Şimdi Ara

FOTOĞRAF MAKİNESİ SATIN ALMA REHBERİ VE ÖN İNCELEMELER (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.731
Cevap
21
Favori
1.197.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HORSY_TMR

çok teşekkür ederim...peki g10 ve sx10 arasında kalsam ne dersiniz?

g10 un cozunurlugu daha yuksek sx10 da ise super zoom ve super makro ozellikleri var.
    ben de bu ikisi arasında kalmıstım. 20x optik zoom ve 0cm supermakro ozelligi bana sx10 aldırdı.
    supermakro ile börtü böcek cekerim 20x optik zoom la da kus gibi hayvanları dikizlerim
    derseniz sx10 alın. genel amaclı boyutu kucuk ve yuksek cozunurluk derseniz kesinlikle g10...!

• Bu açıklamalardan sonra karar aşaması beni bekler...sağol arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtalon

quote:

çok teşekkür ederim...peki g10 ve sx10 arasında kalsam ne dersiniz?

g10 un cozunurlugu daha yuksek sx10 da ise super zoom ve super makro ozellikleri var.
    ben de bu ikisi arasında kalmıstım. 20x optik zoom ve 0cm supermakro ozelligi bana sx10 aldırdı.
    supermakro ile börtü böcek cekerim 20x optik zoom la da kus gibi hayvanları dikizlerim
    derseniz sx10 alın. genel amaclı boyutu kucuk ve yuksek cozunurluk derseniz kesinlikle g10...!

Peki sx10 un boyutu konusunda ne diyosun? al bi yere giderken çek istediğin yeri gibi bişi söz konusu mu

• quote:

Peki sx10 un boyutu konusunda ne diyosun? al bi yere giderken çek istediğin yeri gibi bişi söz konusu mu

walla sx10 kucuk bir makine degil. g10 compact bir makine ve boyutları da gundelik kullanım icin uygun.
    sx10 u askılı sekilde kullanman gerek. o sekilde de cizilir bi yere carpar durumu oluyor.
    o yuzden ben bi tane de canta aldım. omzuma asıp istedigim yere goturuyorum.
    makinenin iri olması benim hosuma gidiyor. zaten zoom da 20x e getirince dev gibi oluyor..
    sx10 objektifi icinde saklı tam bir dslr gibi.
    ozetle boyut olarak 2 g10 u paralel dusun. ben seviyorum ama seni bilmem.
    karar senin. simdiden ne alırsan hayırlı olsun diyorum...

• arkadaşlar aksam 9 a kadar bir cevap vericem bu arkadaşa..

http://fotokritik.com/forum/97664 body kart canta 2000 tl ye alabiliyorum 12 ay daha garantisi var D300 ün 12000 shutter

bu ilanda body + 1 adet yedek pil 1900 teleye alabiliyorum (spot cihaz )

http://www.sahibinden.com/d300_tamron_17-50f2_8_lens_nikkor_70-300vr-69WQQaXQQ16092161WQQpXQQdisplayitem 5500 shutter

bu ilanda 6000 shutter da 1900 tl

http://fotokritik.com/forum/98012

• arkadaşlar kolay gelsin benim bir sorum olacaktı ya fujifilm f50 var bende ama bir türlü tarih atamıyorum çektiğim resimlere ayarlar sekmesinden tarih moduna geliyorum herşey normal ama çektiğim resimlere çıkmıyo bi türlü tarih bi yardımcı olursanız kullanan arkadaşlar şimdiden tşk ederim kolay gelsni herkse.....aLi
  • merhaba arkaşlar dijital fotoğraf makinesinden fazla anlamıyorum aslında, 250 tl ye kadar bir makine almam lazım. çözünürlük ve lens kalitesinin iyi olmasını istiyorum. markalar arasında en iyisi nikon diyolar ama ben tam bilmiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. aşağıya iki model yazdım. bunların fiyatı bana uygun ama kötü birşey de olmasını istemiyorum. bunlar hakkında bana bilgi verebilir misiniz? eğer iyi değilse almayacağım zaten.

SAMSUNG ES15 DIJITAL FOTOĞRAF MAKINESI

NIKON COOLPIX L19 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
  • yardımcı olan kimse yokmu ki?
  • vala kanka canonun makineleri a580 var onu power shot sonra 7.1 sony var 199 liraydı kampanyada olması gerek nikondan uzak dur tavsiyem profesyonelk makinesi hariç tavsiyem
  • arkadaşlar merhaba fotoğraf olayına yeni giriyorum daha doğrusu girmek istiyorum ama öğrenmek istediğim bazı noktalar var kafamda fiyat olarak iki hatta türkiyede sandığım kadarıyla olmayan bir modelde eklersek 3 tane fotoğraf makinesi var aşağıda sıralıyorum birbirlerine üstünlükleri mutlaka vardır eksileride vardır bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum...

anlayabildiğim kadarıyla yazıyorum mazur görün;

1- canon ixus 870 is

10 megapiksel,28mm geniş açı,4x optik zoom,3'' ekran,canonun kendi lensi (adını bilmiyorum) ve yine kendisine özgün digic 4 yeni nesil görüntü işlemcisi

2- samsung wb500

10 megapiksel,24mm geniş açı,10x optik zoom,2.7'' ekran,shneider lens

3- samsung wb550

12 megapiksel,24mm geniş açı,10x optik zoom,3'' ekran,shneider lens

cihazlar bunlar1 ve 2 fiyatları 800 tl civarında ama 3. seçeneğim sanırım türkiyede satışta değil o yüzden fiyat bilgiside bulamadım ve canonun özellikleri bildiğim kadarıyla genelde otomatik fakat samsungun ise bazı özellikleri manuel olarakta kullanılabiliyor.

hangi seçenek bana daha uygun ben biraz araştırdım ama anlamadığım ve yabancı kaldığım bazı noktalar var sanırım

lütfen yardımcı olunuz...

samsung wb500

samsung wb500

ixus 870 is

ixus 870 is

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLvErDeMoN -- 26 Ağustos 2009; 20:40:07 >

• kardeş vala benden sana tavsiye canon al derim ben kesinlikle ben 8 ay önce fuji aldım ama senin seçenekler arasında fuji yok eğer fuji almasaydım senin dediğin canonu alacaktım yani ikinci tercihimdi benim düşünmene gerek yok fujiyide bi araştrı bence fuji f-50 kolay gelsin
  • Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim.
    Sormak istediğim; Sizce Nikon Coolpix P90 mı, yoksa D60VR mi daha iyi?
    Çok genel bi kullanım amacı olacak :) Manzara, ayrıntı, profil... Neredeyse her şekilde fotoğraf çekilecek. :)
    Bu ürünlerle kısıtlı değilim daha farklı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa lütfen bildirin. Bu işte çok acemiyim, yanlış karar verip parayı ziyan etmek istemiyorum...

Bana e-mail ile ulaşabilirsiniz... m.efraim.genc@hotmail.com
  • arkadaşlar şu iki makine arasında tercih yapıyorum yardımcı olun lütfen hangisi güvenilir.

SAMSUNG ST50 DIJITAL FOTOĞRAF MAKINESI (Siyah)

SONY DSC-W210B 12.1 MP 4X OPT 2.7 LCD BLACK D.F.M

kullandıkları lens kaliteleri çok farklı mıdır? normal bir kullanım için işimizi görür mü? yardımcı olursanız sevinirim. siz olsanız hangini alırdınız?
  • daha kimse cvp vermemiş kimse takılmıyor sanrım artık buraya
  • Olympus fe-45 almak istiyorum artıları eksileri nelerdir?
    daha çok amatörüm resim işinde hatta hiç bir bilgim yok 200-250 lira arası başlangıç için tavsiye edeceğiniz kompakt modeller nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasova19 -- 17 Eylül 2009; 17:12:00 >
  • Sanırım açtığım konu yasakmış. Umarım burdan hızlı cevap alabilirim ;

Analog SLR ile beceremediğim için kompakt dijital almayı düşünüyorum.

450 liranın(belki 500) üstüne çıkmayacağım.

Araştırmalarımda en çok ilgimi çeken Nikon S230 oldu ancak sitede kimsenin kullandığını görmedim. Yabancı sitelerdeki incelemeler fena durmuyor.

Acaba var mı Nikon S230 kullanan? Varsa çekimlerini paylaşabilir mi?

Ayrıca bahsettiğim fiyat aralığında daha iyi bir makina önerebilir misiniz?

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

(Bir de S230'un makro odak menzili 10 cm miş. Makro çekmeyi de seviyorum, beni tatmin eder mi? )
  • öncelikle bu konuda yardımcı olacak tüm arkadaşlara teşekkürler.
    yeni bir makine alacağım ve tercihim CANON A 590 IS ayırdığım bütçe 400 civarı
    birkaç model daha var bunlardan hangisi daha iyi bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum...
    Nikon-Coolpix S230
    Fujifilm-Finepix Z200 fd
    Olympus-µ-550 WP
    Sony-CyberShot DSC-W180
    bu hafta alacağım bunlardan birisini.
  • söyle kapsamlı bir açıklama yapan yok herkes soruyor ama malesef cevap yok.
  • Sevgili Arkadaşlar;
    Her topic belli konuda yardımcı olmak amaçlı oluşturuluyor.
    Hiçkimse herşeyi bilemez. Ama size temel konularda yardımcı olabilirler.
    Piyasada onlarca farkı üretici ve binlerce çeşit fotograf makinesi modeli var.
    Bu topicde size bilmeniz gereken temel bilgiler verilmis ve bazı makine sahipleri de
    kendi deneyimlerini paylaşmış. Mesela bende Canon SX10 Is var. Bu makineyle ilgili soru
    sormak isteyen arkadaslara bilgi verebilirim. Tabi SX10 ve SX1 başlıklı ayrıca bir topic de var.
    Özetle şunu söylemeye calışıyorum;
    "ben bir fotograf makinesi almak istiyorum.
    su modeller arasında kaldım....
    x,y,z...vs... modelleri...
    lutfen yardımcı olun!"

Bunu yapmayın, cevap alamazsınız. Sadece istediginiz modeli kullanmıs biri size cevap yazar o kadar.
    Temel bilgileri ogrenip, kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra kendi makinenize kendiniz karar verin!

• Arkadaslar ben yaklasın olarak 2 yıl once internetten arastırarak Fuji F30 fotografmakinesi aldım. Makinemden sonra derece memnunum. Bir yakınıma fotografmakinesi almak istiyorum . Acaba yine Fuji mi alsam yokda tavsiye edebileceginiz baska bir marka var mıdır. Bir de Fujinin yeni modelleri f30 modeline gore daha iyi midir. fuji f150 gormustum yanılmıyorsam tavsiye edermisiniz. fiyat aralıgı 500-700 tl aralıgı olacak duruma gore fiyat esnetile bilir.

yardımlarınızdan dolayı tessekurler....
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.