Bildirim
FPS hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sınırsız yaptın mı en alttaki görüntü şeyinden -
evet sınırsız şu anda 58,57,60,62 oluyor max o kadar
fakat. dikey senkronizasyonu bekle kısmını işaretlemezsem fps 75 lere cıkıyor o senk. olaynın tam olarak işlevi nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nieras -- 1 Ocak 2015; 21:29:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nieras
evet sınırsız şu anda 58,57,60,62 oluyor max o kadar
Ekran kartı driver i güncel laptopun ısınmaması falan lazım. -
laptopum ısınmıyor. yani normal ılıklık var sıcak falan degil. o senkronu kapadıgımda 78+ oldu şu an fps ancak o senkronun kapanması oyun perf. etkileyecek bir durummudur ki acaba? kaş yaparken göz cıkartmayalm? -
quote:
laptopum ısınmıyor. yani normal ılıklık var sıcak falan degil. o senkronu kapadıgımda 78+ oldu şu an fps ancak o senkronun kapanması oyun perf. etkileyecek bir durummudur ki acaba? kaş yaparken göz cıkartmayalm?
O aşağıdakilerin ne olduğunu bende bilmiyorum ama önemsiz diyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange
quote:
laptopum ısınmıyor. yani normal ılıklık var sıcak falan degil. o senkronu kapadıgımda 78+ oldu şu an fps ancak o senkronun kapanması oyun perf. etkileyecek bir durummudur ki acaba? kaş yaparken göz cıkartmayalm?
O aşağıdakilerin ne olduğunu bende bilmiyorum ama önemsiz diyorlar
peki bakalım. teşekkur ederim yardımın için. eyv. -
Dikey bilmem ne Anti analising ise baya etki eder. Kapalı ile oynuyordum hep bi açtım müthiş oldu. -
görüntü ayarlarını düşür. benım 1245et var oyun başlarken 200 late game dogru 100 oluyor en düşük -
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok.
Dikey bilmem ne Anti analising ise baya etki eder. Kapalı ile oynuyordum hep bi açtım müthiş oldu.
yok anti ana. farklı birşey bu onun altındaki şey.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X