Şimdi Ara

fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle sistem özelliklerini bir yazayım

ASUS EAH3850 512Mb ATi3850 DDR3 CrsFire HDMI PCI-E ekran kartı
    AMD ATHLON 5.6 X2 2304K Dual Core BOX (64BIT 940) işlemci
    SEAGATE 250GB 7200 RPM 16Mb.Cache HDD SATA2 NCQ hdd
    2x 2 GB PC800 800Mhz DDR2 RAM BELLEK ram
    GIGABYTE M56S-S3 Nfr560 AM2 SES LAN PCI-E AMD 940 anakart

wow oyuncusuyum kalabalık yerlerde fps yerlere iniyor. grafikler full açık 1024X768 oynuyorum 30-25 fps e kadar düştüğünü gördüm (grafikleri düşürünce de fps de bir artış olmuyor aynı kalıyor bazen daha da düşüyor)
    son sürüm catalyst driver var makinada amd dual core optimizer yüklü
    sistem xp sp3

bu sistem neden bu kadar düşük fps verir bi fikri olan varsa veya ne bilim bunu arttırabilecek fikirler varsa duymaktan çok sevineceğim.

• 30-25 fps mi çok iyi yaw tabi bana göre ben kalabalık yerlerde 0,1 bile gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kruger

öncelikle sistem özelliklerini bir yazayım

ASUS EAH3850 512Mb ATi3850 DDR3 CrsFire HDMI PCI-E ekran kartı
    AMD ATHLON 5.6 X2 2304K Dual Core BOX (64BIT 940) işlemci
    SEAGATE 250GB 7200 RPM 16Mb.Cache HDD SATA2 NCQ hdd
    2x 2 GB PC800 800Mhz DDR2 RAM BELLEK ram
    GIGABYTE M56S-S3 Nfr560 AM2 SES LAN PCI-E AMD 940 anakart

wow oyuncusuyum kalabalık yerlerde fps yerlere iniyor. grafikler full açık 1024X768 oynuyorum 30-25 fps e kadar düştüğünü gördüm (grafikleri düşürünce de fps de bir artış olmuyor aynı kalıyor bazen daha da düşüyor)
    son sürüm catalyst driver var makinada amd dual core optimizer yüklü
    sistem xp sp3

bu sistem neden bu kadar düşük fps verir bi fikri olan varsa veya ne bilim bunu arttırabilecek fikirler varsa duymaktan çok sevineceğim.

Firefox gibi programlarfps canavarı. Picassa, norton gibi... 25-30 FPS düşük ise çok iyi çünkü ben grafikler full 1280x1024 neredeyse o fps arasında oynuyorum. Sorunun cevabı şu: Bundan daha normal bir durum yok. Senin nefes alman gibi normal bi durum.

• sorun grafiklerin full açık olmasından kaynaklanmıyor gibi çünkü grafikleri düşürsem bile fps artışı görmüyorum
  • Arkadasım bendede aynı sorun vardı goruntuyu degıstırmek hıc fark ettırmıor sanırsam grım b. da oynuyorsun ıslemcı buyuk etken ve bızım server cok dolu ondanda kaynaklanıyor ben yenı sıstemde 100 goruyorum hersey acık
  • bende grim batol da oynuyorum ve gerçekten işlemci fark ettirtiyor,ayarları ne kadar kısarsam kısayım benim fps yerlerde sürünüyor ama benim işlemciden ziyade ram kötü
  • amd sux, biraz o/c ile belki performans arttırabilrisin ama eger tecrübesizsen bu konuda yapma derim :)

ayrıca 2gb ramde falan firefoxun fps düşürdügü nerde görülmüş bellekten 100mb yiyor
  • Abicim olay şu neden anlamak istemiyorsunuz?

Shattrat'da örnek veriyorum o kadar çok NPC varki CPU bunları hesaplamak zorunda kalıyor ve hesaplarkende ister istemez düşürüyor FPS yi o yüzden CPU ve Kuzey Chipset'i iyi olan bir board'da bandwitch'in düzgün ve orantılı bir biçimde çalışır ise verimli bir sonuç elde edebiliyorsunuz. X3870X2 * 1280x1024full ayarlar max 340 gördüm. Ama 40'a da düştüğü oluyor bu demek değil işte VGA yetmiyor. Tamamiyle CPU ve Chipset diyorum.

+ Olarak Catalsyt i kurma Driver'ını kur yeter. Catalyst kastırıyor makineyi ve fps düşürüyor.
  • normal fps merak etme
    addonlar ın bazılarını kapatmak da fps artısı saglar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.