Şimdi Ara

Fotoğraflarla İran'dan Singapur.. (8 ülke) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
6
Favori
22.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gercekten tebrikler muhtesem resimler ve kareler kompozisyonlar kadraj teknik hepsi mükemmel.
  • Vallaha hayran kaldım. Bu sene gidersen benide götürürmüsün? Birde pakistandaki maymunla cami avlusundaki yusufçuklara bittim. Yusufçukları hangi makine ve lens ile çektin?
  • fena değil... idare eder bir gezi olmuş...

eheheh şaka bir yana çok kıskandım.
  • Tek kelimeyle mükemmel bir gezi olmuş. Yakaladığınız kareler ve bunları bizlere sunmanız eksiksiz. Teşekkürler.
  • süpersiniz . .
  • Hocam anlatımızla ve fotoğraflarla sanki sizinle beraber gezmişim gibi bir his oluştu. Ellerinize sağlık.
  • Isi gucu birakip Asya turu attirdiniz bana bu paylasiminizla. Tebrikler, muhtesem olmus...
  • Hocam maliyeti yazmışsınız ki bana göre mütevazi sayılacak bir maliyet ki gelrim de öyle yüksek değil.
    Ama o kadar yeri 3000 dolara gezmek gerçekten çok iyi.

Fakat başka daha önemli sorular var gibi.

Yanınızda ne götürdünüz? Fotoğrafları atmak için bir bilgisayar götürsek çalınma ihtimal nedir?
    İhtiyacınız olan bir şeyi yolda bulabilir miyiz?
  • en iyisi sd karttan depolama yapan epson depolama çihazları. 20-40-80gb lık modelleri bulunuyor.
  • çok güzel konu, çok güzel fotoğraflar

ben burda bakarken gezmiş kadar oldum resmen
  • Harika fotoğraflar.Okurken çok zevk aldım
  • Elinize yüreğinize sağlık.fotoğraflar ve anlatım harkulade olmuş..İleride düşündüğüm gezilerden pakistan ve hindistanı çıkarmış oldum sizin sayenizde
  • cok guzel bir anlatım olmus tesekkurler...............
  • Hocam çok güzel resimler ve bilgiler ellerine sağlık. Ama benim merak ettiğim şey çektiğin resimler nasıl oluyorda bu kadar net oluyor. Canlı parlak ve net. Yaptığın bir ayar falanmı var? Ben nikon d80 kullanıyorum ama hiç bu kadar netlik yakalayamadım. Ne ayarlarda çektiğini söylermisin teşekkürler.
  • son 2 saatten fazla suremi sizin butun gezilerinize ayirdim okudum izledim ve hayran kaldım...
    diger konuları hortlatmamak adına bütün gezileri bu şekilde paylaşıma açtığınız için teşekkürler diyeyim... yeni gezilerinizi de paylaşmanızı bekleriz
  • aynen çok hoşuma gitti azda olsa oraları gezmiş kadar oldum tanıtımlarınız da fotolara iyiceme renk katmış
  • valla ne diyeyim imrendim. resmen televizyonda bir belgesel izler gibi bi solukta okuyuverdim. tebrik ederim...
  • MiDNiGhTKiSs ,ahmedigo83 ,kby ,brusk10 ,Ugur851 ,Beyazit82 , Temren ,kobeeren ,qedo ,y@s@r ,whitestone58 teşekkür ederim.. Beğenmenize sevindim..

yimust teşekkür ederim ,beğenmene sevindim.K110D + 50-200 ile çekmiştim.

hougras exif bilgileri fotoğraflarda duruyor olması lazım. K110 CCD sensor kullandığı için renkler soylediğiniz gibi canlı ve parlak oluyordu. Ps ile hafif düzeltmelerde yapmıştım. Teşekkür ederim..

spinoza17 teşekkür ederim.

ardicli2000 bilgisayar taşımak bence pek mantıklı değil. Hem ağırlık yapar ,hem çalınma ihtimalinden stres yaparsiniz :) Harici hdd alirsaniz ,internet cafelerde boşaltabilirsiniz kartlarınızı. Veya netbook alabilirsiniz. jeofizikcinin dediği gibi özel cihazlarda var. Ama harici hdd veya hddlerle yedeklemek en mantıklısı bence. Elbette ihtiyacığınız olan çoğu şeyi bulabilirsiniz..

Knisath bence siz benim soylediklerime bakmayın. Hindistan veya Pakistan çok farklı yerler ,kimisi hiç sevmezken kimiside tekrar tekrar gitmeye can atıyor :)

• çok güzel bir çalışma,oraları görmüş gibi oldum yani.Birgün yolun Alaska ya düşerse ,burada paylaş ,hep merak etmişimdir oraları teşekkürler.gerçi oralarda canlı bulabilirsen iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luna167 -- 7 Aralık 2010; 13:24:27 >
  • Tebrik ederim hocam . Ne kadar Zamanını aldı bu calışma
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.