Şimdi Ara

FPS Hakkında Bi Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop u ilk aldığım zaman en yüksek ayarlarda kasmadan oynuyordum şimdi low da fps 60 tan 59 a bile düşünce kasma oluyor şu an evde değilim ama hatırladığım kadarıyla ekran kartım nvidia gt force 520m (notebook) ayarlara bakınca da 1.5 gb ekran kartı gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luso -- 13 Kasım 2014; 18:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• Bazen patchlerden sonra olabiliyor öyle.

Ama her zaman varsa bi temizle içini toz birikmiş olabilir. Olmadı ekran kartı güncellemesi yap sonra.

• ORANGEandLEMON kullanıcısına yanıt
    içini temizlettim bi güzel macun felan sürdürdüm fanına . ekran kartı güncellemesi yapamıyorum kurulum paketi bozuk hatası veriyo ve güncelleme yapmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luso -- 13 Kasım 2014; 18:20:47 >
  • Isınma sorunu olabilir. Bir de intel olduğunu varsayarak entegre grafikle çalışıyor olabilir. Çok düşük ihtimal ekran kartında sıkıntı olabilir. Sadece lole mi özgü?

• kardeş kart bayağı eski ve yetersiz bir kart zaten sorun yapması gayet normal
  • ısınma sorunu olduğunu sanmıyorum çünkü ilk açtığım zaman buz gibi olduğu halde bu sorun oluyo zamanında skyrim oynuyodum onda çok az kasma oluyodu . streamlerde izliyorum fpsleri 60 tan 40 lara bile düştüğünde neredeyse hiç kasmıyo ama bende 60 tan 59 a düşünce bile kasıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    7 yıl önce açıldı
    radeon için bi soru
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    laptop için sağlam bi ekran kartı önerir misin ve kaça patlar bana acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: luso

laptop için sağlam bi ekran kartı önerir misin ve kaça patlar bana acaba

laptopun ekran kartı değişmez.
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    o zaman masaüstü toplamanın zamanı gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: luso

o zaman masaüstü toplamanın zamanı gelmiş

sizi şöyle alalım
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
  • Sistemindeki bazı programlardan kaynaklı olabiliyor. Yazın benimki de aşırı ısınıyordu 30 fps oynuyordum düşükte sorunu çözemedim ama sonradan format attım düzeldi Hatta klima açıp oynuyordum yoksa TFlerde donuyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 13 Kasım 2014; 19:17:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.