Şimdi Ara

fotoğraf makinesi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • canon a3300 ıs nasıl bir fotoğraf makinesi tavsiyeleriniz bekliyorum

• Canon PowerShot A3300 IS, internette 300 + küsür TL ye bulunabilen, 28mm geniş olanağı olan, 5x optik zooma sahip, 3" geniş ekranlı, 720p HD video çekimine de sahip, gelişmiş manuel ayarlara destek vermeyen ama günlük çekimler için iyi iş çıkarabilecek bir makinedir. Optik titreşim önleyici, yüz tanıma gibi güncel özellikleri vardır. Otomatik çekimi, inceleme sitelerine göre başarılıdır. Bu da demek oluyor ki, fotoğraf makineleriyle teknik olarak haşır neşir olmayan, gördüğünü çekmek isteyen kullanıcılara çekim kolaylığı sağlamaktadır.

Not: Video çekerken zoom yapamamaktadır.

Şuradan da makine ile çekilmiş fotoğrafları inceleyebilirsiniz.

http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/canon/powershot-a3300-is/sample-photos-131.html

• teşekkür ederim sizin tavsiyeniz nedir aliyimmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipahi34

teşekkür ederim sizin tavsiyeniz nedir aliyimmi

Bu fiyata bu özelliklerle bir Canon sonuçta. Özellikleri ortada. Görüntü kalitesi de fena değil fiyatı uygun diğer compactlara göre özellikle. Bir de Panasonic in modelleri var onları da incele derim.

Bu cihaz için alma diyebileceğim bir sebep yok.
  • teşekkürler bide ben bu makineyi kendim bizzat gidip inceledim güzel bi de tam deklanşöre basıp fotoyu çektiğinde
    2sn. bekletiyor acaba hafıza kartındanmıdır?
    hafıza kartından sa nasıl bi tür hafıza kartı almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipahi34 -- 8 Mart 2012; 20:01:00 >
  • a3300 piyasada araştırdım en uygun buduro.com diye bir site var sanırım sony bayii farklı ürünler satıyolarmış hakkımızda bölümnde yazıyor..
    http://www.buduro.com/store/ProductDetails.aspx?productid=158599&ref=akakce&v=1.88.8

a3300 ben aldım gayet iyi bir ürün..
  • peki deklanşöre basıp fotoyu çektiğiniz 1.2 sn bekletiyormu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Çamaşır makinesi tavsiye
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki deklanşöre basıp fotoyu çektiğiniz 1.2 sn bekletiyormu ?
  • quote:

peki deklanşöre basıp fotoyu çektiğiniz 1.2 sn bekletiyormu ?

bu genelde makinelerde görüntüleme süresi olarak bilinir . menüden bu süreyi değiştirebilir veya kapatabilirsiniz .
  • A3300 fiyatına göre iyi fotoğraflar çeken bir makine değildir aslında, A800 ayarındaki fotoğrafları biraz hayal kırıklığı yaratır. Çünkü 16 MP'yi kaldıramamaktadır.
  • ama ön izle süresi olmadığna eminim o kayıt süresine benziyor
  • quote:

ama ön izle süresi olmadığna eminim o kayıt süresine benziyor

o kadar uzun sürmez hocam tahminimce . menüden baktınız mı dediğim özellik için
  • panasonic s3 modelide bu makina ile aynıdır özellikleri ve fiyatı 200-250 civarıdır değerlendiriseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.