Şimdi Ara

Fotoğraf ve Video için Kameramı, Telefonmu? Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, son zamanlarda hobi olarak fotoğraf çekip bunu evde photoshopla düzenliyorum. Fazlasıyla amatörüm ama bi makina almak istiyorum. Makinaya 600tl bütçe ayırdım onunla ilgili bir konu açacaktımki internette 1000tl civarına satılan telefonların baya iyi iş çıkardığını gördüm. Şuan elimde iki telefonum var iki telefonun kamerası da berbat. Sizce bunları 2. Ele satıp 1000tl ye bir telefonmu alayım yoksa 600tlye bir kameramı? Hangisi daha iyi video ve fotoğraf kalitesi verir? Fazla fark yoksa telefon almam daha mantıklı oluyor çünkü şuanki telefonumda baya eski. Hangisini tavsiye ediyosanız yazın birde yanında belirttiğim bütçeyle bir model önerebilirsiniz harika olur.
    Dediğim gibi henüz amatörüm ama kafaya koydum. Hem önemli günlerde de video çekmek için de işime yarıcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çekimleri genelde ya dışarıda sabah saatlerinda yada evde ışıklarımla yapıcam ayrıca belirtmeyi unuttum çizimde yapıyorum. Çizimleride çekip dijital ortama aktarıcam.

Video özellikleriyse zaten genelde gördüğüm kadarıyla iyi fotoğraf çeken makinalar iyi videoda çekiyor oto focus olsun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzaturen999

Çekimleri genelde ya dışarıda sabah saatlerinda yada evde ışıklarımla yapıcam ayrıca belirtmeyi unuttum çizimde yapıyorum. Çizimleride çekip dijital ortama aktarıcam.

Video özellikleriyse zaten genelde gördüğüm kadarıyla iyi fotoğraf çeken makinalar iyi videoda çekiyor oto focus olsun yeter.

Telefon ve makine aynı şeyi aynı oranda yapamaz.

Bence htc one m8 alın. Sizin için daha kullanışlı olur.
  • tamda bu konuyla ilgili olarak bir arkadaşım da aynen bu şekilde 500 TL civarlarında bir makina satın almak istiyor halbuki kendisinde iphone 6s var.
    Ben telefonun çok iyi kameraya gerek yok dediysemde sen bir bak dedi.
    Sizce Canon SX 510 serisi bir makinayla iphone 6s i kıyaslasak fotoğraf ve video kalitesi olarak hangisi öne geçer.
  • bende cep telefonu yeter diyordum ama dslr ile foto çekince daha bi canlı olduğunu gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.