Şimdi Ara

FPS DROP SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler GTX750Tİ 2 GB Ekran Kartım, 4 GB RAM, İ3 4160 3.60ghz İŞLEMCİM var. Ve neredeyse tüm oyunlarda drop problemi yaşıyorum örn.gta v,bioshock infinite,lol de bile fps 300 den 30 a düşüyordu.

Beyler bunun çözümü nedir sıcaklıklardan anlamıyorum atın derseniz sıcaklık derecelerini felan atarım.

• sahinemiir S kullanıcısına yanıt
    Sıcaklık derecelerini atınız ekran kartı driverlerını güncelleyiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı son sürümde sıcaklıkları oyundaykenmi atıyım yoksa oyun açık değilkenmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinemiir -- 3 Ağustos 2016; 14:48:18 >
  •  FPS DROP SORUNU
  • Değerleri oyun içindeyken kontrol etmek daha mantıklı. Msi afterburner programını kullanabilirsiniz oyun için ısı değerini görmek için. Harddisk mi kullanıyorsunuz yoksa ssd mi? Harrddisk ise bence ondan kaynaklı. Benzer sorunla karşılaştığım için söylüyorum.
  • Ilk oncelikle (Grafik) driverini komple kaldirip temiz bir driver kurulum yapmani oneriyorum.
    Sayet cozulmezse harddisk ise depoloma birimin farkli bir harddiskle dene.
  • Nasıl kaldıracağım grafik driverini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF5 fps drop problemi
    5 yıl önce açıldı
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harddisk kullanıyorum inş driverden kaynaklıdır.
  • Guvenlik Moduna gec nvidia ile ilgili herseyi program ekle kaldirdan sil ondan sonra windows moda gec tekrar kur.
  • sahinemiir S kullanıcısına yanıt
    Basiti var. Display Driver Uninstaller diye program var. Kendi güvenli moda alıp seçince siliyor.
  • oyundayken görev yöneticisine girip bakın belki arka planda hdd yi rami falan kasan programlar vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.