Şimdi Ara

FPS Oyun için monitor alıcam tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, fps oyun için bi monitor almayı planlıyorum. 18" veya 18"den büyük boyutlar olmasını istiyorum. Önerdiğiniz kaliteli marka ve modelleri yazarsanız sevinirim. Bütçe 200 400 TL Arası.

• quote:

Orijinalden alıntı: SKDesignTR

Merhaba arkadaşlar, fps oyun için bi monitor almayı planlıyorum. 18" veya 18"den büyük boyutlar olmasını istiyorum. Önerdiğiniz kaliteli marka ve modelleri yazarsanız sevinirim. Bütçe 200 400 TL Arası.

ben AOC kullanıyorum. Oyun için ideal. hatta ben çok sevdim.

kullandığım model bu 1 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum ve oldukça memnun olduğumu söylemeliyim. Özellikle film izlerken ve oyun oynarken.

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/aoc-e2343fs-23-e2343fs-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51905

Şimdi birileri çıkıp gelecek onu alacağıma paramı çöpe atarım neden tanınmadık marka alalım gibi şeyler söyliycek hatta oda monitörmü bir hdmi girişi bile dvi girişi bile yok diyecekler bence pek kulak asma. Ben bi zararını görmedim. AOC bir ana üretici samsung philips acer asus gibi markalar için üretim yapan bi firma. İlla hepsine yapıyordur demiyorum ama büyük ihtimal öyle.

• Konusu var bakmalısın

FPS Oyunları İçin Monitör Önerileri :http://forum.donanimhaber.com/m_61407655/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

quote:

Orijinalden alıntı: SKDesignTR

Merhaba arkadaşlar, fps oyun için bi monitor almayı planlıyorum. 18" veya 18"den büyük boyutlar olmasını istiyorum. Önerdiğiniz kaliteli marka ve modelleri yazarsanız sevinirim. Bütçe 200 400 TL Arası.

ben AOC kullanıyorum. Oyun için ideal. hatta ben çok sevdim.

kullandığım model bu 1 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum ve oldukça memnun olduğumu söylemeliyim. Özellikle film izlerken ve oyun oynarken.

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/aoc-e2343fs-23-e2343fs-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51905

Şimdi birileri çıkıp gelecek onu alacağıma paramı çöpe atarım neden tanınmadık marka alalım gibi şeyler söyliycek hatta oda monitörmü bir hdmi girişi bile dvi girişi bile yok diyecekler bence pek kulak asma. Ben bi zararını görmedim. AOC bir ana üretici samsung philips acer asus gibi markalar için üretim yapan bi firma. İlla hepsine yapıyordur demiyorum ama büyük ihtimal öyle.

Tavsiyen için teşekkür ederim kafama yattı daha ucuzunu bulamazsam alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Konusu var bakmalısın

FPS Oyunları İçin Monitör Önerileri :http://forum.donanimhaber.com/m_61407655/tm.htm

Tavsiyen için teşekkür ederim o konuya göz attım zaten. Daha uygun birşeyler arıyorum.
  • Bencede. Yani Herhalde şu ekran olmasa gece gündüz worms oynamam. Oyunların içinde hissediyorum ve film izlerken ekran boyutu küçük geliyor artık projektör almam lazım.
    ancak başlık açmadan önce başka konu varsa oraya bakmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Bencede. Yani Herhalde şu ekran olmasa gece gündüz worms oynamam. Oyunların içinde hissediyorum ve film izlerken ekran boyutu küçük geliyor artık projektör almam lazım.
    ancak başlık açmadan önce başka konu varsa oraya bakmak lazım.

Uzun zamandır araştırıyorum birçok başlığada baktım. Ayrıntılı anlattığım zaman daha güzel öneriler çıkıyor o yüzden konu açtım.
  • Ha tamam o zaman sorun yok.
  • BenQ RL2240H öneririm ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

BenQ RL2240H öneririm ben de

Sanırım bunu alıyorum ^.^
    Tavsiyen için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKDesignTR -- 29 Ekim 2012; 18:25:51 >
  • Benq RL2240H tavsiye edilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.