Şimdi Ara

Fotoğraflarla İran'dan Singapur.. (8 ülke) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
6
Favori
22.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoğraflar harika .ayrıca o senden malezyada yediğin yemekden para almayan türke buradan teşekkür etmek istiyorum.
  • Ersin le ,Nedim neden Hindistan dan geri döndü?
  • hem konu güzel hem son soru yarım kalmış, belki hortlar
  • gerçekten konu süper. konuyu açana da hortlatandan da allah razı olsun. yoksa göremezdim bu fotoları. bütün konularını tek tek okudum valla. helal olsun.
  • Konu mükemmel anlatılmış,resimler başka bir mükemmel,inan oraya gitmiş kadar oldum .Belgesel tadında bu konuyu açan arkadaşada,hortlatan arkadaşlarada teşekkürler
  • fotğraflar harika anlatım harika tek kelime ile herşey mükemmel merak ettiğim bi şey var çok ta önemli olmamakla birlikte ne iş yaptığınızı merak ediyorum.
  • luna167 teşekkür ederim. Alaska yok fakat ABD'nin doğu ve batı yakası var.Henuz düzenleyip paylaşma fırsatı bulamadım.. Diğer iki arkadaşla Hindistan'ın başında ayrıldık. Onlar Nepal'den geri döndü..

tgezer bu gezim 60-65 gün civarı sürmüştü.. Teşekkür ederim..

pinarbey ,semdeg ,nickiniyerim ,ethemgun teşekkür ederim..

clio 1.2 16 v teşekkür ederim. Eczacıyım. Bu gezimi öğrenciyken yaz tatilinde yapmıştım..
  • hocam gerçekten süper gezi olmuş fotoğraflar aşırı derecede kaliteli makinenizin marka modeli nedir acaba
    gitmiş gibi oldum vallaha sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

luna167 teşekkür ederim. Alaska yok fakat ABD'nin doğu ve batı yakası var.Henuz düzenleyip paylaşma fırsatı bulamadım.. Diğer iki arkadaşla Hindistan'ın başında ayrıldık. Onlar Nepal'den geri döndü..

tgezer bu gezim 60-65 gün civarı sürmüştü.. Teşekkür ederim..

pinarbey ,semdeg ,nickiniyerim ,ethemgun teşekkür ederim..

clio 1.2 16 v teşekkür ederim. Eczacıyım. Bu gezimi öğrenciyken yaz tatilinde yapmıştım..

Sormayı unuttuk o an (yaklaşık 3 yıl oldu tabii)

bu 8 ülkede başına gelen en ilginç olay neydi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Ağustos 2011; 5:00:00 >

• gezmiş kadar olduk, teşekkürler :)
  • bence elinizdeki fotolar ne kadar bilmiyorum ama harik bi sergi açıla bilir cünkü gerçekten ilginç ve mükemmel kareler.
  • Çalışman harika, fotoğrafları özenle inceledim. Profesyonel çekilmiş fotoğraflara rastladım, bence bunları değerlendirmelisiniz. İzlemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 19 Ağustos 2011; 13:41:01 >
  • Tek kelime MUHTEŞEEEM...
  • Çok güzel fotoğraflar var anlatımında çok iyi olmuş birkaç fotoğrafı da bilgisayarıma kaydettim sorun olmaz inşallah
  • ParsLorD ,ÖzGüR-LüK ,sahbazpower42 teşekkür ederim..

Akin_Tr teşekkür ederim. Pentax k110d + 18-55 + 50-200 kullanmıştım.

clio 1.2 16 v hocam sergi falan zahmetli işler. Fakat şu an düzenlemediğim 9 ülkeyi kapsayan 3 gezim daha var. Belki ileride hepsinden karma birşeyler olabilir :)

oguz9696 teşekkür ederim.. Yok hocam sorun olmaz :)
  • gerçekten mükemmel resimler anlatımda süper ellerine sağlık yaptğın işin hakkını vermişsin :)
  • çok süper kareler helal olsun tebrik ederim...
  • Super fotograflar pentax makine kullanmissiniz merak ettigim habgi lensleri kullandiniz ?
  • Hocam muhteşem bir paylaşım ve fotoğraflar harika.Teşekkürler.
    Nepal'li arkadaşlarım var ve yemek yeme tarzlarında biliyorum gerçekten pisler :) Mutfaklarına girmeyi bırak,önünden geçmek istemezsiniz.Elleriyle yiyorlar herşeyi ve ana yemekleri pilav,üstüne sos ve tavuktan oluşuyor :D
  • Mekanların hepsi birbirinden güzel. Teşekkürler

Bence düşüncel boyutta şekil güzelliği olarakta Doğu çok değerli.
    İnsanlarının sıcaklığı ise apayrı bir güzelliği.

Cemil Meriç'in dediği gibi:
    Işık Doğudan Gelir (Ex Lorente Lux)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.