selam kardeşlerim, yaş 27, hiç kız arkadaşım olmadı. Bir kızın elini bile tutmadım. Genelde garip, soğuk bulur insanlar beni. Sanırım sosyal anksyiteden bu. Fotoğraflarda da hep suçluluk psikolojisi hisseden biri gibi çıkarım. Normalde de öyle gözükürüm. Birkaç fotoğrafımı ekleyeceğim. Bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı, sevmeyi beceremedim ben de becermeyi sevdim. Ama becermek derken johnny sins abimiz gibi becermek değil. Bir şeylere hasıl olmak, o işte başarılı olmak gibi.. Bu yüzden başarılı bir grafik tasarımcı oldum, çok para kazandım. O yüzden benim gibi asosyal, yalnız kardeşlerim varsa hayata bu yönünden bakmak sizi geliştirecektir. Şimdi bir milletvekili kadar kazanıyorum yeri geliyor bir ayda. İstediğim kişi ile gerekirse, hiç tercih etmeyeceğim halde para vererek birlikte olabilirim. Boşuna demedim ya, sevmeyi beceremedim ben de becermeyi sevdim bu yüzden.. Madem başlıkta belirttik, garip tipimizi de atalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benvevegala -- 19 Ekim 2024; 19:42:11 > |
Fotoğraflarda garip, suçluluk psikolojisi içeren tipim SS'li
-
-
en guzelini yapmissin bosver. biz kovaladik da noldu para yok simdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir tane insan evladı çıkıp da "bir grafik tasarımcısı nassı oluyo da m. vekili kazar kazanabiliyor, halbuse piyasa grafik tasarımcısı kaynıyorken"... diye sormuyor.
-
hem kız bulamadık hem para bulamadık hem hayatı boşa yaşadık. sen en azından parayı bulmussun.
27 yaşında gibi değilde 17 yaşında gibi duruyorsun daha çok aga o yüzden de olabilir.
-
Valla hocam para hiçbir mutluluk getirmiyor felsefesi gibi olacak fakat, sağlığın varsa gerisi yalan. İster boomer gibi konuşuyorsun de ister katıl. Gerçek bir tane. İki ayağım kırıldıktan sonra aylarca yürüyemeyince bunu anladım. Para bir şekilde gelir. Sağlık olsun yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benvevegala -- 19 Ekim 2024; 20:59:27 > -
sağlık elbette en önemlisi. ama parasız da olmuyor. yalnız başına da olmuyor. hayat bize gülmüyor biz bu hayatı izlemeye gelmişiz.
-
Yaşına göre genç gösteriyorsun. Saç imajını da beğenmedim.
-
hocam sakallarınızda sıkıntı mı var? benim de öyle.
-
lan olm ne kadar şanslı olduğunuzun farkında değilsiniz.
bu işlere bulaşmayın
-
Sağlıklı olan herkes şanslıdır kardeşim, hangi işlere bulaşmaktan bahsediyorsun
-
yok kız arkadaşım olmadı yok kız eli tutmadım diyosun ya onun için diyorum.
-
Şimdiki aklımla, çok bir şey kaybetmediğimi biliyorum.. Demiyorum ki yalnız yaşamak daha iyi. Birçok arkadaşım var güzel ilişkileri var ve çok güzel bir şey bu evet. Ama Bunu forumdaki 20-25 yaşından daha küçük arkadaşlar için yazdım. Ben de oraya parmak basıyorum. Kız arkadaşınızın olmaması çok kötü bir şey değil, dünyanın sonu değil. Hayatta çok daha güzel şeyler var
-
Bence tipinde bir sorun yok.Sizi garip soğuk gören insanlar belkide kendileri garip kibirli ve soğuktur.Kız arkadaş konusuda şans hangi ortamda bulunduğunuz kime denk geldiğiniz önemli.Sevginizi saygınızı hakedenlere denk gelmeniz dileğiyle.
-
tipsiz değilsin ama tarzını değiştirmen lazım. saçına sakalına şekline şemaline çeki düzen verirsen iyi bir tipin olur bence
-
Eksigini parayla kapatiyosun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X