Şimdi Ara

FPS oyun sorunu yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. sorun şu: 2 gün önceye kadar call of duty2 de 250 sabit fps alıyordum ama şuan 60 - 80 arası alıorum . ekran kartım ati his hd 5870 ve birde hd 4890 oc var 2 sindede aynı sorunla karşılaşıyorum neden dir ? Sistem Geri Yükleme yaptım sorun hala devam etmekte yoksa virüs mü girdi bilgisayara ?? şimdiden sağolun..

• anlayan yok mu
  • 60-80 arası olunca sorun yaşıyormusun oyunda? fps nin açılımı 'frame per second' yani saniyedeki kare sayısı olduğundan normal şartlarda bunu farketmen zor. bunun yanında ek bir sorun yaşıyormusun? test programları ile kartlarını test edebilirsin ama bence sorun yok gibi bazen ekran kartları farklı değerler alıyor örnek msi kombustor testi ekrandayken ortalama 92 fps alırken test ekranını düşürdüğümde bu değer 200-300 fpsye kadar çıkabiliyor. eğer donma, takılma, görüntü kaybı, ekran hataları almıyorsan sorun yoktur kartının tadını çıkar cod2 yerine cod6 oyna dirt2 oyna vs vs
  • yok onları da oynuyorum ama cod2 yi online oynuyorum..
  • Oyunların seçeneklerinde VSYNC denen seçeneği aktif edersen eğer fps ler belirli bir sewiyeyi geçmez o seçeneği disable yapman lazım sorun hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoiseBlocker

Oyunların seçeneklerinde VSYNC denen seçeneği aktif edersen eğer fps ler belirli bir sewiyeyi geçmez o seçeneği disable yapman lazım sorun hallolur.

O seçeneği disabled yaptığı takdirde oyunda belli anlarda karelerin birbiri ile çakışması görülür ,objeler doğru algılanamaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.