Şimdi Ara

FPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LoL u full grafikte oynarken de 60fps alıyorum min grafikte oynarken de 60fps alıyorum ,neden böyle oluyor ? (60 FPS e kitli değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nozzbarth -- 21 Ocak 2020; 10:41:47 >

• Sanirim oyunu kapatip yeniden acman lazim emin degilim
  • Oyun içi 60 FPS kitli olmasa bile bazen ekran kartı sürücüsü içinden yada rivatunerden farkında olmadan Framerate Limit açabiliyoruz tekrar Bir gözden geçir istersen
  • parcapincik kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl yapılıyor özet gecermisinjz
  • Ekran kartı sürücüsü ayarları içinde onlarca ayar var FPS sabitleme mesela, Nvidia için varmı bilmiyorum en son GTX 1060 kullanırken pek kurcalamadım ama şimdi RX 590 var ve son Radeon ayarları içinde var FPS kilidi bazı kullanıcılar karıştırırken farkında olmadan etkinleştirebiliyor, MSI afterburner Riva Tuner gibi ekran kartına müdahale eden programlarda da var bu FPS sabitleme olayı

Tabi senin sorunun cevabı olurmu olmazmi yazdıklarım bilmiyorum ama yüksek ayarda ve düşük ayarda 60 FPS alman bunu düşündürdü bana
  • parcapincik kullanıcısına yanıt
    Anlamadim niye böyle olduğunu sadece düşük grafikte 60 FPS olsa yüksek grafikte daha düşük olsa sasirmazdim , çünkü ekran kartım ve sitemim çöp ,ekran kartım GT 820m .ama yüksek grafikte de 60 FPS ,bu garip geldi biraz bana .
  • lolun ayarlarında fps limiti var o açık kalmış olmasın.
  • serusvon S kullanıcısına yanıt
    Açık değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.