Şimdi Ara

Fotoğraflarla İran'dan Singapur.. (8 ülke) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
6
Favori
22.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merlinthewizard okulda 6.yılım bu senede mezun olamassam hiçbiryere gitçek yüzüm kalmadi Ama olursa Güney Afrika veya Kore tarafina gitmek istiyorum.. Ama bakalim durumlar ne olucak..
    Conqueror_Pasha umarim beğenirsin
    Always0007 hatirliyorum galiba interrail yapmiştin sende. Dediğin gibi rota olarak biraz farkliydi
  • İşte bizim insanımız böyle,paylaşımcı.

sayın M.Boyacı kardeşimden ALLAH(cc) razı olsun ayağına emeğine denklanşörüne sağlık,yeni gezilerini sabısılıkla bekliyoruz.
  • abicim süpersin ya helal olsun
  • Helal olsun valla ben İstanbulda yaşıyorum sadece Rize ye gittim başka da bir yere gitmedim
  • allegro ,ErgeneUckur teşekkür ederim..Beğenmenize sevindim..

DragonFly ben gitmedim ama Rize'de cok güzel yermiş.. Zaten İstanbul gibiside yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 31 Temmuz 2009; 12:10:34 >
  • Çok keyifli bir konu olmuş.Tebrik ederim.Fotoğraflarınız bir harika.Konuyumu okudum belgeselmi izledim anlayamadım.
  • mboyaci
    hakikaten şahane fotoğraflar çekmişsiniz.. mekanlar için zaten söze gerek yok.. harika bir paylaşım.. tşkler..
  • Forumun fotoğraf bölümünde şimdiye dek gördüğüm en güzel paylaşım.
    Gerçekten güzel gözlemlerde bulunmuşsunuz.
    Sadece resimleri koymakla kalmamış ufak hikayelerini de bizlerle paylaşmışsınız,belgesel tadında bir seyir zevki var.

Tebrik ediyorum ve hemen 2. kısma geçiyorum.
  • be cool, awallabilla ve eyupsultan teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim..
  • Hocam tekrar merhaba.
    Ben kıbrısta yaşıyorum.Geçen sene 2 arkadaşım Tayland'a gitti ama ben işlerimden dolayı gidemedim.
    Aslında benim görmek istediğim yerler doğu tarafı.Güneydoğundaki illerden başlayıp Irak-İran-Pakistan-Nepal ülkelerini gezmek.Doğu hariç Türkiye'de gezmediğim yer kalmadı.Aslen Rize'liyim.
    Irak nasıl olur.Savaş durumu var ama Güneyde görülecek yerler olmalı.Siz neden düşünmediniz?
    Böyle bir geziyi Mart gibi düşünüyoruz.2 kişi.Her türlü yerde yatabilen gezmeyi çok seven ve az uyuyan tipleriz.Çokta kafa dengiyiz.Mart ayında mevsim olarak durum ne olur ve bu saydığım ülkeleri kaç güne gezeriz?
  • Açıkcasi Irak hakkinda hiç bir bilgim yok. Biz çıkarkende niyeyse hiç Irak aklimiza gelmemişti tırsmışızdır büyük ihtimal
    Her türlü yerde yatabilen tipleriz demişsin. Buralarda hoteller ucuz oldugundan uyku tulumunda falan yatmaniza gerek yok.4-5 dolara cok rahat olmasada hoteller bulabilirsiniz.Avrupa'ya gidersen ,uyku tulumu farz
    İran gerçekten hakkiyla gezmek isterseniz min 15gün ideal olur bence. Ama hizli birşekilde 10 gündede geçilebilir. Pakistan'da tamamen size bağlı ,mesela kuzeydeki dağlara gidip oralarda vakit geçirelim veya güneye Karachi'ye inelim derseniz süre uzar. Ama ülke içi ucaklar gayet ucuz.Ucaklada gezebilirsiniz. normalde Pakistan'a 10-15 gün max yeterli olur bence.Zaten bu sürede bile sıkılabilirsiniz. Birde Pakistan'da pasaportunuzu cok iyi korumaniz lazim ,ve vize sürenizi 1 gün bile geçirmemelisiniz. Eğer pasaportunuz kaybolursa veya vize sürenizi bir gün dahi gecirirseniz direk hapse atiyorlar. 5-6 ay da bile cıkamiyorsunuz. Türk konsolosluguda bu konuda hiç birşey yapamiyormuş.
    Nepal'e Pakistan'dan karadan gidicekseniz ,Hindistan'dan da vize almalisiniz. Cünkü zorunlu Hindistan üzerinden gideceksiniz. Hazir geçerken bence 10-15 günde buraya ayirabilirsiniz. Nepal'e hindistandan geçince cok farkli bir yere geldinizi anliyorsun.Bütün koşuşturma aksiyon bitiyor ,sakin bir yer.Ama cok fazla yapabilceğiniz aktivite var. Mesela dağlarda 10 günlük treaking yapabilirsiniz.Ufak gruplar olusturup rehber eşliğinde yapilabiliyor.Hatta 2 kişi bile rehber tutabilirsiniz.Fiyatlar gayet ucuz oluyor. Bungee ,yamaç paraşütü gibi bir sürü aktivite yapabiliyorsunuz burda..
    Yani süre vermek biraz zor fakat hizli bir şekilde gezerseniz İran-Pakistan-Hindistan-Nepal'i 1,5 ayda gezebilirsiniz..
    Mart ayinda oralar nasil olur onuda bilmiyorum.Ben temmuz'da cıkmıştım.Çoğu ülkede turizm sezonu olmadiğindan hem az turist vardi hemde bu yüzden fiyatlar ucuzdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 12 Ocak 2009; 3:21:00 >

• Demekki bu planı daraltmak durumunda kalacağız. 2mizde çalışıyor durumdayız.yani o kadar izin almak mümkün gözükmemekte.Irak mutlaka olmalı.Biraz daha durumun sakinleştiğini düşünüyoruz.Belkide Irak,İran Suriye bile yapabiliriz.Hatta Kıbrıs'tan Suriyeye feribot ile bile geçilebiliyor.Çünkü aşağıya doğru gittikçe kendimizi durduramamaktanda korkuyorum.
    Suriye hakkında bilginiz varmı hocam?Gidenler güzel şeyler anlatıyor.orasıda düşünülmeli aslında.
    Bu arada madem gezginsiniz,Kıbrıs'a uğrarsanız haberleşelim.Aktif olarak hergün girerim foruma.Beklerim...
  • Suriye'ye ben gitmedim fakat gitmek istediğim yerlerden. Giden arkadaşlarim oldu ,çok güzel bir yermiş ,özellikle yemekler müthişmiş. Kebaplar tatlilar falan anlata anlata bitiremediler
    Cok saol davetin için.Bu aralar cok zor fakat ilerde nasipse, gelirsem görüşürüz..
  • aklına şaşayım arkadaş iyi öldürülmeden dönmüşsün bence ırak veya gazzeye git tam macera aksiyon orda.
  • hiç usanmadan tek tek yazdıklarınızı okudum ve fotoğraflara diyecek laf bulamıyorum ayrıca tam bir samanyolu tv ayna programı gibi olmuş çok saolun süperdi...
  • Resimlerin yanında anlatımlarında çok iyi olmuş. Çok faydalı bir konu olmuş. Bu bilgiler ders kitaplarından öğrenilmez. Gerçekten çok teşekkürler.
  • valla forumda gördüğüm en güzel konulardan.avrupa turunda çektiğin araba resimlerinden sonra yine imzandan ulaştım 2. kez
    Allah bize de nasip eder insallah.
  • Çok teşekkür ediyorum arkadaşım eline, gözüne sağlık, anlatımlarında ayrı bir renk katmış olaya.
  • muhteşemdi ..

bu türden çekimlerinizin olduğunuhiçbilmiyordum , geçte olsa öğrendim

çoğu çekim usta işi olmuş, hayranlıkla izledim

heleki en sondaki hdr ler

çoğu fotoğraf sevdalısının isteyipte gerçekleştiremediği türden verimli bir gezi olmuş
  • muhteşem ellerine sağlık gitmiş gibi hissettirdin ...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.