Şimdi Ara

fotograf yukleme lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar herkese ismim hasret.3 gun once esim nokia n 70 telefon almis hediye olarak.fakat hic bilgim yok kullanimi hakkinda.hollandada yasiyorum buarada.telefonun yaninda cd falan var onu yuklemeye calistim oldumu bilmiyorum.telefondaki fotograflarimizi nasil album yapabiliriz yani nasil yukleyebiliriz bilgisayara lutfen acikca yazarak yardimlarinizi rica ediyorum.kablusu falan var denedim ama olmadi.guzel bi telefon hosuma gitti fakat bide yukleyebilsem cekilen fotograflari bilgisayara.yardimlarinizi bekliyorum hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnar -- 26 Şubat 2006; 21:15:59 >

• nasıl anlatabilirim ki?
    mesela şurdan başşlayayım;
    data kablosunun bir ucunu pc nizin usb sine bir diğer ucunu telefonunuzun altındaki sokete takın. şimdi bilgisayarınız yeni donanım bulundu diyecektir. donanım yükleme sihirbazı açıldıktan sonra nokia cd'nizi takın ve bekleyin. karşınıza çıkan nokia penceresinde drivers die bir bölüm olacaktır. drivers a basın ve kurun. şimdi telefonunuza ulaşabilirsiniz.
  • ilk once teli taktim dediginiz yere kablosunu,fakat bisey cikmadi donanim gibi bisey yani.sadece tik ses geldi ama bisi yok
  • yardimlarinizi bekliyorum cevap veren yok heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.