Şimdi Ara

FPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün fps sorunu başladı. Bugüne kadar hiç böyle sorun çıkarmamıştı. Oyunlarda genelde fps sabit 60'ken 30'a düşmeye başladı. Laptopta Intel HD 4000 ve Nvidia GT650M var. Nvidia'yı güncelledim ama sorun düzelmedi. Performans Bilgileri ve Araçları'nda yeni aygıt algılandı diyordu ve değerlendirmeyi çalıştırdıktan sonra ram 7.8'den 7.7'ye grafikler 6.9'dan 6.3'e oyun grafikleriyse 6.9'dan 6.3'e geriledi.(Güncelleştirmeden önce de çalıştırmıştım.) Ayrıca fark ettim ki oyunu açmadan önce sağ tıklayınca grafik kartını seçmeme izin veren bölüm de kalkmış. Sorunu çözmeme yardımcı olabilirse birisi çok sevinirim.

Edit: Bioshock Infinite'de eskiden 30 civarında olsan fps şu an 7-8.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArgentDawn -- 22 Aralık 2014; 17:40:57 >

• Yardım lütfen
  • ArgentDawn A kullanıcısına yanıt
    Sadece invidia değil intel vga sürücüsünü de kaldırıp önce intel,sonra nvidia olacak şekilde tekrar yükleme yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transmedia -- 23 Aralık 2014; 15:43:45 >
  • ArgentDawn A kullanıcısına yanıt
    Pcnin ısı değerlerini işlemciye binen yükü donanımını yazarsan yardımcı olacaktır arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.