Şimdi Ara

FOTOKOPİCİ arkadaşlar yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba,ben fotokopi çekimi yapan bir yer açmak istiyorum. Fotokopicilik yapan arkadaşlardan günlük veya aylık çekim kapasitelerini öğrenmek istiyorum,bi de bu işin karlılığının ne kadar olduğu hakkında bilgi verirlerse memnun olurum. Bu işi Bursada yapmayı düşünüyorum ama fotokopi makinalarına karşı bilgisizim,makina hakkında bilgi sahibi olanlardan bilgi alabilirsem iyi olur. Burada bana ilk etapta çekim kapasitesi iyi,dayanıklı ve toner bakımından ekonomik bir makina arıyorum. Son sorum A4 kağıdı nerden aldıkları? Yardımcı olusanız çok memnun okurum.

• eveet simdi aslında aylık kapasite hakkında bir tahmin yapamam cunku yerinizin nerede olduğunu bilmiorum. Bizim renkli fotokopi makinamız var ama biz t-shirt baskı için kullanıyoruz aylık 1000 kopya civarında cekioruz ancak siyah beyaz fotokpi daha cok cekilio. dediğim gibi yerine göre ayda 3000 kopya ceken de var 3000000 kopya ceken de. bursada durumlar nasıl bilmioru ama biz ege bölgesi için konusursak(biz izmirliyiz) canon xerox ve oce-ricoh makinalar arasında epey kararsız kaldık en son oce aldık ama su an ricoh makinalar ii durumda. ayrıca bize satmak istedikleri bir de siyah -beyaz 2. el ricoh makina var istersen bu konuda aracı olabilrim.telefonlarınıfln verebilrim ya da sen tel ver onlar sana ulassın cunku makinanın fiyatı performansına göre cok uygun ayrıca firmadan da su calıstığımız süre içinde cok memnunuzher sorunumuzla ilgilendiler. Eğer okul yakınındaysan kesinlikle tavsiye edeceğim bir iş. maalesef bizim dükkan okula uzak o yuzden biz girmedik o işe.dediğim gibi eğer ciddi ekilde düşünüyorsan benimle irtibata gecebilirsin. bi de kağıdı istanbul oskar kağıtcılıktan alıyoruz. onlardan da cok memnunuz.ilk olarak peşin ödüyorsun sonra açık hesap çalışılıyor.ama teli yanımda değil dükkanda. eğer ilgilenirsen onlaın da telini veririm. umarım yeni işin hayırlı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.