Mimari : PHP + JAVA + FLASH Action Script 3.0 Admin paneli ile sitede yapılabilen değişiklikler ve güncellemeler
+ Galeri oluşturmak, Fotoğraf yüklemek + haberler, iletişim , fotoğraf , video , youtube video , hakkımda gibi sayfalar oluşturmak ve güncellemek + Her sayfa için arka plan oluşturmak , menu iconlarını değiştirmek , logo yüklemek + hem video hem fotoğraf içerikli galeri oluşturmak + şifreli özel galeri oluşturmak + Blog sayfanıza veya herhangi bir sayfaya menuden link vermek server Teknik özellikleri ( pakede dahil 1 yıllıktır ve 25 tl yıllık ücreti vardır ) + 10 GB Alan + Sınırsız Trafik ( bandwith ) + 1 adet 1 gb email istediğinizisim@alanadınız.com ( catchall ve yönlendirme destekli) Örnek olarak kendi hotmail gibi sık kontrol ettiğiniz posta hesabınıza yönlendirme yaparak mail kontrol etmek zorunda kalmassınız
Alan adı 1 adet .com .net .org uzantılı alan adı ( pakede dahil, 1 yıllıktır ve 10 dolar yıllık ücreti vardır) Teknik destek + Online müşteri hizmetleri ( 18:00 - 24:00 arası ) + Uzak masa üstü bağlantı desteği + email desteği + Telefon desteği + Yardım Forumu
Web sitemiz www.ekoweb.org referanslarımız web sitemizde mevcuttur.
Fiyat : Herşey dahil 150 tl (alan adı + server + teknik destek )
daha yeni olduğunuz için belki çok eksik buldum bir kısmını yazayım bari :)) ekranın tamamını kullanmayan siteleri pek beğenmiyorum...neden ekranın tamamını efektif halde kullanmak düşünülmez? fotolarda %100 e kadar zoom seçeneği ve tüm EXIF bilgileri kolayca görünebilir olsa iyi olur kusura bakmayın ama çok cazip gelmedi bana kolay gelsin....