Şimdi Ara

FOTOKOPİ İÇİN KIRTASİYE ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda uzunca bir süredir bulunuyorum reklam hesabı değilim, bu konu da reklam konusu değildir.

Zaman zaman fotokopi ihtiyacımız oluyor bunun için birkaç yeri tavsiye edeceğim:

Kaya Kırtasiye ilk tavsiyem, eğer İstanbul'da yaşıyorsanız mutlaka gidin derim hakikaten çok iyi yardımcı oluyorlar, samimi insanlar. Kargo ile yollamıyorlar diye biliyorum.

Siyah beyaz 5 kuruş, renkli 50 kuruştu son gittiğimde fiyatlar. Spiral isterseniz ekstra 2 TL ödüyorsunuz.

Mass Statik Tasarım ikinci tavsiyem, geçen sene üç bin sayfanın üzerinde fotokopi sipariş ettim, hepsi sorunsuz geldi. Kargo hizmetleri bulunuyor. Ara ara güzel kampanyalar yapıyorlar ucuza geliyor.

Şu an sitesinde yazdığına göre siyah beyaz 4 kuruş, renkli 10-15 kuruş (sayfa sayısı arttıkça ücret düşüyor sanırım). Ben sipariş ettiğimde helezon spiral için 6 TL istemişlerdi. Tek pahalı bulduğum yönü spiral ücreti.

vivacopy son tavsiyem, Kadıköy'de bulunuyor bunun yanında kargo hizmetleri de var. Dükkanlarına gidip çıktı almıştım ama fiyatlarını unutmuşum.

Sitesinde yazan fiyatlara göre siyah beyaz 5 kuruş, renkli fotokopi 40-50 kuruş (sayfa sayısı arttıkça ücret düşüyor).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steepstone -- 11 Mart 2021; 21:32:32 >

• tavsiyem: google maps'e copy center yazıp arıyosunuz en yakın nerede varsa gidip işinizi görüyosunuz anormal fiyat farklarına rastlamadım.

• Up faydalı up
  • İzmir karşıyaka çarşıda Acil fotokopi var 6 kuruş öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayfasi derken 1 sayfa mi yoksa bir A4 kagidi totalde 2 sayfa mi ? ben 1.secenekteki gibi algiladim. Bir de renkli 40-50krs 300 sayfa kitapta 120tl yapiyor ama yani tam anlam veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sayfa hocam yaprak değil. Evet renkli pahalıya geliyor ucuza gelmesi için tek çare yazıcı almak sanırım, en azından ben çareyi onda buldum.

Mass Statik fiyatı uygun yine de 10-15 kuruş gayet makul.

• sunu bursa da bi bulamadim. bulabilsem hem o yasayacak hem ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaya fotokopi ist de nerde
  • komisernevzat kullanıcısına yanıt

Topkapı, Tatlıpınar Cd. No:16, 34093 Fatih/İstanbul

• Kaya Kırtasiyedeyken bu konuyu gördüm, Kaya abinin selamı var herkese  

** dipnot: siyah beyaz sayfası 5 kuruş. düzeltelim onu.. kitap not vs çıkarırken 5 kr normal çıktı alırsan 6 kr ama nasıl alıyor o 6 kr'ı bilen yok henüz :l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 11 Mart 2021; 17:45:55 >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt

Mesajı düzenledim, aleyküm selam adamın dibidir Kaya Abi  

• Reklam, adminler göreve.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.