Şimdi Ara

Fotoğraflarla İran'dan Singapur.. (8 ülke) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
6
Favori
22.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eren Polat ,djpisagor ,ALPEREN A. ,harunresitz ,WHYSS?? teşekkür ederim ,beğenmenize sevindim..

hugareva teşekkür ederim ,beğenmene sevindim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

Eren Polat ,djpisagor ,ALPEREN A. ,harunresitz ,WHYSS?? teşekkür ederim ,beğenmenize sevindim..

bende beğendim..benimde beğenmeme seviniyonmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: secooo

quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

Eren Polat ,djpisagor ,ALPEREN A. ,harunresitz ,WHYSS?? teşekkür ederim ,beğenmenize sevindim..

bende beğendim..benimde beğenmeme seviniyonmu

Senin yazini görmedim :) saol :)

• güzel paylaşım
  • Selamlar söyliyemeden geçemicem çok güzel kareler ellerinize sağlık. küçük bi dünya turu yaşatınız. Başarılarınızın devamını dilerim.
  • Kompozisyon, kadrajlama, bakıs acısı, alan derinligi, perspektif ve simetri kullanımı, yansımalar, anlatım gercekten cok guzel olmus. Gayet bilincli kareler cekmisiniz. 50-200 un performansı kayda deger. Yusufcukları 1:4 buyutme saglayan 50-200 le o sekilde cekmenizde ayrı bir basarı. Belgesel tanında bir calısma olmus. Elinize saglık.
  • Çok güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık.
    Hindistan'ın o kokusu hala aklımdan çıkmıyor; fotografları görünce tekrardan hatırladım. Sanki oradaydım.
    Egzotik Hindistan vs diyenlere herzaman hadi oradan demişimdir.
    Ben kaptanım gemiyle pek çok defa o bölgelere gittim; ama gidip oralarda kalmak; yiyip içmek cesaret işi:
  • harika ya ellerinize sağlık
  • harika bir paylaşım
  •  Fotoğraflarla İran'dan Singapur.. (8 ülke)

"Haberci" tadında bir paylaşım olmuş

emeğinize sağlık.
  • Çok başarılı resimler olmuş üstelik küçük anlatımlarla da resimler pekiştirilmiş. Çok teşekkür ederim gezmiş kadar olduk. Zaten o kadar yola da gitmezdim.
  • @mboyacı daha önceki Avrupa başlığını keyifle takip etmiştim ama bunu kaçırmışım, uzun süredir DH'a girmiyordum. Bu başlığı takip ederken de çok keyif aldım, teşekkürler. Benzin istasyonu ise favori fotoğrafım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 3 Eylül 2009; 15:18:34 >
  • teşekkürler fotografların hepsi çok güzel
  • @mboyaci kardeşim. İki gündür paylaşımlarınızı okuyorum. Niye daha önce görememişim acaba? Gezip görmüş kadar olduk.
    Paylaşım için teşekkürler. İnanın, hemen bitmesin diye sayfaları yavaş yavaş ilerliyordum :)
    Allah razı olsun.
  • resimler harika hocam ellerine sağlık.
  • 3. defadır baktım gerçektende harika olmuş,mahmut üstadım ellerine sağlık,oralara gitmiş kadar olduk vallahi,12 ülke'de ben gezdim gezme değilde aslında iş icabı gittiğim yerler,bir haylide fotoğraf çektim oralarda,heveslendim vallahi böyle bir konuda benmi açsam ne,kesinlikle benim çektiğim fotoğraflar mahmut üstadımın çektiklerinin yanında sönük kalır,onun için hiç girişmeyeyim böyle bir işe.
  • Bravo,gerçekten güzel fotolar,enteresan yerler ve 8 ülke.İrandan sonra arkadaşlarınızın 2sinin ayrılması kötü olmuş,tek başına bence daha zor olmuştur sizin için valla böyle birden fazla ülke gezmek için kafa dengi bir arkadaş şart...Gittiniz yerlerde öyle tekin yerler değil hani...Helal olsun...Tekrar tebrikler...
  • Güzel paylaşım için teşekkürler, geç farketsemde zevkle izledim... neymiş demekki; güzel olan eskimez... hakkını helal et, birkaç fotonu masaütünde kullanıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanican -- 4 Kasım 2009; 10:13:08 >
  • Hocam, enfes bir gezi olmuş..

Ara GüLER üstadın da dediği gibi; Hindistan'da fotoğraf makinasını yere atsanız gene süper kareler çıkıyor!

Özellikle sizin şu fotoğraf çekmeye çalışan Hintli kadınlar karenize bayıldım..

Keyifli gezilerinizi ve ardından paylaşımlarınızı sürdürmeniz dileğiyle! Birkez daha teşekkürler.
  • rstwll ,twisted_tlh ,Where is the party ,Roll ,tuintu ,ok4nunal ,ozer57 ,arizaservisi ,fanifan teşekkür ederim hepinize. Beğenmenize sevindim..

Thin Lizzy hocam ac kesinlikle bence. Senin gördüğün ülkeleride görmüş oluruz. Eminim cok güzel fotoğraflarda vardir

ikarahal teşekkür ederim. Beğenmene sevindim..

civcivx teşekkür ederim. Bende 1-2 yıldır grande puntotrye girmiyordum. Şimdi bir baktimda site felaket büyümüş. Benzin istasyonu gibi birde lastikciler var heryerde. Devamli arabalarin lastikleri patliyor. Devamli tamir ettiriyorlar yolda Nepal'de toplam 20-25 saatlik yolculuk yaptim ,4 kere tekerleri patladi

NovariX teşekkür ederim hocam beğenmene sevindim.

elvis1505 aslinda arkadaşlarla ayrilmam cokta kötü olmadi. Başka gezen turistlerle beraber gezme imkani oluyor tek olunca. Boylece mesela Nepal'i Kore'li birisiyle gezerek Kore hakkinda da cok güzel bilgiler ediniyorsun ,hemde çeşitli ülkelerden arkadaşlarin oluyor :)

Hasanka teşekkür ederim. Hindistan'a 2 tip turist geliyor. Bir kısmı güzel hotellerde kaliyor ,turistlik mekanlari gezip ,lüks restoranlarda güzel Hindistan yemekleri yiyip ülkelerine donuyorlar. Daha sonra arkadaşlarina egzotik Hindistan diyorlar :) Diğer kısmı ise genelde backpacker denen genç arkadaşlar :) gelip gerçek Hindistan'i görüyor ,bir çogu gezerken bir daha bu ülkenin sinirlarina yaklaşmama karari aliyor Hindistan'dayken. Ama aradan biraz süre geçince insan sahtekar Hintlileri ,pis yemekleri ,dandik hostellari bile olsa özlüyor Hindistan'i :)

silverWolf teşekkür ederim hocam. Beğenmenize sevindim.. Ayrica imzaniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 4 Kasım 2009; 17:16:20 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.