PC İMZADAKİ GİBİ OYUN YÜKLEDİM FAKAT ÖYLE ÇOK FAZLADA YÜKLEMEDİM.
Call of duty Ghost. Black ops 2 Gta 4 Pes 2013 GRİD 2 FAR CRY 3
Bunları denedim beyler. Bildiğiniz sağlam fps isteyen oyun önerisi alabilir miyim. Kızım doğdu 3 ay felan da geçince üstünden elimi biraz topladım imzadakinide topladım. Sağlam pc yi deneyebileceğim oyun önerisi istiyorum.
Sağol kardeşim. Baatlefild 3 bitirdim hele uçak sahnesi tv ye bağlayıp 3d Aktif gözlükle gerçekten güzel oluyor.
Fakat Baatlefild 4 ve Medal of Son Pacifig Assaulttan sonrasını oynamadım. Ayrıca crysis in hiç birini oynamadım. Onuda dün duydum oyun da ki konuşma dilinde Türkçede varmış. Evlenmek demek erkek için sadece para kazanmak demek :D Oyunda Türkçe dil var haberimiz yok hiç bir serisini oynamadım daha crysis in :D
Uzaylı, bilim kurgu seviyorsan Crysis'e başla. Yoksa hiç bulaşma derim.
C_K
kullanıcısına yanıt
Üstat şimdi benim erkek kardeşim ve eniştem le beraber lan takılıyoruz hafta sonları. Yeni bir oyun buldum biraz eski. Test driver ultimed süpermiş gerçekten. Gerçek şehir gibi yol çok uzun araçlar gerçekten normal lisanslı değil resmen oyuna sokmuşlar. Bu oyunu lan oynayabilirmiyiz. Benim araştırdığım kadarıyla 2 seri var. Test Driver Ultimed 1 ve 2 eğer bu oyunu landan kura bilirsek gerekirse yama ile felanda olsa olur. Görsellik bakımından belki çok kişi beğenmemiş olabilir ama Haritanın büyüklüğü yeter gerçekten süper yapmışlar. Bilgin varmı bu konuda
Test Drive Unlimited 1 hakkında bir şey bulamadım. Ancak 2 bile lan dan oynamayı desteklemiyormuş.