fotoğraflara bakarken ve yazdıklarınızı okurken nasıl keyif aldım anlatamam.. çok güzel bir konu, paylaşım için teşekkürler.. :)
macera olmuş sizin için iyi cesaret... keyfi olarak mı gezmeye gittiniz :) güzel fotoğraflar çekmişsiniz elinize sağlık
@istanbulli bence cok ciddi bir rota yapmanin bir esprisi yok. Kabaca bir plan yapip sırt çantasini takip cıkmak lazim bence.Zaten yolda o kabaca yaptiğin plan bile birçok kez değişiyor. İran'da hep otobuse bindim ,fakat sehirleri arasi ucaklarda cok ucuz.O yüzden genelde dolu oluyor. Pakistan'da Quetta ile Lahore arasinda kesinlikle ucağa binmek lazim ,tren tam Çin işkencesi. Lahore İslamabad arasi ise Daewoo diye bir şirket var.Onun otobusleri cok güzel.. Hindistan heryere trenle gitmeye çaliştim..Tren yolu yoksa otobus. Fakat otobusler ve yollar tek kelime ile facia.. Nepal otobus.Tren yok burada zaten. NEpal -Tayland arasi ucak.Aradaki Burma (Myanmar) biraz karişik bu aralar.. Tayland'dan sonra ise Kamboçya hariç gelişmiş ülkeler oldugu için otobus tren ucak gemi hertürlü yolu tercih edebilirsin.. Kamboçya'da ise yollar felaket.Zorunlu o dandik otobuslere biniyorsunuz. Air Asia'dan bu ülkeler içinde ve arasinda cok ucuz ucak biletleri bulabilirsin..
@ademyağiz ,Sugarboy ,Erro tesekkür ederim ,beğenmenize sevindim.Sugarboy evet keyfi denebilir yani iş gezisi falan değildi. Gezmek ,görmek isteyip düştüm yollara
mboyacı, kardeşim ellerıne saglık bıze bu fotoları sundugun için.teşekkur ederim.hindistanve pakistan daki fakirliği görunce halimize binlerce şükür diyoruz.Ulu Önderimiz ATATURK ıyı kı vardı...ayrıca cesaretınızden dolayı da kutluyorum.başka ne diyeyım.sevgiler.
rotayı gezmek için plan yapmak adına değilde sizin güzergahı görüp vay burdan buraya geçmiş burdan buraya gitmiş demek için istemiştim ..belki ilginizi çemiyor ama böyle bir harita sitesi anasayfalı web sitesi yapıp araçtan inerek gezdiğiniz yerleri fotolar ve yazılarla anlatarak bir gezi-anı sitesi bile yapabilirsiniz diye düşündüm ..
mboyaci....güzel ,
güzel oldugu kadar heyecanlı...
bir o kadarda maceraperest gezini bizlerle paylaşman çok güzel...
bir sonraki turuna işim ve yaşım geregi sıkıntı olmasa hemen baş sıraya yaz derdim....
fotoğraflara bakarken sanki bende gittim oralara.gidip görmen güzel bizlerle paylaşman daha güzel...
mboyaci çok güzel fotoğraflar, belgesel tadında bir topic olmuş.
Saygılarımla.
cok guzel bir konu olmuş , fun clup kurarssan ekle beni
Gerçekten harika kareler yakalanmış tebrik ederim.
Özellikle gezi için çok güzel bir rota çizmiş ve hdr'li çekimlerde manzara'nın hakkını vermişsiniz.
Hepinize teşekkür ederim..
@istanbuli tavsiyene uyarak bir site hazirladim. Gerçi biraz uyduruk ama hizli hazirlayinca ,pekde anlamayinca ancak bu kadar oluyor www.mahmutboyaci.com
Mahmut Bey, biraz geç göz attım ama yapılan bütün övgüleri sonuna kadar hak etmişsin. Anlatımın ve fotoğrafların çok güzel ve eğlenceli. Tebrikler..
quote:
Orjinalden alıntı: mboyaci
Hepinize teşekkür ederim..
@istanbuli tavsiyene uyarak bir site hazirladim. Gerçi biraz uyduruk ama hizli hazirlayinca ,pekde anlamayinca ancak bu kadar oluyor www.mahmutboyaci.com
başlangıc için oldukça iyi ...ama fotoğraflara gittiğimizde bilgi yazılarının fontu okumayı çok zorlaştırıyor..cancanlı olacağına bırak times new roman olmadı comic sans serif olsun ...
madem fikir benden cıktı bir süre firefox açılış sayfamı senin siten yapıyorum ...gunde 20-30 hit benden sana !
Çok teşekkür ederim. Gerçekten sabah sabah bize yeni birşeyler kattın. İş stresinden biraz olsun uzaklaştım.
güzel paylaşım.
mukeya ve gecomert ben teşekkür ederim..beğenmenize sevindim..,