bi once kı resım war dı kufurlestık onla once o karıstı onu cektım ama daha sonra bunu cekınce yandı walla:)
quote:Orijinalden alıntı: John Purdewsen kafanı takma o tam bi salak. bi ..... im yapamaz.o F9DeviL deil F9Devil L harfi farklı
quote:Orijinalden alıntı: Vicious Beeo F9DeviL deil F9Devil L harfi farklıAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: 7050F o F9DeviL deil F9Devil L harfi farklı
quote:Orijinalden alıntı: Vicious Beeo F9DeviL deil F9Devil L harfi farklıAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: 7050F o F9DeviL deil F9Devil L harfi farklı
quote:Orijinalden alıntı: SYuNDeRquote:Orjinalden alıntı: 7050F o F9DeviL deil F9Devil L harfi farklı Alıntıları Göster server nere?
quote:Orijinalden alıntı: SYuNDeRquote:Orjinalden alıntı: 7050F o F9DeviL deil F9Devil L harfi farklı Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Xarinthboşluk bırakıp yazılmış bi yazı Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: King Cersei boşluk bırakıp yazılmış bi yazı Benim bildiğime göre de zaten F9DeviL die yazılıyor son harfi büyük
quote:Orijinalden alıntı: SYuNDeRquote:Orjinalden alıntı: 7050F o F9DeviL deil F9Devil L harfi farklı Alıntıları Göster Orjinalden alıntı: SYuNDeR Orjinalden alıntı: 7050F o F9DeviL deil F9Devil L harfi farklı
quote:Orijinalden alıntı: LioNiNaCaGeOrjinalden alıntı: SYuNDeR Orjinalden alıntı: 7050F o F9DeviL deil F9Devil L harfi farklı Alıntıları Göster FECİ KEKLENMİŞŞİN
quote:Orijinalden alıntı: Funeral_MistFECİ KEKLENMİŞŞİNAlıntıları Göster olm kon usmasından anlar ınsan yavurlar ıngılızce kullanımına ozen verırler. mesela youo yazsa hıc bı sey anlamaz kımse yada bıle bıle ole yazarsan sana okuz muhamelesı yaparlar
quote:Orijinalden alıntı: Funeral_MistFECİ KEKLENMİŞŞİNAlıntıları Göster Karışık bir durum...arkadaş önceden de bi diyoğumuz oldu dio(küfürleştik)bence ss nin içinde F9DeviL(70 LvL olanı) olsaydı inanmak kolay olurdu...
quote:Orijinalden alıntı: TheRaconteurKarışık bir durum...arkadaş önceden de bi diyoğumuz oldu dio(küfürleştik)bence ss nin içinde F9DeviL(70 LvL olanı) olsaydı inanmak kolay olurdu...Alıntıları Göster bnde F9DeviL die biliom bide baslığa fpdevilden korkan turk deildir yazmıs dikkat FPDEVİL
quote:Orijinalden alıntı: __Sniper___olm kon usmasından anlar ınsan yavurlar ıngılızce kullanımına ozen verırler. mesela youo yazsa hıc bı sey anlamaz kımse yada bıle bıle ole yazarsan sana okuz muhamelesı yaparlarAlıntıları Göster f9 değil f10 gelse keserim de... ben cyper dayım
quote:Orijinalden alıntı: Guest-C1767EA2Ff9 değil f10 gelse keserim de... ben cyper dayımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: koxp f9 değil f10 gelse keserim de... ben cyper dayım
quote:Orijinalden alıntı: Guest-C1767EA2Ff9 değil f10 gelse keserim de... ben cyper dayımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: koxp f9 değil f10 gelse keserim de... ben cyper dayım eet kesersin ama f9devil sana vurmazsa
quote:Orijinalden alıntı: John Purdewquote:Orjinalden alıntı: 7050F o F9DeviL deil F9Devil L harfi farklı Alıntıları Göster www.knightonlineranking.tk girin bu forumda hepsi üye 0000000,f9,nychris ve hepside türklere ve allaha sürekli küfür ediolar