Şimdi Ara

Fotograf makinesinden anlmayana tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç fotograf çekmem, çektirmeyi de sevmem, Xperia Z3 telefonum var kamerasını sadece belgelerin fotografını çekmek için kullanıyorum. Bugüne kadar "aaa bu manzara ne kadar güzel" deyip çektiğim bir fotograf da yok.

Peki niye tavsiye istiyorsun diyenler olacaktır. Evet çok haklısınız. Yakın zamanda 15 günlük yurtdışı gezisi yapacağım eşimle beraber. Bu gezi ile ilgili anılarımı saklamak istiyorum.

Benim telefonum Z3 arkadaşımın telefonu s6. Z3 ünfotograf çekim kalitesi benim için yetersiz, S6 nın fazlasıyla yeterli. Duyduğuma göre s6 kalitesinde fotograf çeken dijital kameralar varmış. İşte sizden önerisini istediğim kameralar bunlar.

Neredeyse hiç kullanmayacağım için fazla para da vermek istemiyorum. Bütçe sınırlı. Evet arakdaşlar S6 kalitesinde çekim yapabileceğim önerebileceğiniz kameralar varsa paylaşırsanız sevirim :)

• Normalde fotoğraf çekmeyi sevmeyen biri, yanında extra makine taşımaz.

Madem s6 nın fotoğraflarını beğeniyorsunuz bence telefonunuzu değiştirip s6 alın.

İlla makine alıcam, kaliteli foto çeksin ama pahalı olmasın diyorsanız 2.el canon s95 yada pannasonic lx3 ya da samsung nx mini alabilirsiniz.

Ayrıca normal seviyede bir makine her türlü s6 dan başarılı fotoğraf çeker.
  • fotoğraf makinalarının üzerindeki ekranlardaki fotolara bakıp s6 dan daha kötü foto çektiğini sakın zannetmeyin.Fotoğraf makinalarının amacı çekilen fotoğrafların basılması veya tv pc gibi cihazlarda görüntülenmesidir.Bu yüzden üzerlerindeki ekranlar genellikle çok düşük çözünürlüktedirler bu sizi aldatmasın.s6 nın yarı fiyatına bir fotoğraf makinası çok daha iyi iş çıkarır.
  • Arkadaşınızın telefonunu ödünç alın 2 haftalık gezi için para harcamayın bence.
  • Cevaplar için telekkürler nikon coolpix 310 işimi gördü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.