Şimdi Ara

fotorafları iphone 4s'den pc aktaramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pc format atacaktım içindeki fotoları iphone 4s attım pc geri atmak istediğimde telefonumda fotolar görünüyor fakat itunesde fotolar görülmüyo pc fotolarımı atmak için ne yapmam gerekiyoo.Facebook üzeri atıp alacaktım oda çok uzun sürecek 2000 adet fotoraf yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pavel123

Merhaba arkadaşlar pc format atacaktım içindeki fotoları iphone 4s attım pc geri atmak istediğimde telefonumda fotolar görünüyor fakat itunesde fotolar görülmüyo pc fotolarımı atmak için ne yapmam gerekiyoo.Facebook üzeri atıp alacaktım oda çok uzun sürecek 2000 adet fotoraf yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

cihazınızı şimdi tekrar bağlayın itunes vs. çıkan tüm pencereleri kapatın

bilgisayarımı açın orada sabit disk c/d sürücü dvd'nin yanında dijital kamera vs. bişey yazması lazım onun içinden hepsini kolayca kopyala yapıştır yapabilirsiniz.

edit: iphone'a bişey atamazsınız fakat iphone'dakileri çok rahat bir şekilde alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 15 Kasım 2012; 23:33:20 >
  • ordanda denedim olmuyorrr orda iphonumde çektiğim fotoları görebiliyorum sade pc attığım fotolar yok.
  • Itunes la attigin fotolar arkdasin dedigi sistemde gozukmez zaten. O sekilde ancak iphone la cektiklerini gorursun.

Aklima gelen 2 secenek:
    Icloud control paneli bilgisayarina kur, iphone da photo stream i ac. Tum fotolar icloud a yuklenicek sonra pc den gorebileceksin, sonrasi kopyala yapistir zaten.

2.secenek box.net den cloud uyeligi al 5gb yer veriyor, tum fotolari oraya upload et, bilgisayardan tarayicidan box.net e gir ve tum fotolari bilgisayarina indir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona wifi photo uygulamasını indir,

Kablosuz olarak tüm resimleri aktar

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Itunes la attigin fotolar arkdasin dedigi sistemde gozukmez zaten. O sekilde ancak iphone la cektiklerini gorursun.

Aklima gelen 2 secenek:
    Icloud control paneli bilgisayarina kur, iphone da photo stream i ac. Tum fotolar icloud a yuklenicek sonra pc den gorebileceksin, sonrasi kopyala yapistir zaten.

2.secenek box.net den cloud uyeligi al 5gb yer veriyor, tum fotolari oraya upload et, bilgisayardan tarayicidan box.net e gir ve tum fotolari bilgisayarina indir

tşkler ilk seçeneği deniyorum şuan..
  • denedim olmadı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

denedim olmadı..

peki 2.secenek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

denedim olmadı..

peki 2.secenek?

Icloud control panelinde görmediği için ordada göreceğini sanmıyorum verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederimmm yarın bi telefoncuya gösteririm olmassa ben çıkamadım işin içinden..
  • hocam box da sen kendin seciyorsun neyi upload edeceğini. görmemek gibi bir şansı yok dene boşu boşuna telefoncuya para kaptırma.
  • iTools ile bakmayı deneyin, muhtemelen görecektir. Seçip-sürükleyerek resimleri alabilirsiniz.
  • cok tsk ark oldu sonunda eyvallah...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.