik zoom olması da ilgimi çekti , sizde nasıl bu özellikleri ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 2 Eylül 2011; 17:58:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

300-400 TL arasında kompakt makina arayışındayım..

Aşağıdaki makinayı (Olympus-VG-130) teknolojik marketlerdeki fiyatından çok daha ucuza ve yanında hediyeleri ile buldum. Makina hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
    Bu fiyata daha iyi özelliklere sahip bir tavsiyeniz var mı ?
    https://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=rapidco&prodid=4008&atr_id=2

Not : Profesyonel bir çekim için değil , daha çok aile içinde kullanmak , bebiş in her türlü fotolarını çekmek için ihtiyacımız var Gece çekimlerinde başarılı olması , Hd video çekebilmesi öncelikli tercihimdir. Bu ürün 5x optik zoom olması da ilgimi çekti , sizde nasıl bu özellikleri ???

tz20 yurtdısından getiren arkadaslardan alın.

• arkadaşlar.. 600 d ile ilgileniyorum. bu aralar epey bi araştırıyorum.. bulduğum en ucuz fiyatlar sahibinden.com da 1600 tl (body + 18-55 lens) civarı. bu makinalar sıfır ama güven duyamıyorum. bunları yurtdışından getiriyorlar ve garantisi yok sanırım. bu satıcılar hakkında bilgisi olan var mı güvenilir olup olmadıkları hakkında..
    cevaplarsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdur

Arkadaşlar yardım ederseniz çok memnun olurum...

-Nikon d7000 yada Canon 60D bunlardan hangisi ?

-Nikon d5100 yada Canon 600D bu iki tür cihazlardan hangisi daha kulanışlı olur ve ileriye dönük bir cihaz

360 paroramik foto ve makro üzerine fotograf ve manzara resimleri üzerine grafik tasarım için kulanacagım hangisini tavsiye edersiniz ?

(

Kesinlikle D7000
  • quote:

Orijinalden alıntı: changeable

arkadaşlar.. 600 d ile ilgileniyorum. bu aralar epey bi araştırıyorum.. bulduğum en ucuz fiyatlar sahibinden.com da 1600 tl (body + 18-55 lens) civarı. bu makinalar sıfır ama güven duyamıyorum. bunları yurtdışından getiriyorlar ve garantisi yok sanırım. bu satıcılar hakkında bilgisi olan var mı güvenilir olup olmadıkları hakkında..
    cevaplarsanız sevinirim...

Türkiye'de DSLR sahiplerinin yarısından çoğu ürünlerini Hayyam Pasajından almaktadır.Sadece biraz fiyat araştırıp pazarlık yeteneğin var ise rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.ayrıca bazı dükkanlar dükkan garantisi de verebiliyor onları da bir sor.

• 550 d body + 18-55 mm lens + uv filtre + 50 mm f/1,8 lens + hafiza kartı 16gb + çanta + tripod : 2250
    1800 + 240 + 90 + 70 + 50 : 2250
    garantili olarak hepsini bu fiyata aldım nasıl iyi mi arkadaşlar .... :D
  • arkadaşlar amerikadan arkadaşıma bi dslr sipariş etcem. nikon olsun istiyorum. d3100 ve 5100 arasındayım. fiyata değermi 5100. yada başka önerisi olan varmı?
  • d3100 fiyatını haketmiyor. d5100 ise fiyatına değer bir makine. pentax ve canon alternatifleri de bulunmakta bu arada..
  • Merhaba,

4 aylık, faturalı, 20 ay daha garantisi devam eden, Neomarine Bimeks mağazasından satın alınmış, çok temiz Nikon D3100 makinemi 1300 TL'ye satıyorum. Yanında 30 TL değerinde 8 GB Transcend hafıza kartı ve 50 TL değerinde Lowepro çanta hediyemdir. İlgilenirseniz buradan yazabilir ya da pm atabilirsiniz.
  • kurs yada ders almak isteyen arkadaşlara tavsiyem makinalarını hocalarına sorsunlar, sonradan başları ağrımasın.

fotoğraf makinasının foto çekebilmesi ayrı bişey, o makina ile sizin harika fotolar çekmeniz tamamen ayrı bişey...

500 foto'da, 5 harika foto gayet verimli bir çalışmadır.

illa şimdi alacağım diyenlere doların şu yüksek vaktinde tavsiyem 2.el SLR almaları. hem profesyonelliğe adım olur, hem lenslerle yelpaze genişletildikten sonra uygun bir zaman kaliteli ve güncel bir body alınarak set tamamlanmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

kurs yada ders almak isteyen arkadaşlara tavsiyem makinalarını hocalarına sorsunlar, sonradan başları ağrımasın.

fotoğraf makinasının foto çekebilmesi ayrı bişey, o makina ile sizin harika fotolar çekmeniz tamamen ayrı bişey...

500 foto'da, 5 harika foto gayet verimli bir çalışmadır.

illa şimdi alacağım diyenlere doların şu yüksek vaktinde tavsiyem 2.el SLR almaları. hem profesyonelliğe adım olur, hem lenslerle yelpaze genişletildikten sonra uygun bir zaman kaliteli ve güncel bir body alınarak set tamamlanmış olur.

mesajınız benim soruma cevabendi sanırım ? Ama benim durumum daha farklı, önceki mesajımda anlattığım gibi hoca biraz bilgisiz gibi... Makinamı gösterdim baktı iyi güzel olur dedi bana geri verdi, sonra ben dedim ama 10 mp değil dedim, o zaman olmaz dedi. Yinede ben hocayı ikna ederim o problem değil. Ayrıca profesyonelliğe geçiş olmayacak, sadece tek dönem için aldığım bir ders bu.

Benim sorduğum şey daha farklıydı.

Hocam ne dersi alıyorsunuz böyle, para nasıl harcanır dersi falan mı?

Öyle bir hocam olsa hayatta girmezdim dersine.

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.