Şimdi Ara

Fotoğraflarla İran'dan Singapur.. (8 ülke) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
6
Favori
22.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok teşekkürler
    eline sağlık
    o tren feci gerçekten bi düşündüm 25 saat geçmez orda
  • Çektiğiniz fotoğraflar harika,orayı yaşadım gibi...Tebrikler...
  • Çok güzel bi paylaşım tebrikler.
  • harika
  • süper bir paylaşım çok sağol gezmiş kadar olduk sayende bu arada fotoğrafların süper çıkmış profesyonel bir makina kullandın sanırsam
  • Eline ve fotoğraf makinene sağlık hocam. Çok güzel anlatmışsın. Önümüzdeki yıllarda benim de bu şekilde bir geziye niyetim var. Hatta arkadaş da hazır ama okul bitsin önce.. Cidden heyecanlandırdı beni bu güzel görüntüler ve anlatım.. Saygılar..
  • Muhteşemsin...
  • @Dx
    Bir daha fırsatim olursa tam olarak gitmek istediğim ülkeler

@ahmetcorden
    Pentax K110D DSLR makinam vardi..

@hysteria35
    umarim gidebilirsiniz ,3-4 arkadaş giderseniz cok daha güvenli olur..
  • hocam harikasın büyük zevk aldım takip ederken saygılar
  • hocam, eline,ayağına,deklanşörüne sağlık...
    Harika kareler ve paylaşımlar..

son haftaların en güzel ve keyifli konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Kasım 2008; 4:20:44 >
  • foto ve anlatımları süper ellerine sağlık
  • cokgüzel tebrikler..

dh sizin gibi gezginlere ihtiyacı var..
  • Hakaten harika bir paylaşım, anlatımlarıyla çekimleriyle müthiş karelerle mükemmel tebrikler...
  • @mboyaci

orlara gidersen japonya ve kore lilerin o yerlerin resimlerini çok alırsan sevinirim..orları çok merak ediyorum.. öyle bir fırsatım olursa kore ve japonya ya gitmeyi çok istiyorum
  • Tebrikler...elinize emeğinize sağlık. Birsolukta izledim...
  • belgesel tadında olmuş, ellerine sağlık
  • @mboyaci

büyük bi keyifle okudum yazdıklarını çektiklerini.. avrupayı trenle gezdiğini de okumuştum..
    benim sormak istediğim, rotayı nasıl belirledin, yani gittiğin yerler çok plansız programsız yaşanan yerler..
    nereden hangi araca bineceğini nasıl biliyordun.. sora sora gitmediniz sanırım
  • Teşekkür ederim yorumlariniz için..

@antique
    Acikcasi bilmediğim yerler oldugu için fazla bir plan yapmadim daha doğrusu yapamadim Kabaca bir rota belirledim. Bu şehirden şu şehire geçerim gibi. Fakat daha sonra yolda mesela başka bir gezenle tanişinca ,o şurasi çok güzel diyince oraya gittik. Yani pek bir plan program yoktu. Hindistan'da 1 ay kalirim diyordum 13-14 günde geçtim Hindistani.

Gitmeden once de gitmeyi planladiğim yerler için şurasi gezilirmiş gibi notlar cıkarmiştim. İlk muson yağmurunda ,alirken yağmur geçirmez diye aldiğim sırt çantası su doldu Oyle olunca bütün notlarda cöpe gitti. Kısaca gerek yerli insanlara ,gerekse diğer gezen turistlere sora sora gittim desem yalan olmaz Birde genelde bir yol arkadaşi bulunuyor. Otobuste ,trende orda burda taniştiğin başka bir gezenle geziyorsun. Ayrica gelişmiş ülkelerde ,o ülkeden temin ettiğim harita ile gezmekte cok rahat oluyordu. Tabi bu Hindistan gibi ülkelerde imkansiz.

En başta Van uçağina binmek için Bursa'dan İstanbul'a gelirken ,yol bilmiyon yordam bilmiyon nereye gidiyon Mahmut dön geri yat sıcak yatağinda ,manyakmisin diye düşündüm ,fakat yola cıktıktan sonra devami cok rahat geliyor..

• valla iyi cesaret...helal olsun diyorum...ben dünyanın en güvenli şehrinde, lüksemburgda bile arada sırada tırsarak yürüdüm...keza diğer yerlerde de...ama buralarda sanırım dolaşamam...Tekrar tebrik ediyorum...
  • ne denilebilir ki harika duruyor vol.2 de! acaba sizin icin cok zahmetli olur mu bir asya haritasında rotanızı çizseniz ..burada iyi kötü anlıyorsunuz ama insan kafasında toparlıyamıyor..birde uçak tren otobus gibi çizgiler değişik renkte olursa tadından yenmez ..atlas veya ng yerine sizi okumaya izlemeye devam edelim biz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.