Şimdi Ara

FPS VE PERFORMANS SIKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oyunlarda fps ve bilgisayarda performanst sikintisi yasiyorum.

oncelikle bilgisayara son formati atmadan once lol de 200 fps alirken suan 40 fps aliyorum.

ekran karti guncellemesi icin AMD Catalyst Driver'i indirdim.yani ekran kartini guncelledim fakat yine de bir degisiklik yok hala 40 fps.

yani hala eski halindeki fps i alamiyorum.

Pc ozellikleri

3 GB ram

i5 m460 2.5 GHz

AMD Radeon HD 5000 series video card

yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler.

• 200fps alman imkansız. Yanlış görmüş olmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpt.Alper kullanıcısına yanıt
    yok hayir laptop ekraninda 1366x768 cozunurlukte 200fps aliyordum combat disi.suan combat disi 50 combatta 20ye kadar dustu.
  • Bilemiyorum ama hangi ayarlarda oynuyorsunuz.

bu format olayi olmadan once low ayarda oynuyordum,cok gozumu yormamasi icin.ama suan mecburen very low da oynuyorum kor olucam :D
  • Bilemiyorum hocam 200fps olması zor biraz. Ama format ise yaramamis o belli :)

hocam peki ekran karti guncellemesi veya bilgisayar,ekran karti temizlemesi disinda ne yapabilirim eski haline getirmek icin?

guvenilmeyen birisi olsa parcasi calindi diyecem ama oyle birine de format attirmadim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gereken herşeyi yapmışsınız hocam.

• Kesin şundandır diye birşey söylemek zor. Alakasız bir programdan bile olabilir. En iyisi yeniden temiz bir format atıp bütün güncellemeleri yüklemek.
  • hocam bu kardesimin bilgisayari,suan onu kullaniyorum.sanirim ben ekrn kartini guncellerken kapamis o yuzden sikinti yasiyorum tekrardan yapiyorum

• 5000 seri diyorsun neydi kullandigin surucu modeli?12.11'e kadar yolu var o serinin yani bu kadar eski surucu bile kurabilirsin ve lol de yeni oyun olmadigi icin belki de daha hizli calisabilir eski surucu dene hdd'nde sakliyorsan.yoksa google'a arat catalyst 13.12 download diye illa bir yerde vardir guru3d gibi.bf3 de eski bir oyun ve forumdan bir arkadas eski bir surucu cekerek daha yuksek fps almisti buna dayanarak soyluyorum yeni suruculer genelde R serisi kartlara yariyor.

ikinci olarak surucunun ayarlarini oynadin mi format oncesi ya da sonrasi?bence oynama oldugu gibi dursun o ayarlarda performans dusurecek secenekler var ve bilmiyorum nvidia'da nasil ama amd'de catalyst'e hic girmesen bile oluyor ekran oturmama sorunu yoksa.
  • tesekkurler deneyecegim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.