Şimdi Ara

Fotoğrafçılık dersi için makine önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Photographic practice dersi alıyorum ve bir kameraya ihtiyacım var iso shutter speed aperture kullanmayı öğreniyoruz kısaca. 18-55 yada 18-135 kullanmalıyım lens olarak. İkinci el de olabilir sıfır da benim için bir önemi yok bütçeye göre ikinci el tercihimdir. Önerileriniz nelerdir?

• Canon 100D - D3200 - Pentax k7 tercih edilebilir.
  • sadece ders için mi istiyorsun ilerletmek yada kullanacak mısın sürekli. bence buna bir karar ver.
    2. si bütçe belirle
    3. nasıl bir cihaz istiyorsun aynasızmı aynalımı aralarındaki farka bak
    sonra model yazacak birçok arkadaş çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babakedi

sadece ders için mi istiyorsun ilerletmek yada kullanacak mısın sürekli. bence buna bir karar ver.
    2. si bütçe belirle
    3. nasıl bir cihaz istiyorsun aynasızmı aynalımı aralarındaki farka bak
    sonra model yazacak birçok arkadaş çıkacaktır.

açıkçası ders için istiyordum sadece ama ilerde de kullanmayı düşünüyorum heves ettim diyebiliriz. dSLR olmalı makine bütçe olarak da 500-1000 arası ikinci el bakıyorum 1500e kadar çıkarım en fazla
  • canon 1000 d yi spotta sıfır bulabilirsiniz bence
    Canon 2. el 600d 650d bulursunuz hatta 700d
    2. ele geçerseniz Nikon 3000 3100 5000 5100 5200 ler temiz çıkabilir
    illaki dsrl aynalı model istiyorsanız(büyük ihtimal hocanızın diretmesidir) bu 2 model den başa piyasada pek model yok artı eksi özellikleride birbirine yakın modeller.
    hevesiniz geçici olabileceği için yazıyorum
    gerçi d5200 kullanıyorum bende memnunum ama yeniden tercih etsem aynasız modellere yönelirdim sony a6000 yada olumypus mark 2 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babakedi -- 6 Mart 2017; 17:10:3 >
  • Kursta genel kullanıcı profilini inceleyip Canon Yada Nikon olarak belirlemeniz de bence önemli ben ilk kursa katıldığım zaman kursta hoca dahil herkes Canon kullanıyordu, bende ise Nikon olunca maalesef makinemi tanımam için ayrıca kişisel üzerinde çalışmam gerekti.
  • pentax kx al en ucuzundan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canon 100d al. ileride degistirmek istersen cok zarar etmeden satarsin. hem tasimasi kolay hem kullanmasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niyazkki kurslarda özellikle ders veren eğitmenler fanatik canoncu 4 g-haftadır kurstayım canon kullanmak nasip oldu ordayken herkez kullanımı kolay diyor ki bence menüleri çok kaba ve aşırı basite indirgenmiş. pozlama barı anlaşılmıyor. gerçi bu kullanana göre değişir. bende nikon d5200 var ama aynasız modeller ciddi dsrl lerle başa çıkıyor ve bazı konularda önüne bile geçiyor.
    1000 TL Olympus PEN Mini E-PM2 kit lensle çok rahat sıfır bulunan bir model ama bunu kurs eğitmenine götürsen seni kovar. yapacak birşey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.