Şimdi Ara

FPS DÜŞÜK YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben cod 4 ü online olarak oynamaktayım.. faka t bir sorunum var hd4350 atinin ekran kartım var pc gereksinimleri oldukca yüksek aşağıdaki pcnin aynısı;

Intel ® Core2Quad™ Q8200 İşlemci
    (2.33 GHz, 4MB L2 cache, 1333MHz FSB, Dört Çekirdek)
    Orijinal Microsoft ® Windows ® Vista Home Basic Türkçe
    4096 MB DDR2 800 MHz Bellek
    500 GB SATA Disk
    1920 MB ATI Radeon™ HD4350 PCI-E Ekran Kartı
    512 MB Ayrılmış Video Belleği, Aktif Fan, Çift DVI
    DVDRW +/- Dual Layer Sürücü, Mini Tower C2 Kasa
    KartOkuyucu, MM Klavye Fare, Hoparlör, Gigabit Lan

fakat fps 30un üzerine çıkmamaktadır.. kasılma gibi bir sorun yok ateş edince biraz donuyor gibi ekran.. dükkandaki pc de ise x1600 pro ekran kartı var fps 125 rahatlıkla görüyorum havaya baktığım zaman mesela ama oyunda iken 63 80 arası benim için ideal.. fakat evdeki pc neden böle anlamış değilim.. bana bir fikir verin pls call of duty 4 de sürekli vuruluyorum =(

• internet bağlantı hızının düşüklüğü gibi duruyor.
  • pingde 69 filan alıyorum.. ekran kartını güncelleştirdim ama hala anlamadım=(
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

internet bağlantı hızının düşüklüğü gibi duruyor.

şey ben baya bir araştırdım şimdi başka sitelere filanda baktım bu ekran kartının biti 64 bitmiş sanırım ekran kartını değiştirmem gerek sence 450 ytl ye kadar para çıka bileceğim bi ekran kartı önerirmisin ?
  • o ekran kartı gerçekten çok zayıf..

senin sistem muhtemelen hazır sistem o nedenle psu da yetersiz gelecektir..
    ekran kartıyla birlikte birde psu alman gerekecek..

şu kart ile şu psu yu al..sonra arkana bakma
    http://www.hepsiburada.com/high-power-500w-powersupply-hp-500-a12s/productDetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd71375

http://www.deveyuku.com/bilgisayar-bilesenleri/ekran-kartlari/pci-ex-ekran-kartlari/gigabyte-vga-896mb-gf-260-gtx-tvo-dvi-gddr3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 17 Ekim 2009; 21:00:47 >

• sorun direkt ekran kartında kardesim baska biseyde degil... aldıgın sistem büyük ihtimalle hazır.. yani casper exper gibi markalardan bir pc almıssın.. e dogal olarak böyle bir ekran kartın var.. bütce varsa hd4850-70 ve üstü bir kart eger bütce kısıtlıysa hd4670 hd4730 9600gt gibi kartlar bakabilirsin
  • valal çok sağolun arkadaşlar.. evet hazır sistem pro 2000 nin pcsi pc gayet iyi ama ekran kartı oyunlar vs işte =( çook sağolun tekrar
  • Bu tür markalar hazır PC yaparken bu numarayı çekiyorlar. Süper işlemci, ram, ekran kartı diyorlar fakat pek işe yaramıyor. Sen ucuz yollu HD 4850, GTS 250 filan al bak keyfine.
  • COD serilerinde online oynarken ping kadar fps'de önemlidir. Öncelikle grafik ayarlarını biraz düşür, vsync'i kapat ve daha sonra konsolu aç ve şu komutu gir /com_maxfps 200 faydası olucaktır mutlaka. Ama 4350 yeterli bir ekran kartı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Ekim 2009; 9:25:08 >
  • 4350 diyecektin galiba profilinden baktım kendi msjını degistiriyor yazıyodu abicim
    quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

Öncelikle vsync'i kapat daha sonra konsolu aç ve şu komutu gir /com_maxfps 200 faydası olucaktır mutlaka. Ama 4250 yeterli bir ekran kartı değil.
  • Senimi kırıcam düzelttim.
  • casper ve exper den nefret ediyorum insanları daha ne kadar daha böyle koyun sanıcaklar anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaLoUr

COD serilerinde online oynarken ping kadar fps'de önemlidir. Öncelikle grafik ayarlarını biraz düşür, vsync'i kapat ve daha sonra konsolu aç ve şu komutu gir /com_maxfps 200 faydası olucaktır mutlaka. Ama 4350 yeterli bir ekran kartı değil. Diğer oyunlarda dahil olmak üzere GTX 260 veya GTX 275 işini fazlasıyla görecektir.

aynısını yaptım hatta arkadaşdan server açmasını rica ettim sadece po mod olsun diye ama yinede hic değişmedi 640 480 yaptım sadece ozaman 60 oldu fps bu seferde ekran :D berbat :)
  • Dostum o zaman ekran kartını yenilemen gerekiyor başka çaresi yok. COD 4 dışında fazla oyun oynamıyorsan GTS 250 veya 4850'de işini görür. Daha iyisi olsun diyorsan GTX 275 veya 4890 almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Ekim 2009; 0:23:28 >
  • sadece cod oynuyorsan gts 250 al istiyorsan 200 tl civarı 450tl vermene gerek yok Valour haklı ,yeni cıkıcak modern warfare 2'yi de güzelce calıstırır
    yok dersin ki piyasaya her cıkan oyunu oynarım gtx265/75 veya ati hd 4890 al
    edit :sadece cod icin düsünüyorsan ekran kartı --> gts 250
    cok cok rahat yeticektir sisteminin diger parcaları güzel cünkü
    ama dersin ki crysistir gta4tür her cıkan oyunu hakkıyla oynatsın o zaman paraya kıyacaksın :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fod -- 18 Ekim 2009; 10:16:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fod

sadece cod oynuyorsan gts 250 al istiyorsan 200 tl civarı 450tl vermene gerek yok Valour haklı ,yeni cıkıcak modern warfare 2'yi de güzelce calıstırır
    yok dersin ki piyasaya her cıkan oyunu oynarım gtx265/75 veya ati hd 4890 al
    edit :sadece cod icin düsünüyorsan ekran kartı --> gts 250
    cok cok rahat yeticektir sisteminin diger parcaları güzel cünkü
    ama dersin ki crysistir gta4tür her cıkan oyunu hakkıyla oynatsın o zaman paraya kıyacaksın :))

sanırım paraya kıymam gerekiyor :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.