quote:Orijinalden alıntı: LivinLoudıns :)Alıntıları Göster %1 Yanma Şansı Oldugunu Düşünüyorum. quote:Orjinalden alıntı: MetoSsS Kesinlikle yanmaz...Dispel Scroll ların şansı %100 dür.
quote:Orijinalden alıntı: FeelThePain%1 Yanma Şansı Oldugunu Düşünüyorum. quote:Orjinalden alıntı: MetoSsS Kesinlikle yanmaz...Dispel Scroll ların şansı %100 dür. Alıntıları Göster ben +9 wood staf basarken yanmamıştı
quote:Orijinalden alıntı: FeelThePain%1 Yanma Şansı Oldugunu Düşünüyorum. quote:Orjinalden alıntı: MetoSsS Kesinlikle yanmaz...Dispel Scroll ların şansı %100 dür. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: HamzaHakan %1 Yanma Şansı Oldugunu Düşünüyorum. quote:Orjinalden alıntı: MetoSsS Kesinlikle yanmaz...Dispel Scroll ların şansı %100 dür. ıns %1 e denk gelmem :D
quote:Orijinalden alıntı: LivinLoudquote:Orjinalden alıntı: HamzaHakan %1 Yanma Şansı Oldugunu Düşünüyorum. quote:Orjinalden alıntı: MetoSsS Kesinlikle yanmaz...Dispel Scroll ların şansı %100 dür. ıns %1 e denk gelmem :DAlıntıları Göster Yanmaz %100
quote:Orijinalden alıntı: LivinLoudquote:Orjinalden alıntı: HamzaHakan %1 Yanma Şansı Oldugunu Düşünüyorum. quote:Orjinalden alıntı: MetoSsS Kesinlikle yanmaz...Dispel Scroll ların şansı %100 dür. ıns %1 e denk gelmem :DAlıntıları Göster Kesinlikle yanmaz yanarsa charımın tüm itemlerini yakacam
quote:Orijinalden alıntı: La Isla BonitaKesinlikle yanmaz yanarsa charımın tüm itemlerini yakacamAlıntıları Göster yanma riski yok
quote:Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouIIyanma riski yokAlıntıları Göster arkadaşlar bir stafın damagesini deiştirirken yanmaz yana şansı %0,000000000000000000 dırr
quote:Orijinalden alıntı: Man Of Warben +9 wood staf basarken yanmamıştı Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: grawpi ben +9 wood staf basarken yanmamıştı Sallama yapmayalım dispell scrollarla basma şansı %100 dür
quote:Orijinalden alıntı: cybergamerarkadaşlar bir stafın damagesini deiştirirken yanmaz yana şansı %0,000000000000000000 dırr Alıntıları Göster 1000000000000000000000000 tane de bassan 1 i yanarsa ve bunu kanıtlarsan sana charımı vereceğim
quote:Orijinalden alıntı: LivinLoudpuppupu!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: LivinLoud puppupu! pu değil up hocam... Ben %1 yanma riski ihtimali war diye biliyordum...
quote:Orijinalden alıntı: SercaNquote:Orjinalden alıntı: LivinLoud puppupu! pu değil up hocam... Ben %1 yanma riski ihtimali war diye biliyordum...Alıntıları Göster garanti korkmadan bas
quote:Orijinalden alıntı: ApAtHe89quote:Orjinalden alıntı: grawpi ben +9 wood staf basarken yanmamıştı Sallama yapmayalım dispell scrollarla basma şansı %100 dürAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ApAtHe89 quote:Orjinalden alıntı: grawpi ben +9 wood staf basarken yanmamıştı Sallama yapmayalım dispell scrollarla basma şansı %100 dür Adam yanmamıştı diyor.
quote:Orijinalden alıntı: ABSOLUTquote:Orjinalden alıntı: ApAtHe89 quote:Orjinalden alıntı: grawpi ben +9 wood staf basarken yanmamıştı Sallama yapmayalım dispell scrollarla basma şansı %100 dür Adam yanmamıştı diyor.Alıntıları Göster yok öyle bi risk
quote:Orijinalden alıntı: |Doqan©an|yok öyle bi riskAlıntıları Göster Çevirirken para alıyor zaten %0dır yanma ihtimali
quote:Orijinalden alıntı: |Doqan©an|yok öyle bi riskAlıntıları Göster sonuçta oyunun ismi knight online o yüzden %100 diyemicem
quote:Orijinalden alıntı: karpuzkabuğusonuçta oyunun ismi knight online o yüzden %100 diyemicem Alıntıları Göster %100 geçer yanma ihtimali yOk