Şimdi Ara

Fractal design kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni topladığım bilgisayar için 400 500 TL bandında kasa arıyorum. Fractal design modelleri soğutma ve sessizlik açısından çok hoşuma gitti. Türkiye de satış gözükmüyor.
    Amazon de icin Türkiye siparişi mevcut değil.

Bu kasaları alabileceğim bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• R5 bakıyorum eğer bulamazsam s bakacağım. Amazon.de denedim adresi Türkiye girince alışverişe onay vermiyor. Gonderilememektedir diyor. Gönderen bir satıcı buldum o da kasadan fazla kargo parası istedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nanokatolog a bak.Yurtdışından getiriyorlarmış onun için gelmesi uzun sürüyormuş.Ben de Bitfenix Phenom kasa siparişi verdim bekliyorum.

• Hocam 500TL'ye kadar bütçe varken neden Fractal Design? Neden müzik sorusu gibi oldu ama idare et
  • Nzxt 340, phanteks p400s ve bunun arasında kaldım. Aslında R5 biraz daha yüksek fiyatlı diğerlerine göre ama soğutma ve desibel değerleri en düşük olan R5. Büyüklük, fan kontrol, modüler olması, kablo alanlarının rahat olması diğer artılar oldu.

Psu arkasında kalan kablo geçiş alanı ile ilgili şikayetler olduğu için corsair 400c yi eledim.
    Be quiet BP 600 ısınma sorunu nedeniyle eledim.
    Thermal take suppressor f51 yine Türkiye de satışı olmadığı için eledim.

Başka önerdiğiniz model var mı araştırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaozkul -- 7 Temmuz 2017; 16:26:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fractal Design RMA Deneyimi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tahaozkul T kullanıcısına yanıt
    In win 303?

• deathness666 kullanıcısına yanıt
    Inwin le ilgili aklımda kalanlar, tamamen metal olması ve kendi içinde stock fan olmaması. Detaylı araştırmadım bakacağım.

Sizin kullanma tecrübeniz var mı?

Evet kullanıyorum In win 303 siyah modelini.

N11 den aldım 339 liraya. Kargo ücretsiz. Satıcı çok sağlam.

Baya kalın sac dan yapılma. Temperli cam kasa bu fiyata bulamadım. Tasarım olarak çok hoşuma gitti.

Bazı dezavantajları var tabi. Mobilden resim atılmıyor. Kasa ile ilgili görüntü istiyorsanız kablo toplama dezavantaj resimleri vesaire. Özelden cep numaramı verebilirim.

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Hocam gönderdiğiniz linkten sonunda siparişi verdim. Bugün ki kur ile 426tl ye geldi. Nano katalog 500 üstünde bir fiyat verdi. amazon.de üzerinden siparişi verdim. Şuan bekleme süreci. Kargo elime ulaşınca sonucu yine paylaşırım.

Hayırlısı olsun. Gelince montaj öncesi ve sonrası resimleri paylaşırsınız. Sleeve kablo vs. de varsa güzel bir görünüm olur. Ayrıca belirtmek istediğim bir şey daha var; Amazon 'da full tower kasa olarak Corsair 750D indirime girmiş. 325 TL.na geliyor. Ama sepete ekledim ve sonuç hüsran; ödeme sayfasına gelmiyor maalesef. Yani Türkiye 'ye göndermiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 13 Temmuz 2017; 23:23:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.