Arkadaşlar, kaliteli fotoğraf çekebileceğim (en azından k750 ve w810 kadar iyi fotoğraf çekebilen) 500 milyon civarında cep telefonu ne önerirsiniz? Not: - Şu an kullandığım telefon S.E. K750 - Şarj dayanma süresi yüksek olmalı - Maximum bütçe 650 YTL.
Önerilerinizi bekliyorum...
k850i tabiki yeni kamera sürücüleri çıkmaya başlasın o zaman gör k850i yi
bence de k850,samsung g800e de bakabilirsin
Aslında ben de K850 yi düşünmüştüm, telefonu inceledim: Öncelikle telefon tahmin ettiğimden kalın. Onun dışında, kullanımı biraz alışkanlık gerektiriyor. Başka bir dezavantajı yok. Boyutları yüzünden biraz tereddütte kaldım.
Samsunglara gelince, genel olarak benim bildiğim çoğu Samsung modelinin zayıf yönü şarjın çok kısa gitmesi. G800 nasıldır bu konuda bir bilgim yok, kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini öğrenmek isterim.
Samsung G800 kullanan yok mu?
k850i g800'den benim gözlemlediğim daha iyi fotoda. ancak g800'ün optik yakınlaştırma avatajı var
hıc bır telefon fotograf makınasının yerını alamaz
quote:
Orjinalden alıntı: dozdoz
hıc bır telefon fotograf makınasının yerını alamaz
İnnov8 Hariç
Başlık biraz iddialı olmuş, yani öyle bir model olursa haberimiz olsun İnnov8'i bekliyoruz, nete düşen fotoğrafları başarılıydı. Fiyat sınırınıza bakınca K850i sizin için en iyi seçim gibi görünüyor.
Zaten profesyonel bir fotoğraf makinesi beklentim yok, amaç sadece cep telefonuyla çekilebilecek kaliteli fotoğraflar. Yoksa fotoğraf makinesi yerine cep telefonu kullanılmaz görüşüne katılıyorum. Ama cep telefonu sürekli yanımda olduğu için pratik oluyor:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme