Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi? (Nikon D5100 16.2MP Önerirmisiniz?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir fotoğrafçı tanıdık abinin yanında işe başladım düğün ve çekimlerde yanında bulunuyorum o video işine bakarken ben studio makinesi ile resim alıyorum.
    Photoshop'a da yoğun merakımdan dolayı bu işle uğraşmayı seviyorum kendime bir slr makine almayı düşünüyorum yanında her türlü öğrenebilirim bu işi.

Biraz kurcaladım ve Nikon D5100 16.2MP bunu buldum.
    http://www.ebay.com/itm/Nikon-D5100-16-2-MP-Digital-SLR-Camera-Black-Kit-w-AF-S-18-55mm-VR-Lens-NEW-/280903575838?pt=Digital_Cameras&hash=item416728691e#ht_2639wt_1185

Ayrıca bu video incelemesinde auto-focus yok diyor. Sanırım auto-focus zoom dan sonra düğmeye yarı basılmış durumdaki netlik ayarını otomatik yapması?
    http://www.youtube.com/watch?v=-h7MmQ_lFvU

Yorumlarınızı alabilirmiyim? Tercihleriniz, Önerileriniz nelerdir.

Teşekkürler kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yrdkl -- 23 Haziran 2012; 11:20:12 >

• kardeş kaç paran var neredesin nedir max bütçen ebay dan alabilcen mi? bize sınır çiz ki sana yardımcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@LPH

kardeş kaç paran var neredesin nedir max bütçen ebay dan alabilcen mi? bize sınır çiz ki sana yardımcı olalım.

Ebaydan alabileceğim evet. Fotoğrafçı abinin tavsiyesi üzerine nikon düşünüyorum. Canon da pek gözüm yok diyebilirim.
    Maximum bütçe : 1,500 - 1,600 TL ebaydan ona göre tavsiye alabilirim :)
  • Nikon D5100 + Nikon 18-55 VR + Nikon 55-200 VR tarzı bir set ile harika bir başlangıç yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Nikon D5100 + Nikon 18-55 VR + Nikon 55-200 VR tarzı bir set ile harika bir başlangıç yapabilirsiniz

D5100 + Nikon 18-105 nasıl olur? :)
  • MM olarak aralık azalmış olsada genel amaçlı olarak çok güzel olur
  • quote:

MM olarak aralık azalmış olsada genel amaçlı olarak çok güzel olur

Pek anlamıyorum hocam ilk makinem olacak fotorafçı abinin yanında photoshop öğrendim bayağı resim konusunda çekimler vs. işi geliştirmek öğrenmek istiyorum. Açıklayıcı cevap yazarsanız ürün önerirseniz sevinirim.
  • ben biraz araştırma yaptım ve kesinlikle bu makineyi alacağım. Şu an en uygun fiyatlısını arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelekesh

quote:

Pek anlamıyorum hocam ilk makinem olacak fotorafçı abinin yanında photoshop öğrendim bayağı resim konusunda çekimler vs. işi geliştirmek öğrenmek istiyorum. Açıklayıcı cevap yazarsanız ürün önerirseniz sevinirim.

Siz hiç kafanızı karıştırmadan Nikon D5100 ve 18-105 ile başlangıçı yapın.Pişman etmez kesinlikle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chelekesh

quote:

Siz hiç kafanızı karıştırmadan Nikon D5100 ve 18-105 ile başlangıçı yapın.Pişman etmez kesinlikle

Bu yorumdan sonra tamamdır ;) Teşekkürler kolay gelsin.

• quote:

Nikon D5100 + Nikon 18-55 VR + Nikon 55-200 VR tarzı bir set ile harika bir başlangıç yapabilirsiniz

Hocam sen benim alacağım seti yazmışsın ben bu şekilde alıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.