Şimdi Ara

FPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım bilgisayarımda League Of Legends oyununda FPS sorunu yaşıyorum. İlk zamanlarda böyle bir sorun yoktu ama sonradan böyle sorunlar çıkmaya başladı. Bunun donanımsal bir problemden değil, yazılımsal bir problemden kaynaklandığını düşünüyorum. Bilgisayar özelliklerim:

ATI Powercolor HD6870 256bit DDR5
    AMD FX 8120 işlemci.
    8 GB RAM

FPS oyun içerisinde 200'e kadar çıkıyor. Ancak bazen ve sık sık öyle çok düşüyor ki hiçbir şey göremiyorsun. Sorunun çözümü için tam olarak başarılı olmadığını düşündüğüm bir BIOS güncellemesi yaptım. Birkaç driver yükledim. Ancak daha da kötüye gitti işler. Önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

• pc özellikler süper internetini sınırsız ve kotasız yaptır superonline kullanıyosan 25 mps e 50 gb kota veriyo kotayı sınırsız yaptır
  • 06mk1910 kullanıcısına yanıt
    Hayır, internet ile alakası yok. Fiber internet kullanıyorum kotasız. Hata kaydını lol support'a gönderdim. Yazılımsal bir sorun var ama tam olarak neyden kaynaklanıyor bilemiyorum.
  • Hocam oynadığınız oyunun minimum ve de önerilen sistem gereksimlerini yazar mısınız ? Bu arada LoL ve DOTA2 aynı sistem gereksinimlerini mi istiyor sizce ?
  • choiboungee kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

Sistem gereksinimleri şu şekilde.

quote:

CPU Speed: 2 GHz processor
    RAM: 1 GB RAM (Windows Vista and 7 users will want 2 GB of RAM or more)
    Video Card: DirectX 9.0 capable video card support Shader 2.0
    Free Disk Space: 8 GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlarda fps kitlenme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.